Forum » Loža » Health/sleep trackerji
Health/sleep trackerji
chuck ::
Predvsem me zanima kvaliteta spanja in seveda izpisi, ki bi mi pomagali pri izbiri okolja, hrani, itd z namenom izboljšati kvaliteto počutja, zdravja, efektivnosti dela, itd.
Trenutno mi je najbolj zanimiv Oura Ring 2, čeprav ni idealen za spanje, je pa zelo praktičen za uporabo:
Kolikor sem razbral je Dreem 2 najbolj zanesljiv, ampak težje dobavljiv in manj praktičen:
Ali pa holy grail:
https://www.youtube.com/channel/UCXifD9...
Kdo kaj od naštetega uporablja?
Trenutno mi je najbolj zanimiv Oura Ring 2, čeprav ni idealen za spanje, je pa zelo praktičen za uporabo:
Kolikor sem razbral je Dreem 2 najbolj zanesljiv, ampak težje dobavljiv in manj praktičen:
Ali pa holy grail:
https://www.youtube.com/channel/UCXifD9...
Kdo kaj od naštetega uporablja?

mr_chai ::
Kar se spanja tiče, rabim jst res strokovno pomoč, ker počasi že razpadam. Čakam, na poligrafijo spanja že 1 leto. Pa je čakalna doba drugače 18 mesecev, tako da novembra mogoče bo, samo dvomim, ker se je zaradi covida vse zamaknilo.
Sem vidu, da se da na aliexpresu kupiti CPAP mašino za 350 eur, kar bom tudi najverjetneje tudi kupil, pa da vidim, če bo kaj boljše. Sicer pa se bom moral lotiti problema bolj celostno. Me pa tudi zanimajo zadeve ala Dreeem 2, tko da če ima kdo še kakšen predlog, na plan z njim. So pa drugače na Golniku edini v Sloveniji, ki delajo popolno poligrafijo, kjer ti še možgansko valovanje spremljajo itd..
Sem vidu, da se da na aliexpresu kupiti CPAP mašino za 350 eur, kar bom tudi najverjetneje tudi kupil, pa da vidim, če bo kaj boljše. Sicer pa se bom moral lotiti problema bolj celostno. Me pa tudi zanimajo zadeve ala Dreeem 2, tko da če ima kdo še kakšen predlog, na plan z njim. So pa drugače na Golniku edini v Sloveniji, ki delajo popolno poligrafijo, kjer ti še možgansko valovanje spremljajo itd..
libreus ::
Kar se spanja tiče, rabim jst res strokovno pomoč, ker počasi že razpadam. Čakam, na poligrafijo spanja že 1 leto. Pa je čakalna doba drugače 18 mesecev, tako da novembra mogoče bo, samo dvomim, ker se je zaradi covida vse zamaknilo.
Če imaš težave s spanjem, močno priporočam da preveriš Andrewa Hubermana - začni z njegovimi podkasti, ki so strokovni na najvišjem nivoju. Neverjetna oseba.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spalna apneja in poligrafija spanja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28799 (3641) | dunda |
| » | Zaspanost ali kronična utrujenost?Oddelek: Loža | 5326 (3147) | c3p0 |
| » | Kako omiliti smrčanje?Oddelek: Loža | 11366 (10788) | krneki0001 |
| » | Zbit sem ko konj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8872 (6588) | poweroff |
| » | Zaspanost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7456 (5848) | satfinder |