Forum » Mobilne tehnologije » EON Connect
EON Connect
Morison ::
https://telemach.si/aplikacije/eon-conn...
Danes se hotel priklopit na to novo storitev...
Vaš usmerjevalnik ne podpira storitve EON Connect.
Zahtevajte nov usmerjevalnik.
Par mesecev nazaj sem prešel na paket premium in na optiko, takrat so mi zamenjali modem in dobil nov box. Grem vprašat zakaj to ne deluje in baje, da tisti, ki imamo optiko trenutno to z temi usmerjevaniki še ne deluje. Zakaj potem vklapljajo neko storitev, če jim na najboljših paketih z najnovejšimi usmerjevalniki zadeva ne deluje.
Danes se hotel priklopit na to novo storitev...
Vaš usmerjevalnik ne podpira storitve EON Connect.
Zahtevajte nov usmerjevalnik.
Par mesecev nazaj sem prešel na paket premium in na optiko, takrat so mi zamenjali modem in dobil nov box. Grem vprašat zakaj to ne deluje in baje, da tisti, ki imamo optiko trenutno to z temi usmerjevaniki še ne deluje. Zakaj potem vklapljajo neko storitev, če jim na najboljših paketih z najnovejšimi usmerjevalniki zadeva ne deluje.
Ales ::
Na njihovi strani lepo piše, kateri usmerjevalniki so trenutno podprti. Čisto točni modeli so navedeni.
XS!D3 ::
Zakaj? Verjetno zato, ker smo uporabniki njihove optike (žal) v manjšini. Še vedno je večina uporabnikov na coaxu, kjer je zadeva podprta na aktualni opremi.
Meni osebno je sicer vseeno, ker nikoli nisem uporabljal njihovega routerja oziroma česarkoli več od bare minimuma, da sem lahko priklopil svojo opremo, ne prej na coaxu ne sedaj na optiki.
Meni osebno je sicer vseeno, ker nikoli nisem uporabljal njihovega routerja oziroma česarkoli več od bare minimuma, da sem lahko priklopil svojo opremo, ne prej na coaxu ne sedaj na optiki.
To je samo nov dokaz njihove nesposobnosti. Kot bi šel nazaj in ne naprej.
Ravno uporabnikom optike bi morali najprej omogočit to storitev in šele potem vsem drugim.
Ravno uporabnikom optike bi morali najprej omogočit to storitev in šele potem vsem drugim.
XS!D3 ::
To je samo nov dokaz njihove nesposobnosti. Kot bi šel nazaj in ne naprej.
Zakaj nimajo več optike na last mile, je druga zgodba. Je pa v dani situaciji s poslovnega vidika edino logično, da so storitev najprej lansirali za večino uporabnikov (torej tiste na coaxu) in se bodo nakdnano ukvarjali z ostalimi 10%. Če ti ni jasno zakaj, pa težko pomagam.
bastadu ::
Na mejl dobim njihovo obvestilo za aplikacijo EON Connect, piše da se lahko prijavim s podatki za Moj Telemach, inštaliram, se želim prijaviti, piše da je up.ime ali geslo napačno ali pa da nimam uporabniškega računa ... krneki ...
;-) ::
Ne dela vceraj sem jih kontaktiral, danes dobim SMS naj se ponovno registriram, nič...
Dela sploh komu?
Dela sploh komu?
Tatamata ::
Meni tudi ne dela. Menjal sem paket, dobil Ubee router pa nič. Že več kot teden, pa sem na koaksialcu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 12040 (6432) | Daniel |
» | Tuck Felemach! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11276 (8273) | XS!D3 |
» | T2 ja ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 26483 (17557) | Vuli |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2612 (1949) | bombicar |