Forum » Pomoč in nasveti » Izklop gmail strani
Izklop gmail strani
cang ::
Ali se lahko nastavi, da ob zaprtju brskalnika odjavi gmail internetno stran. Dogaja se mi če pregledujem pošto na gmail strani. Ob odpiranju pošte me preusmeri na drugo internetno stran in pozabim, da imam v ozadju odprt gmail. Po končanem brskanju brskalnik zaprem in se pozabim odjavit. Pride sodelavec na ta računalnik odpre brskalnik in vidi mojo pošto. Enako se dogaja v Google Chrome ali Mozilli.
Kumbaja ::
Najbolj enostavna rešitev je da uporabljaš incognito način ko se logiraš v gmail.
Najbolj pametna rešitev je, da uporabljaš 2FA.
Tretja opcija pa namenski vtičnik, ki te odlogira ko zapreš brskljalnik.
Najbolj pametna rešitev je, da uporabljaš 2FA.
Tretja opcija pa namenski vtičnik, ki te odlogira ko zapreš brskljalnik.
sbawe64 ::
Ne gledaš osebne pošte na skupnem službenem računalniku.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
mihagr ::
Vedno in na vsakem računalniku mora imeti vsak svoj račun.
Ko greš se odjaviš in si vse rešil.
Ko greš se odjaviš in si vse rešil.
Samael ::
Ja, povsem preprosto je. Nastavi v brskalniku, da ti po zaprtju pobrise zgodovino (cookije, cacheje...) - in je problem rešen.
Ce uporabljas brskalnik, ki te opcije iz nekega razloga nima, pa uporabi za to enega milijon pluginov.
Ce uporabljas brskalnik, ki te opcije iz nekega razloga nima, pa uporabi za to enega milijon pluginov.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6240 (4451) | tattoo |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3028) | axee |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 26997 (20872) | primar |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22079 (18770) | Jst |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40398 (33988) | urban99 |