Forum » Omrežja in internet » Brezžično omrežje
Brezžično omrežje
bozjak ::
Sicer ne vem, če tole res spada pod "Internet" a vseeno me zanima.
Torej med skoraj vsemi novejšimi igrami lahko najdemo možnost Multiplayer. Zanima pa me če bi možnost delovala z brezžično povezavo med dvema računalnikoma. In kako to nastavt. Sicer ne bi uporabil brezžičnih kompoment kašnega znanega podjetja, temveč kompomente, ki jih izdeluje podjetje prijatelja (on samo dela v njem)
Hvala, Lp bozjak
Torej med skoraj vsemi novejšimi igrami lahko najdemo možnost Multiplayer. Zanima pa me če bi možnost delovala z brezžično povezavo med dvema računalnikoma. In kako to nastavt. Sicer ne bi uporabil brezžičnih kompoment kašnega znanega podjetja, temveč kompomente, ki jih izdeluje podjetje prijatelja (on samo dela v njem)
Hvala, Lp bozjak
ToniT ::
@bozjak:
Kaj pa dela tvoj prijatelj (oz. njegovo podjetje)? Mene tudi zanimajo take rešitve.
Kaj pa dela tvoj prijatelj (oz. njegovo podjetje)? Mene tudi zanimajo take rešitve.
bozjak ::
Info o podjetju
Pac s tega podjetja bi mi zrihtov kompomente. Samo zame... Za brezžično povezavo pa se odločam kr mam en comp v delavnc, druzga pa v hiši (recmo 10m razdalija => zračna črta)
To pa je (vsaj pomojem predaleč za Pc-Pc kabl, kr okol vogalov bi bla ZLO dolga)
No če ve kdo kej več o tem... Ga naprošam da na dolgo in široko razloži...
Hvala, Lp bozjak
Pac s tega podjetja bi mi zrihtov kompomente. Samo zame... Za brezžično povezavo pa se odločam kr mam en comp v delavnc, druzga pa v hiši (recmo 10m razdalija => zračna črta)
To pa je (vsaj pomojem predaleč za Pc-Pc kabl, kr okol vogalov bi bla ZLO dolga)
No če ve kdo kej več o tem... Ga naprošam da na dolgo in široko razloži...
Hvala, Lp bozjak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] dinamično 2d poljeOddelek: Programiranje | 3261 (3098) | bozjak |
» | Ista resolucijaOddelek: Izdelava spletišč | 1070 (880) | bozjak |
» | Moj hompageOddelek: Omrežja in internet | 2280 (1393) | Tody |
» | A je res danes Slo-Tech drugačne barveOddelek: Slo-Tech | 978 (747) | Sami |
» | Tekmovanje iz logikeOddelek: Šola | 2137 (1907) | Hellspawn |