Forum » Kaj kupiti » Kateri UPS, ki je povsem tih (razen na bateriji)
Kateri UPS, ki je povsem tih (razen na bateriji)
Vitamin-B ::
Zdravo, iscem UPS za pisarno. Nanj bi priklopil razdelilec od pisalne mize (PC komplet + nekaj monitorjev ~ 250 W pri obicajni uporabi). Predvsem mi je vazno, da je ob normalnem delovanju tih (idealno neslisen). Ko je na bateriji mi je vseeno (racunam da to nebo pogosto :D). Ene 1500 - 2000 VA bi mi bil ok za neko vredu ceno.
Mora biti standalone v smislu za ima zasloncek z informacijami, ker ne zelim imeti priklopnjenega dodatnega kabla za monitoring. Tudi LAN opcije ne rabim, ker je vse na zunanji wi-fi povezano.
Gledal sem APC / PowerWalker, ampak nevem kateri modeli so res tihi, ko je baterija polna :)
Ce ima kdo relevantne predloge iz prve roke, bi bil zelo vesel :)
Mora biti standalone v smislu za ima zasloncek z informacijami, ker ne zelim imeti priklopnjenega dodatnega kabla za monitoring. Tudi LAN opcije ne rabim, ker je vse na zunanji wi-fi povezano.
Gledal sem APC / PowerWalker, ampak nevem kateri modeli so res tihi, ko je baterija polna :)
Ce ima kdo relevantne predloge iz prve roke, bi bil zelo vesel :)
- spremenil: Vitamin-B ()
pegasus ::
Tihi so praktično vsi, ki jim lahko self-test nastaviš nekoč ponoči.
Sicer pa definiraj tišino. Koliko dB imaš background noise v tvojem pisarniškem okolju?
Sicer pa definiraj tišino. Koliko dB imaš background noise v tvojem pisarniškem okolju?
Vitamin-B ::
To imam za predelan home office, kjer sem cez dan sam, tako da slisim tiktakanje ure :)
Ce je ventilator, ki stalno laufa ali pa kak coil whine, bi me dokaj hitro zacelo motit.
Ce je ventilator, ki stalno laufa ali pa kak coil whine, bi me dokaj hitro zacelo motit.
misek ::
En moj stari PowerWalker ni bil tih: je imel manjši coil whine. Ki pa v pisarni sicer ni bil slišen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen UPS za domočo raboOddelek: Pomoč in nasveti | 2803 (447) | d0rK |
» | UPS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28145 (9556) | Vuli |
» | kateri UPS kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1636 (1215) | BorutK-73 |
» | Koliko ohmov ima tale uporOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2837 (2100) | jebiveter2 |
» | Brnenje napajalnika - LC PowerOddelek: Strojna oprema | 3133 (2658) | Seba22 |