Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z particijami
Problemi z particijami
Boone ::
Pred kratkim sem ntfs particijo spremenil na fat32 z normalnim formatom. Od takrat imam probleme z particijamo. Pojavila se je cetrta(F:) particija, ki je popolnoma enaka D (isti fajli, velikost). Problem pa je v tem, ker bi rad pobrisal vse particije in jih na novo postavil, a mi ne deluje Partition magic (Error 117: Partition's drive letter cannot be identified), fdisk pa se mi takoj sesuje.
Je imel kdo ze podobne probleme, oz. kdo ve, kako stvar spraviti v red?
Je imel kdo ze podobne probleme, oz. kdo ve, kako stvar spraviti v red?
Han ::
Particije pobriši z Windows XP zagonsko ploščo. Kot da bi začel novo namestitev sistema, zbrišeš particije in z F3 prekineš zadevo...
IR Babun ::
Sem imel podoben problem, ko sem se enkrat s PartitionMagicom prevec igral. Problem sem resil tako, da sem z fdiskom vse particije pobrisal in jih na novo naredil.
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3551 (2375) | teedy |
» | od 160gb diska prikaže le 32, prvo mi je v partition magic prikazalo 160...Oddelek: Strojna oprema | 2007 (1683) | sirotka |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3144 (2382) | xpozed |
» | GRUB ostal po odstranitvi Linuxa... Kaj sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1474 (1341) | CubiX |
⊘ | ParticijeOddelek: Programska oprema | 909 (789) | Elemen_T |