Forum » Zvok in slika » Nakup avtoradia
Nakup avtoradia
rap3r ::
Kje bi v tujini, naprimer avstrija in ita lahko dobu kkšn pocen avtoradio s cd predvajalnikom?
Kakšne so kej cene? Predusem me pa zanima kam nej grem gledat, kero mesto v ital ali aus. Kupu bi pa en čist pocen avtoradio za ene 20000, če bi ga kje najdu.
Kkšna ideja?
Kakšne so kej cene? Predusem me pa zanima kam nej grem gledat, kero mesto v ital ali aus. Kupu bi pa en čist pocen avtoradio za ene 20000, če bi ga kje najdu.
Kkšna ideja?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
xabre ::
Audiocenter Jaeger v Borovljah, Avstrija. Tam sem kupu JVC MP3 avtoradio za 200 eurov. Mal moraš težit pa boš dobu poceni radio, saj imajo ugodne cene pa dobro robo.
Hvala zanima me sam ce ves a majo kksno internet stran?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Hvala, sam tm ni nobenih cen gor in niti naslova da bi vedu kje lahko najdem to trgovino.
A ti hofs pogost tja al si biu sam 1x?
A ti hofs pogost tja al si biu sam 1x?
Ja sej stran je bolj u brez zveze, cen pa zato ni ker niso fiksne. Bil sem samo enkrat tam, tako da je najbolje da se en dan zapelješ tja, pa vidiš kako pa kaj.
Flip flop-hvala bom pogledu
Xabre-mi lahko približno poveš kje pa je ta trgovina?
Xabre-mi lahko približno poveš kje pa je ta trgovina?
Tale Sony CDX-L280 mi je padel v oči, za 100 evrov dobiš cd player. Doma mamo itak skor use sony in smo ful zadovolni, tko da je tud mal firme.
Ma kdo ta avtoradio? Oz je ze meu kontakt z njim? Mot me edino k ni gumb za glasnost...
Info dobrodošle...
Ma kdo ta avtoradio? Oz je ze meu kontakt z njim? Mot me edino k ni gumb za glasnost...
Info dobrodošle...
Ti greš samo na mejni prehod Ljubelj, potem smer Celovec. Kakšne pol ure po prečkanju meje, boš videl tablo za Borovlje(ne vem kako se nemško reče) in zaviješ desno. Še kakih deset minut pa boš tam. To je tak majhen mest, pa pol nekoga vprašej za jagra, itak vsi vedo kje je.
Ok hvala.
iskra ::
Sony špica! Sm kupu u Palmanovi u ITA za 158€, 4x50W CD, CD-text, ... in seka... CDX serija, lansko leto. Pa še davk sm dobil nazaj (158€ - cca 15%) ... u glavnem je super. Sony se dviguje počasi, niža cene in to ...
Drugače mam pa še stolp in fotoaparat od Sonya in so usi super ... (knock on wood)
U glavnem ti priporočam da greš u Merkur pogledat naprave, zapišeš model in greš u Palmanovo ... Tako sm jst nrdil Tam samo poveš na pultu pr elektrotehniki kaj rabiš, dobiš listek in greš u Backstage(tm) in tam dobiš u škatli zadevo ... Brezhibno!
Drugače mam pa še stolp in fotoaparat od Sonya in so usi super ... (knock on wood)
U glavnem ti priporočam da greš u Merkur pogledat naprave, zapišeš model in greš u Palmanovo ... Tako sm jst nrdil Tam samo poveš na pultu pr elektrotehniki kaj rabiš, dobiš listek in greš u Backstage(tm) in tam dobiš u škatli zadevo ... Brezhibno!
Aha ok hvala bom se vidu kam bom sou pogledat.
Še eno uprašanje. A je kkšna internet stran od palmanove?
Jah nimam prevoza Radio nabavlam za darilo za fotra, tko da nemorm kr zgint za par dni.
Gre kdo mogoče kej dol?
Gre kdo mogoče kej dol?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtoradiji - spletne trgovineOddelek: Na cesti | 3004 (2471) | MostWanted |
» | Renault Megane in avtoradioOddelek: Na cesti | 9478 (7946) | koyotee |
» | kateri avtoradio na cd za 35 do 40 tisočOddelek: Na cesti | 2869 (2297) | lenivec |
» | Autoradio MP3Oddelek: Zvok in slika | 1245 (931) | LojzePek |
» | mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 3984 (3293) | jRk0 |