Forum » Kaj kupiti » AMD Athlon 2400+
AMD Athlon 2400+
[_MW_] ::
Zanima me če na matično ploščo ELITE K7S5A paše procesor AMD Athlon 2400+ , pa če se splača ta procesor kupit?
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
nicjasno ::
Seveda pase gor athlon 2400+ .
kvota iz mlacomove domace strani (iz leta 2001):
K7S5A
Plošča temelji na SISovem čipsetu z oznako 735, ki je s svojo nizko ceno, revolucionarno zasnovo ter hitrostjo prekosil vse dotedanje čipsete in postal priljubljen med kupci tudi zahtevnejših sistemov. Glede na cenenost plošče, bi pričakovali le povprečne rezultate, a vendarle je plošča hitra in stabilna, saj ima bistveno manj problemov kot plošče, ki temeljijo na Viinih čipovjih. Na ploščo lahko vstavimo tako SDR SDRAM kot DDR SDRAM modula. Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da je z uporabo DDR modulov sistem hitrejši za okoli 10-15 odstotkov. K7S5A podpira vse socket462 procesorje vključno z novimi Athloni XP, MP ter Duroni temelječi na Morgan jedru. Kupimo jo lahko v dveh verzijah, z mrežnim vmesnikom ali brez.
Je pa res, da je plata ze "malo stara" .
Glede procesorja pa tak, na to plato ga jaz nebi dajal, Razen ce si mislis kmalu novo plato omislit. Je pa to cisto ok procesor.
kvota iz mlacomove domace strani (iz leta 2001):
K7S5A
Plošča temelji na SISovem čipsetu z oznako 735, ki je s svojo nizko ceno, revolucionarno zasnovo ter hitrostjo prekosil vse dotedanje čipsete in postal priljubljen med kupci tudi zahtevnejših sistemov. Glede na cenenost plošče, bi pričakovali le povprečne rezultate, a vendarle je plošča hitra in stabilna, saj ima bistveno manj problemov kot plošče, ki temeljijo na Viinih čipovjih. Na ploščo lahko vstavimo tako SDR SDRAM kot DDR SDRAM modula. Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da je z uporabo DDR modulov sistem hitrejši za okoli 10-15 odstotkov. K7S5A podpira vse socket462 procesorje vključno z novimi Athloni XP, MP ter Duroni temelječi na Morgan jedru. Kupimo jo lahko v dveh verzijah, z mrežnim vmesnikom ali brez.
Je pa res, da je plata ze "malo stara" .
Glede procesorja pa tak, na to plato ga jaz nebi dajal, Razen ce si mislis kmalu novo plato omislit. Je pa to cisto ok procesor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nicjasno ()
steiner ::
Seveda dela, delajo pa tudi Bartoni, vendar moraš fsb spremeniti na 166 mhz v windowsih s pomočjo Speedfana.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824
Zaj trenutno mam AMD Duron 950Mhz , 256MB DDR Rama 266Mhz , GeForce2 64MB ... Zaj si pa mislim kupit AMD Athlon 2400+ pol čez neke časa pa še grafično... Nisem pa bil sigurn če paše toti procesor na mojo plato
nicjasno zakaj nebi dajo totega procesora na toto plato?
nicjasno zakaj nebi dajo totega procesora na toto plato?
Obično elite k7s5a ni pro ampak je ona navadna
niam pojma, ki ti poglejaš?
Meni piše tu Version: 1.0 ...
Kaj je to normalno da mam na amd athlon xp 2400+ 59 stopinj?
ganzi ::
Moj 2400 ma teperaturo pri ful obremebitvi 49C
Kadar pa ni obremenjen pa okrog 40C.
Prej sem mel za skor 5C višje temperature ko sem pa zamenjal ohišje, ki je sedaj večje in bolj zračno pa so temperature padle.
Aja kuler mam pa v7+ pa na minimum obratih.
Kadar pa ni obremenjen pa okrog 40C.
Prej sem mel za skor 5C višje temperature ko sem pa zamenjal ohišje, ki je sedaj večje in bolj zračno pa so temperature padle.
Aja kuler mam pa v7+ pa na minimum obratih.
T0RN4D0 ::
me 41-45 C obremenitev,
28-29 idle.
Navito kokr še gre (12.5 x 186 @1.75v = 70W) z enim titanom za 3k pa 1 80mm vent za prevetritev
z boxom mnogo več
28-29 idle.
Navito kokr še gre (12.5 x 186 @1.75v = 70W) z enim titanom za 3k pa 1 80mm vent za prevetritev
z boxom mnogo več
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
A ve kdo mogoče za kaki program ko ti v windowsih kaže temp. procesora?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kok ste ga vi našponali (XP)Oddelek: Navijanje | 2142 (1278) | Blinder |
» | Qdi kinetiz 7b + Athlon 1800+Oddelek: Strojna oprema | 1965 (1772) | Blinder |
» | Kateri procesor za ploščo elite K7s5A pro ?Oddelek: Kaj kupiti | 754 (688) | trademark |
» | Nov računalnik - nižji/srednji razredOddelek: Kaj kupiti | 2450 (1966) | Mercier |
» | Ali se nakup dobre osnovne plošče sploh splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2224 (1004) | slawc |