Forum » Na cesti » Ford C-Max 1.6 TDCi 2011 - izkušnje
Ford C-Max 1.6 TDCi 2011 - izkušnje
max00slo ::
Zdravo
Kot že v prejšnji odprti temi, iščem rabljen avto. Dokaj ugodno dobim C-Maxa. Kakšne posebne težave, problemi s temi avti? Avto sicer ima že malce preko 200.000 prevoženih. Se splača ali iščem naprej :)?
Kot že v prejšnji odprti temi, iščem rabljen avto. Dokaj ugodno dobim C-Maxa. Kakšne posebne težave, problemi s temi avti? Avto sicer ima že malce preko 200.000 prevoženih. Se splača ali iščem naprej :)?
Si non confectus, non reficiat.
max00slo ::
Vprašanje je bolj temeljilo na zanesljivosti mašin oz. samem avtu. Avto je že "izbran" oz. ogledan... le dolgoročno me zanima, če bo služil glede na pretekle izkušnje uporabnikov
Si non confectus, non reficiat.
hojnikb ::
mašina kot taka je ok, ampak pri 200k+ pričakuj slej k prej odpoved kakšnih bolj dragih zadev tipa injetorji, vztrajnik kuplonga, hpfp, turbo, če od tega še ni blo nič menjano. Ljudje ne prodajo teh avtov zastonj.
Sicer pa, če si se zaljubil v njega, ti mi tako nič ne mormo več :)
Sicer pa, če si se zaljubil v njega, ti mi tako nič ne mormo več :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov predlog zakona o davku na motorna vozilaOddelek: Na cesti | 3296 (2374) | HappyPills |
» | Prestavljanje in pospešek pri dizlu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16505 (14179) | sandmat |
» | pomoč pri izbiri (motor ali avto)Oddelek: Na cesti | 3641 (3045) | DimmniBurek |
» | Kako je z vozili Hyundai (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17679 (15528) | Azrael |