Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge
Računalnik se ne prižge
qwe123 ::
Pozdrav.
Mi lahko kdo pove, kaj bi bilo narobe... Računalnik se ne prižge... Zažene se in potem obstoji pri napisu Toshiba in kaže, kot bi se nalagal naprej, pa se ne.
Star je nekje 5,6 let.
Mi lahko kdo pove, kaj bi bilo narobe... Računalnik se ne prižge... Zažene se in potem obstoji pri napisu Toshiba in kaže, kot bi se nalagal naprej, pa se ne.
Star je nekje 5,6 let.
Teddi ::
Vrjetno težave z diskom ali sistemom. Poskusi nov disk s svežo namestitvijo win10. Če imaš možnost stari disk preko adapterja ali navadnega sata priklopi na drug PC in naredi en test recimo z WD data diagnostic tool. Če je disk ok potem vrjetno težava z windows.
MIHAc27 ::
Ja un štekar ob strani rabiš premaknit pa bo. Več pa ne povem, ker so bile tudi informacije podane tako skope.
Je teško napisat kateri model, mogoče dat kako slikico? To ali imaš ssd ali hdd verjamem, da je teško vprašanje, ne ve vsak. Se pa da iz modela videti, kaj bi znalo biti vgrajenega.
Drugače pa.. na prvo žogo problem z diskom, ja.
Je teško napisat kateri model, mogoče dat kako slikico? To ali imaš ssd ali hdd verjamem, da je teško vprašanje, ne ve vsak. Se pa da iz modela videti, kaj bi znalo biti vgrajenega.
Drugače pa.. na prvo žogo problem z diskom, ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sesut računalnik in KLIKOddelek: Pomoč in nasveti | 1172 (911) | energetik |
» | Računlanik ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1169) | Dahakka |
» | windows me-kako ga namestitiOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (710) | zigaurbajs |
» | predračun za računalnik do 2500€Oddelek: Kaj kupiti | 2158 (1770) | Dangsteer |
» | Bad sectorji (trgovina)Oddelek: Pomoč in nasveti | 800 (669) | ABX |