Forum » Pomoč in nasveti » Ebay - vračilo izdelka
Ebay - vračilo izdelka
drzni86 ::
Pozdravljeni,
Prvič vračam eno zadevo preko ebay-a pa mi ni čisto jasno, zato prosim, če mi lahko kdo iz izkušenj malo pomaga...
Odprl sem zahtevek za vračilo, ki ga je prodajalec sprejel in mi poslal nalepko za vračilo (return shipping label). Tukaj mi ni jasno, ker nikjer ne najdem nalepke za vračilo, da bi jo natisnil. Imam GLS tracking številko in takole navedeno spodaj:
Pripravljena je bila nalepka za prevzem paketa na izbrani lokaciji.
Jan 11, 2021, 11:15 AM, unknown unknown
Jan 11, 2021, 11:13 AM, unknown unknown
Ali to pomeni, da GLS kurir prevzame paket in ima one že pripravljeno nalepko, ki jo nalima na moj paket, tako da je na meni samo to, da zapakiram paket za oddajo?
Prvič vračam eno zadevo preko ebay-a pa mi ni čisto jasno, zato prosim, če mi lahko kdo iz izkušenj malo pomaga...
Odprl sem zahtevek za vračilo, ki ga je prodajalec sprejel in mi poslal nalepko za vračilo (return shipping label). Tukaj mi ni jasno, ker nikjer ne najdem nalepke za vračilo, da bi jo natisnil. Imam GLS tracking številko in takole navedeno spodaj:
Jan 11, 2021, 11:15 AM, unknown unknown
Jan 11, 2021, 11:13 AM, unknown unknown
Ali to pomeni, da GLS kurir prevzame paket in ima one že pripravljeno nalepko, ki jo nalima na moj paket, tako da je na meni samo to, da zapakiram paket za oddajo?
Mare2 ::
Že urejeno... Kurir prišel z nalepko in prevzel paket...
A je vsako vračilo zastonj?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
feryz ::
Če ti ga ponujajo, potem ja. Drobni tisk. Boljši imajo kar nalepko že priloženo. S plačano poštnino. Super eko bio.
drzni86 ::
Načeloma je pri vsakem oglasu navedeno koga bremenijo morebitni stroški vračila. V mojem primeru je bilo sicer navedeno, da bremenijo mene (kupca), ampak je prodajalec sam naročil kurirja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poštnina pri vračilu Amazon.deOddelek: Omrežja in internet | 9037 (1595) | tikitoki |
» | Dostava iz NemcijeOddelek: Kaj kupiti | 5923 (4324) | pol3ni |
» | GLS dostavaOddelek: Loža | 11819 (5847) | cebelar123 |
» | GLS - ne vem kaj jim jeOddelek: Loža | 8979 (4158) | LeXani |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20926 (16446) | St235 |