Forum » Kaj kupiti » Katera športna kamera
Katera športna kamera
klinker ::
Jst imam OneRS. 360 modul je tako tako, premala resolucija za moje pojme. Za 360 je 8K@60fps must have ce mene vprasas, ostalo je vse tako tako.
Kar se ostalega tice pa se mi zdi povsem dobra kamerca, sploh glede na to da je ze star model. Jst jo uporabljam da tamalega snemam z bajkom na spustih. Sem kupu pas za prsni kos in uporabljam kr navadno leco, pa za mikrofone sem kupu une spuzvaste "dusilce" na aliju in je zvok dejansko uporaben tudi ob mocnejsem vetru, res dobra stvar.
Kar se ostalega tice pa se mi zdi povsem dobra kamerca, sploh glede na to da je ze star model. Jst jo uporabljam da tamalega snemam z bajkom na spustih. Sem kupu pas za prsni kos in uporabljam kr navadno leco, pa za mikrofone sem kupu une spuzvaste "dusilce" na aliju in je zvok dejansko uporaben tudi ob mocnejsem vetru, res dobra stvar.
predi ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katero akcijsko kamero kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 62887 (5545) | Bostjan_321 |
| » | Kamera za timelapseOddelek: Zvok in slika | 873 (697) | d4vid |
| » | Športna kameraOddelek: Pomoč in nasveti | 4509 (1419) | Kvinta |
| » | GoPro ali?Oddelek: Kaj kupiti | 4847 (3020) | Kvinta |
| » | GoPro "alternativa"? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 41583 (16594) | BivšiUser2 |