Forum » Igre » American Army
American Army
[Slo].LiNuX ::
He he : Zivjo tuki Luka . Ce ker kej spila aao al pa ce ma ker kej komentarjev od aao send me EMAIL:P
--------------
moderator: popravil sem ti naslov
--------------
moderator: popravil sem ti naslov
- spremenil: Predator ()
ŽirC ::
O Stular tvoj sosolc sem pa ne mors prasat a ta topic ze obstaja pa se jz pa hittman svaga odprla, jej jej, kdaj se bo slo kej igrat? a slucajn gdo ve kdaj izide 2.0 k 1.9 je lih tok bugasta kuker prejsna.
Lp, ZirC
Lp, ZirC
km- ::
link do cesa? ena tema je ze odpra uporabi iskanje.. oz. stran igrice je www.americasarmy.com
DejaVu ::
decki, pridite vc spilat. kar se tice podpore serverjem je veliko boljsa, pa se mape so take da te na rit fukne! (đungla hehe)
menite se glede grafike? aao se je na starem ut pogonu, ki je izjemno nestabilen in ponuja izjemno visoke pinge.
ko bi vsaj uporabili q pogon.
ko bi vsaj uporabili q pogon.
Ej tipa sam se zmeri tut ce je zgrajena na UT-podlagi ni slaba . Poglej VC kr neki tm grafika v pizdi , pa tut igralnost je dost slabsa od American"s army . Drugac sej je cool sam tista sceni mi ni dobra k te ubijejo pol se pa kuj rodis Pocaki da pride vn American"s Amry 2.0 vn bos vidu pol . K bo lahk leader oklepno vozilo vozu noter pa specialci EJ TIPA TO BO RASTUR pog. si fotke na http://www.special-air-service.org/flas... mal si poglej pod slike ok
Lp pozdrav Luka
Lp pozdrav Luka
kihc ::
Kaj pa, ko bi vi pametnjakoviči probal dobro staro Operation Flash Point.
Tam lahko voziš ceeeeeeeeeelo helikopter.
Tam lahko voziš ceeeeeeeeeelo helikopter.
Drugac slika prikazuje vojake slikane na predstavi v ameriki k predtavjajo 2.0 verzijo American Amry ok
sem ze povedal...
podpora serverjem je v treh pizdah! sem ga igral 1 mesec, dokler mi ni do konca dopizdil ping 250 na homelan serverjih.
podpora serverjem je v treh pizdah! sem ga igral 1 mesec, dokler mi ni do konca dopizdil ping 250 na homelan serverjih.
Kaj pa mas za eno LINIJO ? Isdn al kaj ? K jest mam 1 mb ADSL pa mi use cool dela mam skos po 120 pinga to ni pa nc
L.P Luk
L.P Luk
ADSL 2048/768
enostavno, ni za igrat na homelanu, se posebej ne ko so serverji polni ker pol se je ping vecji.
pri vietcongu pa lepo gostim server (mam dva pcja), moj ping je neverjetnih 10, drugi slovenci ki majo adsl pa dobijo od 30-40. vglavnem s pingi ni nobenih problemov.
enostavno, ni za igrat na homelanu, se posebej ne ko so serverji polni ker pol se je ping vecji.
pri vietcongu pa lepo gostim server (mam dva pcja), moj ping je neverjetnih 10, drugi slovenci ki majo adsl pa dobijo od 30-40. vglavnem s pingi ni nobenih problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52145 (25481) | Tilen |
» | Americas Army 2.5 - HOOAH!Oddelek: Igre | 1129 (928) | Zajeban |
» | Izšel Firefox 1.0.5Oddelek: Programska oprema | 2220 (1657) | shadow.slo |
» | Prijavljanje v AA!Oddelek: Igre | 955 (831) | gigaherz |
» | America's Army Slovenski KlanOddelek: Igre | 4885 (4388) | mohha53 |