Forum » Kaj kupiti » Najbolj ugodna računalniška trgovina v Sloveniji ??
Najbolj ugodna računalniška trgovina v Sloveniji ??
janko771 ::
Pozdravljeni
Že kar neki časa nism nč kupoval računalniške opreme, kupil bom plato procesor ram grafo in en ssd disk in en navaden disk tam vse skupi do 1000 eur.
Približno vem kaj moraš dobit za ta denar, kupujem pa zato v Sloveniji ker imam tudi vrednotnico od upravne enote kot za nabavo tehničnega pripomočka ker imam kategorizirano invalidnost. Vem samo to, da te vrednotnice ne vzamejo samo na mimovrste (mogoče zato ker so samo posrednik)
Sedaj imam pa vprašnje kot je že v naslovu razvidno:
Kje se mi splača to kupit, katera računalniška trovina ?? Sestavil bom sam ker imam še dobro atx ohišje in močan napajalnik .
hvala za odgovore
Že kar neki časa nism nč kupoval računalniške opreme, kupil bom plato procesor ram grafo in en ssd disk in en navaden disk tam vse skupi do 1000 eur.
Približno vem kaj moraš dobit za ta denar, kupujem pa zato v Sloveniji ker imam tudi vrednotnico od upravne enote kot za nabavo tehničnega pripomočka ker imam kategorizirano invalidnost. Vem samo to, da te vrednotnice ne vzamejo samo na mimovrste (mogoče zato ker so samo posrednik)
Kje se mi splača to kupit, katera računalniška trovina ?? Sestavil bom sam ker imam še dobro atx ohišje in močan napajalnik .
hvala za odgovore
jest
Gejspodar ::
Ni ravno "najbolj ugodne".
Nekatere stvari so cenejše na funtech, nekatere pri mlacom, tretje na links...
Nekatere stvari so cenejše na funtech, nekatere pri mlacom, tretje na links...
mzakelj ::
Pozdravljeni
hvala za odgovore
Niso te vrednotnice za določen tip računalnika ? Vsaj kar sem imel jaz opravka z njimi. Se pa jih izogiba dosti trgovcev ker so same komplikacije z njimi....
imel sem možnost jo izkoristit za mobilni pametni telefon tablico ali drugo varianto za osebni namizni računalnik ali prenosni računalnik in sem se odločil da si to svojo kišto mal uštimam ker je ta že res boga in bi zdj rad neki bolj konkretne komponente si omislil no sej to je v bistvu tud osebni računalnik :)
me pa zanima kaj pa menite o sestavi.si ta se mi zdi še najbolj ugoden
me pa zanima kaj pa menite o sestavi.si ta se mi zdi še najbolj ugoden
jest
Magic1 ::
Trenutno ne boš nič kaj pametnega sestavil za jurja, ker česarkoli, kar ni dvakrat precenjeno, ni na zalogi. Nikjer. Tudi v tujini se bi konkretno namatral, da bi kaj p/p dobil.
Magic
val46 ::
Si prepričan da lahko te vrednotnice porabiš za nakup komponent? A ni mišljeno za nakup že sestavljenih računalnikov? Morda če vzameš vse v eni trgovini, pa da se z njimi nekako dogovoriš, da ti napišejo tisti račun v taki obliki, kot da si nabavil komplet računalnik, drugače boš težko karkoli dobil nazaj, če bo en račun od tam,drugi od nekje drugje, spet tretji od ne vem kje. Ker ti dobiš vrednotnico za 1 računalnik,en telefon, eno tablico, en prenosnik. Ne vem, prvo se pozanimaj, da ne bomo čez kak teden brali tu gor, kako te je UE pa država okrog prnesla itd.
samo v sloveniji in eni trgovini vrednotnica je 272 eur mam pa časa eno leto 700 eur bom pa še sam dodal ker hočm met kišto za več let no sej če mi bo pa kdo kompliciral bom pa še ohišje pa napajlnik vzel :) sam mislim da ne sej na koncu bo nov računalnik ker imam server atx ohišje in 700 w napajlnik že sam do zdej sem vse sam šramfal :)
in kdaj bo roba kaj bolj dostopna ??? časa mam eno leto
in kdaj bo roba kaj bolj dostopna ??? časa mam eno leto
jest
solatko ::
janko771 - Roba je dostopna, samo poceni komponente so v teh časih, pač zlate, ker je potreba po njih zrasla, zaradi šolanja in dela od doma. Veliko jih je moralo kupit še en ali celo dva računalnika in to pač trgovci izkoristijo (po celem svetu).
https://www.funtech.si/si/konfigurator/
Tukaj si poglej, kaj imajo na voljo in si poizkusi sestavit to, kar rabiš, potem pa jih pokliči in povprašaj, kako je z vrednotnico.
https://www.funtech.si/si/konfigurator/
Tukaj si poglej, kaj imajo na voljo in si poizkusi sestavit to, kar rabiš, potem pa jih pokliči in povprašaj, kako je z vrednotnico.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predplačniški paket, rabim malo vaše pomočiOddelek: Mobilne tehnologije | 4539 (3679) | FrRoSt |
» | Baterije za slušne aparate.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3829 (3739) | drekodovce |
» | Vrednotnice za inštrukcijeOddelek: Loža | 2901 (2326) | klihk |
» | Osebno dopolnilno delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22943 (19950) | Okapi |
» | VrednotniceOddelek: Loža | 2423 (1983) | zaburek |