Forum » Programska oprema » Radeon - težava z več monitorji
Radeon - težava z več monitorji
urosg80 ::
Do sedaj sem imel zmontorano Nvidia grafično (1050Ti) in vse je delalo brez težav, sedaj sem pa nabavil Radeon (RX5700 XT), odstranil stare gonilnike z DDU, namestil nove, ki sem jih potegnil iz uradne spletne strani, v osnovi vse izgleda OK težava se pa pojavi ko gredo monitorji spat oz. bolj natančno ko se spet zbudijo, takrat se pa vsa odprta okna postavijo na primarni monitor.
Malo sem že brskal po spletu in našel, da naj bi pomagalo če se izbriše iz registra ključ HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\Connectivity ter HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\Configuration, vendar ni pomagalo.
Vsaka pomoč bo dobrodošla, hvala že vnaprej!
Malo sem že brskal po spletu in našel, da naj bi pomagalo če se izbriše iz registra ključ HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\Connectivity ter HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\Configuration, vendar ni pomagalo.
Vsaka pomoč bo dobrodošla, hvala že vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | limitiranje concurrent tcp connections v windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1015 (538) | StormFiber |
» | Prenosnik LENOVO R61i piskanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2736 (2496) | markolino |
» | Windows 7 Installer (64-bit) - težaveOddelek: Programska oprema | 3000 (2390) | fr!Xy |
» | winxp, safe mode ne dela, problem z registromOddelek: Pomoč in nasveti | 2096 (2028) | SkIDiver |
» | med win updatom resetiral compOddelek: Operacijski sistemi | 1619 (1447) | pack |