Forum » Mobilne tehnologije » Ikone so spremenile barvo v sivo in črno
Ikone so spremenile barvo v sivo in črno
buick ::
Imam Huawei Honor 8 Lite.
Brez da bi karkoli posodabljal ali delal kaj drugega na telefonu so se mi vse ikone, ki so osnovne - tiste, ki jih ni možno izbrisati (Nastavitve, Računalo, Kamera, Stiki, Gmail, Chrome.....) tam, kjer so vse aplikacije pobarvale v sivo, med izbranimi bližnjicami na namizju pa v črno. Ostale aplikacije imajo normalne večbarvne ikone (Koledar, Viamichelin, Navigon, eAsistent, Whatsapp, Viber......).
Res nenavadno. Aplikacije sicer delujejo povsem normalno, telefon sem poskusil ponovno zagnati, vse je enako, vse deluje odlično, tako kot prej.
Ima kdo kakšno idejo zakaj je to tako?
Hvala.
Brez da bi karkoli posodabljal ali delal kaj drugega na telefonu so se mi vse ikone, ki so osnovne - tiste, ki jih ni možno izbrisati (Nastavitve, Računalo, Kamera, Stiki, Gmail, Chrome.....) tam, kjer so vse aplikacije pobarvale v sivo, med izbranimi bližnjicami na namizju pa v črno. Ostale aplikacije imajo normalne večbarvne ikone (Koledar, Viamichelin, Navigon, eAsistent, Whatsapp, Viber......).
Res nenavadno. Aplikacije sicer delujejo povsem normalno, telefon sem poskusil ponovno zagnati, vse je enako, vse deluje odlično, tako kot prej.
Ima kdo kakšno idejo zakaj je to tako?
Hvala.
- spremenil: buick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 91784 (56773) | berlusconi |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93646 (43582) | dr.Akula |
» | Sony Ericsson Xperia Arc (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21743 (8926) | cordoba |
» | iPhone 4s ios upgrade (iz 5.0.1 v 6.0.1)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2265 (1824) | Company |
» | Testiranje android aplikacije za kinoOddelek: Mobilne tehnologije | 2092 (1031) | LojzePek |