» »

Revija Jazbina

Revija Jazbina

««
8 / 29
»»

Parkelj ::

Tsunamii je izjavil:

Parkelj je izjavil:

Kdaj ste zaceli odposiljati revijo?

Včeraj...29 december

Nic ni bilo v postnem nabiralniku danes - Ljubljana ... Komaj cakam, da jo dobim v roke ...

FireSnake ::

Sanches000 je izjavil:

Pa tu so sami opisi iger...boljši je hrvaški Bug...morda pa se popravite

Nikogar ne zanimajo Hrvati in nikogar ne zanimajo negativci.
Izkoristi svojo svobodo in se odstrani iz teme.

D3m ::

Kaj za vraga je revija Bug???
|HP EliteBook|R5 6650U|

Vanadium ::

D3m je izjavil:

Bila je oziroma še je Hrvaška računalniška revija ala Monitor. Drugače pa pohvalno za ekipo, da so se skup sestavili, čeprav imajo izredno težko nalogo pred seboj v času youtuba, spletnih portalov, ipd... kjer imaš informacije za đabe takoj na voljo. Škoda samo da Quattro-ta ni med nami več da bi še on bil zraven... Zdej za tole moje nasledno izjavo me bodo nekateri spluvali do amena in še naprej, nekateri se bodo strinjal z menoj, ampak upam samo, da Febo ne bo imel kakih prstov vmes. Sej model je ok, tudi način pisanja, ki ga je imel sem prebavljal, samo kolikor se ga pa spomnim je pa bil ego ipd... sploh, ko se spomnim iskanje novih piscev člankov kake bedaste zahteve so (je) imel, ipd... pa potem njihov forum kjer niso sprejemal novih članov, in pumpanje egota obstoječih članov, ipd... eh... je že moral tko bit, da je šel Joker po gobe očitno...

Skratka veliko sreče ekipi in upam, da jim uspe v teh časih, ker spomini iz otroštva, ko te je čakal novi Joker v celofanu v kastlcu je bil neprecenljiv in tisti vonj po barvi :D, mogoče se pa spet naročim...

cordoba ::

Okolica Domžal danes imel poštar samo reklame. Upam, da bo jutri ;)

Kresh0 ::

Revija prispela, čudovit zaključek dneva ob prelistavanju le te...res da sem malo nostalgičen, vendar izvod ni samo "še ena revija", sodi na domačo knjižno polico!

jkosen ::

Vidim, da nisem edini, ki je nisem dobil (okolica Medvod). Upam, da bo jutri :)
Rock N Roll

PALOMINO ::

cordoba je izjavil:

Okolica Domžal danes imel poštar samo reklame. Upam, da bo jutri ;)

Mi zaupaš prosim na ZS lokacijo.

matobeli ::

V Kranj je srečno prispela, ampak sem včeraj pozabil nabavit sport misli in jogurt, tako da bo šele zdej počas prišla na vrsto ;)

sleby ::

Na hitro prelistal in prvi komentarji:

- prevec iger, ampak to se oprosti, ker je par let treba prinest notri. racunam, da bo v prihodnjih stevilkah manj opisov.
- manjka zeleznina
- vec vedezev
- tekst v dveh stolpcih mi ne odgovarja.. je lazje brat, ce so stolpci ozji in bi raje videl 3 stolpce
- font za logotip bi spremenil.

Sicer pa super pohvalno, da ste se odlocili za tale projekt. Se narocim tudi, ce ostane tako, kot je.

Ciho ::

Prejel v nabiralnik. Vse pohvale. Tudi jaz bom še kupil. Se pa strinjam z vsemi komentarji sleby-ja

drvo ::

Zdaj sem naročil in plačal preko applepay. Pride potrdilo naročila na mail?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

drvo je izjavil:

Zdaj sem naročil in plačal preko applepay. Pride potrdilo naročila na mail?

Pride, ko je zaključeno ;)

Hrenovec ::

Meni je revija kar všeč. Mogoče bi lahko vključili še železnino. To je samo moje mnenje.

Kapo dol

Superboyy ::

vodaFan nima kaj boljšega za delat, kot ustvarit nov račun z namenom, da zaničuje trdo delo.

Verjetno ga muči uspeh ostalih.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

A nov račun?

No pol pa ni panike.

Go be a faggot somewhere else vodaFan.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Phantomeye ::

Vanadium je izjavil:

D3m je izjavil:

Bila je oziroma še je Hrvaška računalniška revija ala Monitor. Drugače pa pohvalno za ekipo, da so se skup sestavili, čeprav imajo izredno težko nalogo pred seboj v času youtuba, spletnih portalov, ipd... kjer imaš informacije za đabe takoj na voljo. Škoda samo da Quattro-ta ni med nami več da bi še on bil zraven... Zdej za tole moje nasledno izjavo me bodo nekateri spluvali do amena in še naprej, nekateri se bodo strinjal z menoj, ampak upam samo, da Febo ne bo imel kakih prstov vmes. Sej model je ok, tudi način pisanja, ki ga je imel sem prebavljal, samo kolikor se ga pa spomnim je pa bil ego ipd... sploh, ko se spomnim iskanje novih piscev člankov kake bedaste zahteve so (je) imel, ipd... pa potem njihov forum kjer niso sprejemal novih članov, in pumpanje egota obstoječih članov, ipd... eh... je že moral tko bit, da je šel Joker po gobe očitno...

Skratka veliko sreče ekipi in upam, da jim uspe v teh časih, ker spomini iz otroštva, ko te je čakal novi Joker v celofanu v kastlcu je bil neprecenljiv in tisti vonj po barvi :D, mogoče se pa spet naročim...

Well, ja, glede na njegove zahteve bi pričakoval, da bo plača pri Jokerju 2000 bruto vsaj, heh.

feryz ::

Jebemti, star sem, čeprav se prepričujem obratno. Reviji nič ne manjka, vse je kul, ampak meni preprosto ni več do branja tega. Najbrž zato, ker me igre ne ganejo več. Kakšna hitra, mobilna za preganjanje časa, ko moraš nekaj čakati in to je to.
Mogoče le ena pripomba, kolumna Lep pozdrav je skorajda neberljiva na spodnjem delu zaradi premočnih barv.
Uspelo mi je prebrati Cyberpunk in PS5. K ostalemu se nisem mogel spraviti.
Btw, uvodniki so bili boljši v Jokerju. Ponavadi direkt v glavo.

RejZoR ::

Dobil danes :) Ker mam res nor delavnik bo branje prišlo na vrsto šele drugo leto. Dobesedno. Je pa prvi vtis precej dober. Kvalitetne platnice in vezava, posrečena ilustracija. A se zdi samo meni ali je font mal večji? Računajo da smo fani Jokerja že mal v letih in nam vid peša hehe :)

Btw, a lahko glavnega junaka revije kličemo Jazbinšek? ;)
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

overload ::

Dobil danes zjutraj, ob 8h je bilo že v nabiralniku :) Primorski poštarji so bili zelo pridni!
Drugače je super, všečen izgled in dobra kvaliteta tiska, dobri opisi iger, všeč mi je tudi izbor le teh. Mogoče v prihodnje se ne bi branil kake recenzije akualnih namiznih iger ampak razumem, da ima vsak svoje želje in je nemogoče upoštevat vse.

Ganon ::

To pa lahko poveste, se opis igre zaključi z oceno, plusi in minusi, ali je prisoten samo tekst?

endelin ::

Ocena z lestvico do 10 je.

CHAOS ::

Po dolgem času se je v mojem nabiralniku znašla slovenska revija, ki ji z veseljem namenim več kot 5 minut mojega časa. Ekipa, odlično! Sedi, pet! :)
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

matobeli ::

Izbor iger je kar fin, če bi za C&C dodali še AOE2 DE bi se že skoraj stopil od romantične nostalgije. Zmer fajn ko ti bejba reče komender.

Format je super, vezava sicer malenkost težja za listat kot klasično spenjanje, tudi teža papirja in njegova svilina je poskrbela da je bilo treba kakšno stran bolj prijet, ampak občutek veliko bolj odrasel kot pri Jokerju.

Ampak jebemtiš, a so te revije zmeraj tako zelo smrdele (in ja, smrad je bil zagotovo iz revije)?

Danes jo bom pustil na kavču, če jo slučajno zapazi mladič, da vidi kaj so to špili, ne pa tist podrsavanje in pritisknje na smartphonu od babice.

Gagatronix ::

Jaz vam v vsakem primeru zelim veliko uspeha, pa ceprav nisem ciljna publika te revije. :)

AnWar ::

Matr revija "diši" ;) Drgače pohvale!! Imate moj support!
[Asus ROG Strix SCAR III]

Tsunamii ::

Ekola.. prišel poštar pravkar in ga dregnil, kje je moja Jazbina ! Prav da nima nič od tega in mi pod nos pomoli hrvaški BUG ( dobil za RD.. )! Alora ... kak lahko iz hrvaške dobim januarsko revijo .. ti naši kekci od poste al kdor kol to razvaža pa se zgubi ? Na kratk ... zalostn zelo, ker ne bom LETOS bral Jazbine. Da bi tako vedel..bi jo danes raje prevzel v Ljubljani ! Merdasica ...

Zvezdica27 ::

ja, luštna. Predvsem mi je všeč, da je bolj nek fanzin koncept, tako se zdi. Vidim pa da je zadaj s.p., tko da tole kaže, kaj vse se da, če se hoče (se kar ukvarjam z mediji).

zz

Mato989 ::

Hmmmm, zanimivo, nič nisem dobil danes še vedno ne :O

No bo pa po novem letu, upam da ni kdo ukradel ven z nabiralnika :'(
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Hm kaj naj rečem, vsi ki revije ne boste prejeli do 4.1.2021 prosim pišite na trgovina@jazbina.si
Zadeve bomo reševali ekspresno - pošiljala se bo ponovno kot priporočena pošiljka s sledenjem.
Je pa to dobra šola za naprej. Naslednji december (upajmo da bo te covid norije konec do takrat) bomo izid uredili vsaj teden dni prej (okoli 22.12.).

Jaz sem že, ko sem prebral, da boste to furali dva dni pred novim letom na naslove si mislil, da znajo biti težave. Sploh sedaj, ko je covid in pošta ima verjetno dosti zamude.;)

Danes si moram pa prebrat Cyberpunk članek. Da vidim kako je opis povezan z oceno. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

kuglvinkl ::

Sem dobil.

Milana ste vključili? Zlo lepo! :)
Your focus determines your reallity

opeter ::

Na našem koncu (kljun od kure) poštarji praviloma hodijo popoldan, tam med 12. in 16. uro. No, seveda odvisno od vasi, mest ... v popoldanskem času raznašajo predvsem v centrih mest.

Bomo videli, če bo mali jazbec prispel. :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Gogo ::

No Goriška je dobila po urniku.:) Vsaj za okolico Kanala lahko rečem. Drugače pa je vsebina po pričakovanju, kvaliteta člankov tudi. Čakam na hardware članke.:) Prva ocena zelo dobro s črtico zgoraj. Za petko se bo potrebno potruditi.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gogo ()

Evo po nekaj malega prebranega.

Revija, ki bi jo pred leti dobesedno požiral, dokler jo ne bi prebral. Ampak nimam več toliko interesa v gamingu, da bi me to toliko privlačilo, da bi šel od A do Ž. Nič ni narobe z revijo, le jaz sem pač ... star(ejši) in me te stvari več toliko ne zanimajo. :) Bom pa zagotovo večino prebral v roku dveh tednov.

Tudi naročil se bom z veseljem, saj bo lepa popestritev vsake tri mesce al kolko. Upam da revija obstane in da se še malo razširi nabor tematik.

Ja čisto možno je, da bo danes poštar prišel kasneje.... ker sem v centru mesta in so tu random... ker do 9:00 je bil nabiralnik prazen =)

Narobe sem napisal: v centrih mest raznašajo v dopoldanskem času. Je pa to spet različno v posameznih regijah ...

ajdov ::

Jaz tudi danes nisem dobil. Bom popoldne še enkrat pogledal v nabiralnik.

Utk ::

Sem dobil, ampak samo preletel, ker še ni bilo časa za branje. Iger absolutno preveč. Za MS flight simulator bi si pa lahko vzeli malo več prostora, glede na druge "igrice", je to malo bolj pomembna igra, tehnično gledano, in bi se lahko temu malo bolj posvetili. Mislim, da smo se vsi malo postarali in nas ne zanima 20 različnih iger, samo par, ki res nekaj pomenijo, ostalo vsebino bi pa lahko posvetili še čemu drugemu.

lolipop2 ::

Tudi moj nabiralnik je bil danes vesel! :) Zaenkrat prebran uvodnik in povohana vsebina. Diši, kot je včasih Joker :)

Utk je izjavil:

Sem dobil, ampak samo preletel, ker še ni bilo časa za branje. Iger absolutno preveč. Za MS flight simulator bi si pa lahko vzeli malo več prostora, glede na druge "igrice", je to malo bolj pomembna igra, tehnično gledano, in bi se lahko temu malo bolj posvetili. Mislim, da smo se vsi malo postarali in nas ne zanima 20 različnih iger, samo par, ki res nekaj pomenijo, ostalo vsebino bi pa lahko posvetili še čemu drugemu.

Pa če je to igričarska revija v osnovi, res ne razumem tega, kot bi kupili Lady in se pritoževali da je premalo člankov glede Ekologije in živali ter rastlin notri...

49106 ::

Nisem dobil :(

Pa če je to igričarska revija v osnovi, res ne razumem tega, kot bi kupili Lady in se pritoževali da je premalo člankov glede Ekologije in živali ter rastlin notri...

In vsi vemo kako se je nazadnje to končalo...

Utk je izjavil:

In vsi vemo kako se je nazadnje to končalo...

Kako? S stečajem Alpressa ki je imel bolj malo z finančnim uspehom Jokerja ampak ga je samo potegnil v brezno.

Kakorkoli, IGRIČARSKA revija, mora imeti večino iger... če ne več ni igričarska revija...

No morda pa so se lastniki zmotili, in je tehnološka revija pa so po nesreči dali več iger... čeprav malo dvomim.

oo7 ::

Ah kurc pri nas je poštar že hodil in nič prinesel ;(( glede na moj email so poslali šele v torek bi morali v ponedeljek pa bi mogoče dobil ):

FireSnake ::

Utk je izjavil:

Nihče ne bo delal revije zate, veš?

FireSnake je izjavil:

Nihče ne bo delal revije zate, veš?

Tvoj komentar včeraj je bil, da sicer ne igraš več iger, boš pa vseeno naročil revijo, da podpreš projekt. Če misliš, da je to vzdržen model, da so ciljna publika tisti, ki sicer jih to ne zanima, ampak podpirajo projekt...srečno tebi in ustvarjalcem.

Evo, ravnokar prejel :)

Platnica super, notranjost v smislu oblike pa bo verjetno še šel skozi spremembe ... kot piše na zadnji strani platnice bo naslednje številka še boljša in temu verjamem :)

Hvala, fantje in dekleta za prvo številko!

mile ::

Dobil včeraj (LJ), meni je kul in se bom naročil za naslednje 4 številke

Matek ::

Dobil že včeraj :))! Kot je rekel kuglvinkl - ekstra pohvale za tisto reč od Kleča na koncu.

Moj prvi vtis je pozitiven, iz revije kar lije ljubezen - upam da se uspešno zakorenini in obstane, ker tovrstnega pisanja kronično primanjkuje. Od (čisto čisto malo) negativnih stvari bi omenil prelom, ki je precej osnoven, skoraj kot v kakem lokalnem glasilu ali zborniku. Če bi lahko izbiral, raje ne bi imel številčnih ocen - ampak ob dejstvu, da stvar kombinirajo s spletno trgovino, lahko razumem odločitev.

Aja - za razliko od nekaterih me veseli, da ne tratijo časa s hardverom. Kvalitetnih benchmarkov na internetu ni težko najti, pa tudi sicer imamo Monitor, Bug in podobne kvalitetne publikacije na to temo. Na koncu dneva pisanje o igrah in strojni opremi nima prav dosti skupnega. Tradicionalno se pojavlja v istih publikacijah bolj zaradi tega, ker je oboje "o računalnikih", ampak če stopiš korak stran, je prvo umetniška kritika, drugo pa dosti bolj tehnična prvina.

Če je kdo zgrešil - pred par tedni je bil Sneti na Valu 202, včeraj pa tudi na Radiu Študent.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()
««
8 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S sejmom E3 je konec

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
83007 (1890) Ghost7
»

Revija Joker (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26042327 (13599) Ganon
»

Alexa je otroku predlagala smrtno nevaren izziv (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5911234 (7212) c3p0
»

Spletna stran z opisi iger

Oddelek: Igre
406859 (3690) Kumbaja

Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Igre
1153214244 (125350) opeter

Več podobnih tem