Forum » Kriptovalute in blockchain » Percepcija Bitcoina kot plačilno sredstvo (anketa)
Percepcija Bitcoina kot plačilno sredstvo (anketa)
Jzasmin ::
Pozdravljeni!
Moje ime je Jasmin Zahirović, sem študent Družboslovne Informatike na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Za diplomsko nalogo pri mentorju dr. Gregorju Petriču bi rad izvedel kakšna je percepcija Bitcoina kot plačilno sredstvo. Vaše mnenje bo pomembno prispevalo k razumevanju Bitcoin uporabe. Anketa je v angleščini.
Če imate slabih 10min časa in radi rešujete ankete vam prilagam link: https://www.1ka.si/BitcoinSurvey
Lep pozdrav
Jasmin zahirović
Moje ime je Jasmin Zahirović, sem študent Družboslovne Informatike na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Za diplomsko nalogo pri mentorju dr. Gregorju Petriču bi rad izvedel kakšna je percepcija Bitcoina kot plačilno sredstvo. Vaše mnenje bo pomembno prispevalo k razumevanju Bitcoin uporabe. Anketa je v angleščini.
Če imate slabih 10min časa in radi rešujete ankete vam prilagam link: https://www.1ka.si/BitcoinSurvey
Lep pozdrav
Jasmin zahirović
infiniteLoop ::
Pa ne se pozabiti javit, ko bos imel kaj za pokazat...
None of us is as dumb as all of us.
Jzasmin ::
Zdravo!
Seveda,ko dobim dovolj respondentov in zaključim z analizami :)
Upam da bodo zanimivi rezultati :)
Seveda,ko dobim dovolj respondentov in zaključim z analizami :)
Upam da bodo zanimivi rezultati :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako cim manj denarja in čim manj časa porabiti za hrano? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12943 (9381) | rejven |
» | Bitcoin najnižje v zadnjem letu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 31166 (24577) | A. Smith |
» | router je povezan z pc tablica pa ne ( wi-fi)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3609 (3484) | LordPero |
» | imena deklet v slovenskih pesmihOddelek: Sedem umetnosti | 5633 (4607) | rdecakapica |
» | Mozilla Firefox se noče odpretOddelek: Operacijski sistemi | 1618 (1540) | moj_nick |