Forum » Loža » Wi-Fi problem
Wi-Fi problem
Slipi ::
Lansko leto sem kupil klima napravo z možnostjo povezave na Wi-Fi omrežje. Ker sem šele sedaj prejel
modul za povezavo klime v omrežje sem poizkušal narediti to povezavo, vendar mi nikakor ne uspe povezati
modul s telefonom. Oziroma bolj natančno, telefon mi ne zazna tega modula.
Zanima me, če kdo uporablja upravljanje klima naprave s telefonom preko domačega omrežja? Aplikacija je
Easy Home AMS deluje na 2,4 GHz in se po vseh predpisanih navodilih nikakor noče povezati s telefonom.
V mobilnem telefonu pa so vse komande obarvane svetlo sive, kar pomeni, da upravljanje ni mogoče
preko telefona. V telefonu (Huawei) pa vedno napiše, da ne najde gonilnika oz. AC AP.
Ali ima kdo izkušnje s tem, pa lahko pomaga vzpostavitvi povezave, da bi lahko klimo upravljal preko telefona?
modul za povezavo klime v omrežje sem poizkušal narediti to povezavo, vendar mi nikakor ne uspe povezati
modul s telefonom. Oziroma bolj natančno, telefon mi ne zazna tega modula.
Zanima me, če kdo uporablja upravljanje klima naprave s telefonom preko domačega omrežja? Aplikacija je
Easy Home AMS deluje na 2,4 GHz in se po vseh predpisanih navodilih nikakor noče povezati s telefonom.
V mobilnem telefonu pa so vse komande obarvane svetlo sive, kar pomeni, da upravljanje ni mogoče
preko telefona. V telefonu (Huawei) pa vedno napiše, da ne najde gonilnika oz. AC AP.
Ali ima kdo izkušnje s tem, pa lahko pomaga vzpostavitvi povezave, da bi lahko klimo upravljal preko telefona?
pviran3 ::
če je to tale app, potem glede na komentarje ne dela najbolj. Poskusi starejši telefon s starim androidom
https://play.google.com/store/apps/deta...
https://play.google.com/store/apps/deta...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aplikacija za skeniranje WiFi signalovOddelek: Omrežja in internet | 752 (633) | darkolord |
» | Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10324 (8560) | XS!D3 |
» | Winodws 10 Home - wifi - ni internetaOddelek: Omrežja in internet | 1893 (1417) | Jurrbe |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5800 (4017) | Daniel |
» | UMTS a je sploh potrebna kao 3G?Oddelek: Loža | 1095 (1024) | shock |