» »

Samsung SyncMaster 957P 19"

Samsung SyncMaster 957P 19"

Zdravko ::

razmišljam o nakupu 19" monitorja. na gambitu sem zasledil da imajo akcijo:
kaj pravite o tem monitorju in a se ga splača kupit?
  • spremenil: boštjan ()

MEDENA ::

glej kaj še sploh čakaš?

42000 SIT za SAMSUNG 19 ?

resda ni TRINITRON in pa raven ekran...samo laufaj kupit !!!!!!!!

boštjan ::

pa še 2% popusta maš,če veš za geslo,hint JESEN:D in maš PTT plačan

cpu ::

Tut jest razmišljam o 19'' monitorju. Ampak za višji cenovni razred 70.000sit. Samsung se mi ne zdi napačen, bom pa preveril kakšne slike imajo drugi monitorji tega cenovnega razreda.:))

Nič nisi povedal za kaj ga boš rabil in pa kakšen cenovni razred kupuješ.:\

Izogibaj se pa samsungovih monitorjev, ki so najcenejši od določene velikosti, ker imajo slabo elektroniko.

Jaz sem 5let nazaj kupil nokio trinitron zapakirano v škatli,sedaj pa zavezanih oči ne kupujem več.V trgovini sem že videl monitor samsung 979nf, ki pa ni imel dobre geometrije pri 1600*1200@85,75Hz resolucije.;(( Prjatu mi je rekel, da bi lahko bil pa monitor iste serije lahko prav OK. Tko, da je prav tu riziko internetnega kupovanja. ko ne vidiš kaj kupiš.

Namreč niti 2 monitorja iste serije istega proizvajalca nista enaka. Določenih geometrijskih napak se pa ne da odpravit, ker le te zavisijo od fizične pozicije elektronskega topa in pa odklonskih tuljav v notranjosti monitorja.8-)

Zdravko ::

hvala za nasvete. bom še premislil ali bi dal 20 k več in si kupil Samsung SyncMaster 959NF, ki ga vsi tako hvalijo. samo je pa res da ni tako lep, hyundai so po velikosti precej manjši in lepši. a ima kdo že kakšne izkušnje z njimi?

glinik ::

Nikakor ne kupuj tega Samsunga 957!!!!!!!!!!Sem ga mel doma,pa sem ga čez nekaj dni prodal!Slika je v kurcu ;( !!!17" 755 ima dosti bolšo sliko (pa tudi ni trinitron).Če kupuješ Samsunga,potem obvezno 959NF (trinitron) :D

Lp

Dr_M ::

jest ti tut ne priporocam 957p. mam ga doma...sicer slika je v redu, zelo ostra, ampak ma prevec moireja.
zelo velik minus je to da nima BNC konektorja, pa se vga kabel je integriran.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater CRT monitor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
676139 (5047) Tilen
»

Nov monitor - 2 črti na ekranu ! (vodoravni)

Oddelek: Pomoč in nasveti
331620 (1058) Tr0n
»

Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?

262083 (1640) gappee
»

monitor 19'' CRT: katerega in kje

312237 (1810) Zheegec
»

razlika med samsung 959NF in 957DF

Oddelek: Strojna oprema
81327 (1164) Matevy

Več podobnih tem