Forum » Loža » Janče - kaj je s tem krajem?
Janče - kaj je s tem krajem?
hr_natakar ::
Nikola Tesla tudi ni na ic, tko da se lahk komot po njem zgledujete.
P.S. vedno sem rad prebiral poste @PacificBlue. Zdej vem zakaj
P.S. vedno sem rad prebiral poste @PacificBlue. Zdej vem zakaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
enemon ::
Se spomnim, je pisalo pred leti, da so tam pri Litiji eno punco privezali na avto in jo vlekli po tleh, potem pa vrgli v Savo... Grozno...
Drugače pa sem bil enkrat v hribih malo naprej od Janč, smo se z enim dobili in smo šli mimo vikenda od nekoga nekaj pogledat... Vmes je ta prišel na svoj vikend in nas videl... Sem bil kar šokiran, model je čisto znorel, ker smo šli tam mimo, sem mislil, da nas bo nalomil...
Drugače pa sem bil enkrat v hribih malo naprej od Janč, smo se z enim dobili in smo šli mimo vikenda od nekoga nekaj pogledat... Vmes je ta prišel na svoj vikend in nas videl... Sem bil kar šokiran, model je čisto znorel, ker smo šli tam mimo, sem mislil, da nas bo nalomil...
Sej sem poskusil nekaj razlozit v zvezi s tem ampak je post bil izbrisan. V glavnem gre se za to, da obstaja nekaj na tem obmocju ampak ni nujno povezano z negativnim. V bistvu crta, ki gre skozi ta del obmocja lahko vpliva tudi pozitivno in negativno. Pozitivne ljudi naredi se bolj pozitivne. Negativno naravnane pa se bolj negativne. Morda je stanje v zvezi z lockdown, meglo in morda se kaksni dogodki v druzini pac tist trenutek privedlo do dolocene negativnosti, ki je bila potem zarad poteka crte tam se bolj povecana.
O pozitivnih dogodkih pa se bolj malo poroca, tko da clovek morda dobi napacen vtis da je tam vse negativno.
P.S.
Vedno sem rad bral poste od @PacificBlue. Zdej vem zakaj
O pozitivnih dogodkih pa se bolj malo poroca, tko da clovek morda dobi napacen vtis da je tam vse negativno.
P.S.
Vedno sem rad bral poste od @PacificBlue. Zdej vem zakaj
Genetic ::
Pa to črto že kdo raziskuje? Je kdo opazil agenta Cooperja, kako je češnjevo pito v lokalni gostilni? Aja, ne more, gostilne so zaprte.
IL_DIAVOLO ::
Sem ze zadnjic povedal, antidepresivi(ali karkoli pač oseba jemlje) niso rešitev. Resitev je pogovor in resevanje problemov.
Ampak zdravstvo se s tem seveda ne bo strinjalo.
Pa to črto že kdo raziskuje?
Mislim da lahko vec zves, ce vtipkas Tadej Pretner. Pa tudi pri Marko Pogacnik je mozno kaj zasledit o tem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
LeQuack ::
Nov informacije kažejo na to, da je Policija prepozno ukrepala. Kar ne pomeni da so oni krivi, še zmeraj je tip umoril tri ljudi, ampak dejansko so dobili klic na pomoč in so čakali 3 ure na ukrepanje.
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
"Ko so se približevali hiši, so policisti zaslišali dva strela, ki sta bila sprožena v njihovi smeri, kar je Policija potrdila danes šele po našem poizvedovanju, v prvotnem poročilu o tragediji na Jančah strelov namreč niso omenjali. Specialna enota policija pa je v hišo vstopila šele nekaj pred polnočjo oziroma kar tri ure po klicu na pomoč. "
"Ko so se približevali hiši, so policisti zaslišali dva strela, ki sta bila sprožena v njihovi smeri, kar je Policija potrdila danes šele po našem poizvedovanju, v prvotnem poročilu o tragediji na Jančah strelov namreč niso omenjali. Specialna enota policija pa je v hišo vstopila šele nekaj pred polnočjo oziroma kar tri ure po klicu na pomoč. "
Quack !
w0mbat ::
Nov informacije kažejo na to, da je Policija prepozno ukrepala. Kar ne pomeni da so oni krivi, še zmeraj je tip umoril tri ljudi, ampak dejansko so dobili klic na pomoč in so čakali 3 ure na ukrepanje.
ouch... 3 urce ta čas pomori celo ljubljano.. Nimam komentarja samo mogoče bi se dalo kaj rešit koga
Uizi ::
Vzamem nazaj, ob taki megli in ponoči komaj kaj vidiš, maš prav.. Sem mislil, da so 3h rabli za prihod. My bad.
c3p0 ::
Zato pa je bolje, ali namesto klicat policijo zbežat, magari v gatah in nato poklicat, ali pa uredit zadevo in it na hladno. Si pa živ.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Sem ze zadnjic povedal, antidepresivi(ali karkoli pač oseba jemlje) niso rešitev. Resitev je pogovor in resevanje problemov.
Anti depresive te lahko vržejo v psihozo, manijo in še kaj. kar nekaj procentov uživalcev dobi psihotično epizodo. Niso tako zlatni kot pravjo te anti depresivi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Policija - uporaba električnega paralizatorjaOddelek: Problemi človeštva | 4625 (3370) | WizzardOfOZ |
» | Kamera v avtuOddelek: Na cesti | 5168 (3242) | UganiKdo |
» | VandalizemOddelek: Loža | 5234 (2839) | Phantomeye |