Forum » Programiranje » Antivirus in programiranje
Antivirus in programiranje
i33a ::
Pozdravljeni,
za programiranje uporabljam računalnik z Windowsi (poleg imam Avast antivirus) - kar se mi zdi kar pogosta kombinacija.
Med vsakim poganjanjem pip (pri Pythonu) ali pa ob ukazu `go run` pri Go-ju mi ven vrže Avast, ki najprej preverja, če program slučajno ni virus.
Ima še kdo podobne težave? Sem že poskušal dodajati exception, ampak se obvestila pojavljajo vseeno (+ nekaj sekund čakanja ob vsakem takem klicu).
Lep pozdrav
za programiranje uporabljam računalnik z Windowsi (poleg imam Avast antivirus) - kar se mi zdi kar pogosta kombinacija.
Med vsakim poganjanjem pip (pri Pythonu) ali pa ob ukazu `go run` pri Go-ju mi ven vrže Avast, ki najprej preverja, če program slučajno ni virus.
Ima še kdo podobne težave? Sem že poskušal dodajati exception, ampak se obvestila pojavljajo vseeno (+ nekaj sekund čakanja ob vsakem takem klicu).
Lep pozdrav
- spremenil: i33a ()
Lonsarg ::
Od programerja se pričakuje da lih vsakega šrota ne klikne in nekak ne rabiš teh advanced antivurus scanov ki v izolaciji vsak proces poženejo res ne rabiš.
Vgrajeni Defender v W10 in to je to...
Vgrajeni Defender v W10 in to je to...
DePalmo ::
Antivirusni program je preobčutljiv. Sem imel isto težavo z Malwarebytes in npm, vse dokler nisem dodal pravilnih izjem v antivirusnik. Katere pa to so, ti bo pa google povedal.
IL_DIAVOLO ::
Z W10 je vse odveč, ker ima vse built in. Še to je treba včasih dol vgasnit, ker gnjavi za brezveze.
Antiviruse lahko lepo pobrišete s PC-ja.
Antiviruse lahko lepo pobrišete s PC-ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4737 (4319) | Berserker |
» | AntivirusaOddelek: Pomoč in nasveti | 833 (648) | RejZoR |
» | Prevelika poraba prosecorjaOddelek: Strojna oprema | 5572 (4713) | alro |
» | Nod32Oddelek: Programska oprema | 2731 (2236) | Mentalist |
» | free anti-spyware programOddelek: Programska oprema | 2515 (2385) | bili_39 |