Forum » Strojna oprema » brezzični dotop do modema
brezzični dotop do modema
jani123 ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali obstaja za navadem namizni računalnik z monitorjem kakšna naprava v obliki usb ključka ali kaj podobnega, ki bi jo lahko vstavil v port in bi brez kabla lahko dostopal do interneta (siol modem imam) tako kot na laptop kjer brezžično dostopam do interneta. lahko prek u. Zadeva je takšna, da bi vsak od otrok imal rad v svoji sobi svoj računalnik z internetom in da ne bi napeljeval kablov. V kolikor obstaja ali mi lahko prilepite kakšen link!
Hvala in lep pozdrav
JG
Zanima me ali obstaja za navadem namizni računalnik z monitorjem kakšna naprava v obliki usb ključka ali kaj podobnega, ki bi jo lahko vstavil v port in bi brez kabla lahko dostopal do interneta (siol modem imam) tako kot na laptop kjer brezžično dostopam do interneta. lahko prek u. Zadeva je takšna, da bi vsak od otrok imal rad v svoji sobi svoj računalnik z internetom in da ne bi napeljeval kablov. V kolikor obstaja ali mi lahko prilepite kakšen link!
Hvala in lep pozdrav
JG
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireles povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1453 (1204) | Jan23 |
» | Bizaren problem rotuer-modem-internetOddelek: Omrežja in internet | 911 (767) | Vikking |
» | Wireless USB kljuc za internetOddelek: Strojna oprema | 9615 (9573) | BlaY0 |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3708 (2702) | Ursus |
» | Problemi z internetom, stranmi in messengerjemOddelek: Omrežja in internet | 986 (885) | BlazP |