Forum » Pomoč in nasveti » google assistent
google assistent
husky1 ::
Kako hudiča izklopit to zadevo? V nastavitvah sem izklopil, vse dal na off, mic permission denied, ampak stvar še vedno reagira na hey, google.
Mavrik ::
Odpreš aplikacijo Google - More - Settings - Google Assistant - Assistant - Phone in tam ugasneš prvo opcijo "Google Assistant".
To bo ugasnilo tudi poslušanje za Hey Google (imaš pa poleg tudi opcijo ugasniti samo Voice Match, ki reagira na to frazo).
To bo ugasnilo tudi poslušanje za Hey Google (imaš pa poleg tudi opcijo ugasniti samo Voice Match, ki reagira na to frazo).
The truth is rarely pure and never simple.
husky1 ::
Badwolff brez besed.
Mavrik, seveda sem izklopil vse to, a hudič je še vedno reagiral na hey ali ok google. Ničkolikokrat je bil tisti začetni assistant zaslon vklopljen, ko sem pogledal na telefon. Evo danes po 6h dneh pa ne reagira več, čeprav nisem nič spreminjal...
Mavrik, seveda sem izklopil vse to, a hudič je še vedno reagiral na hey ali ok google. Ničkolikokrat je bil tisti začetni assistant zaslon vklopljen, ko sem pogledal na telefon. Evo danes po 6h dneh pa ne reagira več, čeprav nisem nič spreminjal...
showsover ::
Shit, zdaj so v stealth mode, pri meni očitno že dolgo časa, sem dodatno preveril, ne reagira na nič od tega dvojnega. Izgleda, da so me že pogruntali in več ne investirajo resursov v analizo mojih navad in okolice, ker sem premalo zanimiv... Sem kar malo užaljen.
Mavrik ::
Hmm, to se ne bi smelo zgoditi. V vsakem primeru, disablaj še "Google" aplikacijo v seznamu aplikacij da ne bo mogla vklopiti DSPja (in poganjala stvari v ozadju).
The truth is rarely pure and never simple.
Badwolff ::
Moj komentar je bil samo delno o zafrkancija. Ampak Google assistant se oglaša le na trigger, ki ga v navadnem življenju res nikoli ne rečeš. Nasploh se mi zdi slabo odziven v primerjavi z recimo alexo in Siri. Al te moti načelno, da posluša?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Maps dobil način inkognito, YouTube pa brisanje zgodovine (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 13494 (10908) | Hermit Bob |
» | Glasovno upravljanje telefona v slovenščini - androidOddelek: Mobilne tehnologije | 5836 (5243) | dunda |
» | Google AlloOddelek: Mobilne tehnologije | 3241 (2797) | matijadmin |
» | wireless na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1084) | ender |
» | Racunalo zmrzne, ugasne monitor in reset ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 818 (737) | AngelOfDeath |