» »

Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo?

Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo?

««
4 / 10
»»

zmaugy ::

kamiKaZaA je izjavil:

zmaugy je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Iz ekonomskega vidika je smisel ponovnega zapiranja, da se uničijo mala in srednja podjetja, velike korporacije pa prevzamejo njihov posel. Najprej bodo šle manjše gostilne, katere se oddajo v najem po gobe. Noben več ne bo želel v ta posel (plačevat najemnino in se it biznis). Na koncu bodo velike korporacije te nepremičnine pokupile od lastnikov (kateri več ne bo našli najemnikov) in jih združile v verigo gostiln in bodo potem one s tem upravljale. Pri ostalih podjetjih sledi enako...

Kar se pa tiče sledenja stikov. Ni možno. Če želimo preprečiti širitev niti maske niso dovolj, niti cepivo ne bo preprečilo/uničilo virusa. Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom, cepivo mu je le ublažilo bolezen, kar pa naredi tudi dober imunski sistem, če ga krepiš. Edino kar nam ostane je, da se zapremo v bunkerje do leta 2100 in ima vsak svojo celico in se več ne družimo drugače kot preko računalnikov in delamo samo iz bunkerja. To bo edino preprečilo širitev. In kdo je za to, naj že gre enkrat za vselej živet v bunker, vse ostale, ki pa nas ni strah tega virusa in sedaj ne paničarimo kot nekateri tukaj, pa se nas naj pusti na miru, da odživimo na Zemlji kot smo živeli do leta 2020. Svet se naj razdeli na dva reda:

1. red - paničarji --> življenje v bunkerju do konca svojih dni

2. red --> vsi ostali, kateri želimo živeti kot smo živeli do leta 2020

Imamo tehnologijo, katera nam omogoča, da se razdelimo na dva dela in se vsak posameznik odloči v katero ureditev bo šel živet.


Ježešna, koliko BSa v enem postu. They are here to get you! Lookout! Glavo v folijo zavit (tako posebno, ki ščiti pred 5G in chemtrailsi).

Torej ti trdiš, da če se cepiš proti gripi, potem 100% nemoreš zboleti?? Pa kdo omenja 5G ali alufolijo tukaj? Ti paničar pomoje hodiš s skafandrom po stanovanju, spiš z masko in ješ alufolijo, samo da nebi zbolel z tem ne tako nevarnim virusom butec zmešani.


Tvoja trditev:

Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia

Ta tvoja trditev je hkrati tudi indikator intelektualne vrednosti tvojih prispevkov (vsaj na temo COVID), ki je očitno čista nula. In ker je tvoj post značilen primerek iracionalnega sranja COVID zanikovalcev znanosti, si z njim lepo indiciral tudi intelektualno vrednost njihovih prispevkov.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

Kvatebrigic ::

Ah jej fantje. Vse kar bi vam Vostok rad dopovedal je, da je treba kdaj kakšno stvar vzeti z rezervo. Nam kot tehničarjem bi to moralo biti že "prirojeno". En tak zdrav dvom v vsako stvar. Dajmo se mal ustavit pa malo premislit.

- Ok, imamo epidemijo, nova bolezen, toliko in toliko okuženih - pa so te cifre res tako strašne? Dajte pogledat malo širše. Živimo v 2 milionski državi in nam ultra hud problem predstavlja 170 hospitaliziranih ljudi.
- Dajmo se še vprašat, a so res vsi ti ljudje v bolnicah zato ker imajo kritično zdravstveno stanje, ali je mogoče tam kdo, ker ga niso imeli drugam dati? Npr. starostniki iz DSOjev, kjer jim manjka kadra in prostora, okuženih niso mogli izolirati in jih vozijo v bolnice. Zakaj o tem ni uradnih podatkov? Če malo pobrskaš, članki so.
- Če nam te številke promenijo tak problem, ali smo v slabem letu kolikor tole že traja, karkoli naredili da bi zadevo lažje speljali? Ali smo pojačali kader v DSOjih? Smo mogoče tam zaposlene dodatno stimulirali? Ali smo pripravili kakšno periferno bolnišnico/hotel za namen hospitaliziranja okuženih, ki jih nimamo drugam dati?
- Epidemija nam je "ugrabila" zdravstveni sistem, do zdravnikov je vse težje priti, delamo se da ljudje ostalih zdravstvenih težav nimajo, preventivnih programov na lepem ne rabimo več, zobarjev tudi ne... Tu se je predvsem pokazal vrh ledene gore, katero smo gradili leta in leta.
Zdravstvo je bilo kadrovsko podhranjeno že od pamtiveka, osebje premalo plačano, sestre izgorele, oddelki prastari, oprema nikakva.
- V poletnih mesecih smo se praktino rešili virusa, vsi smo slutili kaj prihaja, politika je pa za voljo nekih interesov zavlačevala z ukrepi. Imeli smo čas se pripraviti na jesen, lahko bi naredili kakšen smiselen plan kaj in kako bi postopali, predvsem preventivno, pa so šli vsi raje malo na morje. Po toči zvoniti je malo pozno, ane?
Kateri ukrepi so boljši kot trenutni? V času "zatišja" narediti gameplan kaj in kako v primeru ponovnih izbruhov, narediti vse, da se loči in "polovi" čimveč novih primerov v začetnem delu, ko so cifre še majhne. Narediti plan, kako ločiti ostalo zdravstvo in storitve od epidemije, da folku zagotoviš čimbolj normalno življenje, itd...
- In potem je tukaj še naš vrli politični vrh. Tudi če si pro SDS, priznaj da se ti zdi vsaj malo fishy, če se ti sredi "apokaliptične epidemije" politika ukvarja s tem ali bi dali 780 milEUR vojski za nakup oklepnikov, kupuje delnice Petrola in se ukvarja z regulacijo cen goriva, menja vodsto državnih inštitucij, ministri nepreklicno odstopajo, pa so še vedno ministri in vam lajajo kaj in kako morate početi, sami pa se tega niti približno ne držijo, ...
- Potem so tukaj razni "strokovnjaki" in vladni govorci, ki nam diktirajo ukrepe kar malo po svoji vesti in trenutnih idejah. Po eni strani se tako radi naslanjajo na stroko, po drugi strani stroka odgovori, da o tem nič ne ve... Pa tudi ta stroka se nam je v dobre pol leta zamenjala kolikokrat? Strokovni niso bili dovolj strokovni?
- Pa testiranje - še ne tako dolgo nazaj so vsi v zrak skakli da tam 1000 testov na dan je pa res absolutni max. kar zmoremo, potem je bil še mesec sni nazaj 2000 testov absolutni absolutni max. Sedaj jih na lepem delamo po 4000+ na dan. A so na mikrobiologiji pojačali oddelke, delajo 24/7? Je kdo kaj zasledil o tem? Kam se štejejo pozitivni okuženi, ki se po tednu ali dveh ponovno testirajo? Zraven?

Zabluzili smo v tako brezglavo norijo, pa ne samo Slovenija, cel svet. Ampak mi imamo to srečo, da smo tako majhni in izolirani, da smo bili vmes že praktično brez virusa. In kako smo to izkoristili? Nikakor. Zdrava logika ti da vedeti, da če firme stojijo po 8 mesecev, denar razmetavamo kot bi bilo listje, na dolgi rok to verjetno ne prinese nič dobrega. Potem bomo pa spet leta in leta "zategovali pas".

Se strinjam, virus je, potencialno tudi nevaren, nisem ravno navdušen nad idejo da bi ga dobil, itd... Da pa zdaj, ko so številke pobezljale spet izvajamo represijo nad narodom, da se bomo spet zapirali v občine in po hišah, da v prostem času več nikamor ne bom smel - to se mi pa zdi bolano, po tem ko smo že imeli "vajeti v svojih rokah" in bi se lahko bolje pripravili. Zato tudi razumem upor nekaterih in dvom v ukrepe. Ker odgovorni niso naredili dovolj ko bi lahko. Še več, delali so ravno kontra, kot pa pričakujejo od svojega naroda.

Zgodovina sprememb…

HulkHogan ::

zmaugy je izjavil:


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia


Jaz bo na tvojem mestu po tej izjavi pobrisal račun.

Plague is an infectious disease caused by the bacterium Yersinia pestis.

Ne resno. Ko se enkrat osramotiš čez določno mejo moraš zaključiti svojo "intelektualno" kariero. Čas je.

zmaugy ::

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia


Jaz bo na tvojem mestu po tej izjavi pobrisal račun.

Plague is an infectious disease caused by the bacterium Yersinia pestis.

Ne resno. Ko se enkrat osramotiš čez določno mejo moraš zaključiti svojo "intelektualno" kariero. Čas je.


Ej, črne koze niso kuga. Pričakujem da boš zdaj izbrisal svoj račun. "Čas je".

PS: Še en tipični post tipičnega zanikovalca znanosti. Pojma nima o čem piše.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

Mato989 ::

Mi lahlo nekaj odgovorite vsi tisti ki menite da je covid tako nevaren za ljudi....

Zakaj imamo se zmeraj naravni prirast prebivalstva???

Namrec ko je bla kuga se je prebivalstvo drasticno zmanjsalo govoriva o procentih ne promilih enako pri spanski gripi... Covid pa navkljub visji poseljenosti prakticno neopazno vpliva na clovesko vrsto

Vi bi pa vse sesuli ceprav dnevno umre par 10k otrok od lakote od covida pa frakcija tega pa se to ne mladi na katerih svet stoji
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

HulkHogan ::

zmaugy je izjavil:

tepec


Ja :)):D

kamiKaZaA ::

Paničarji še enkrat. Na Zemlji živi 7+ milijard ljudi. Vsako leto se jih rodi okoli 100 milijonov in umre okoli 50 milijonov. Največ jih umre 70+ let starih. To je tudi nekje povprečna življenska doba. In da bi sedaj 7+ milijard trpelo psihično, ker se več nesmejo družiti, smejati brez da imajo maske na sebi,... ostajalo brez služb samo za to, da 70+ letnikom podaljšamo življenje za 2 tedna ali 2 meseca, se mi zdi izjemno butasto.

Kdor misli, da bo živel 1000 let, takšen naj gre lepo v bunker se samoizolira, vzame zraven starše,... imamo tehnologijo, katera omogoča, da ti hrano iz trgovine ali restavracije dostavimo pred bunker. In sedaj 7+ milijard ljudi trpi s vsemi temi ukrepi, da bi par milijonom 70+ let starim ljudem podaljšali življenje za par tednov. Pa kdo je tu nor?

Ljudje so in še vedno bodo umirali, ko bodo dosegli starost. Dajmo se že sprijaznit s tem in ne zaradi 0,01% ljudi, uničit življenja 99,99% ljudem, tako psihično kot fizično ko ostanejo brez služb zaradi lockdownov. Uknit vse ukrepe in se vrnit nazaj v normalno življenje. Tisti, ki so rizični pa naj ne hodijo okoli v sezoni gripe in si naročujejo hrano na dom. Prav tako se odpovejo vsem obiskom. Ne pa, da se sedaj moramo vsi odpovedat obiskom, gostilnam in raznim druženjem. Bolano postaja že vse to.

zmaugy ::

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:

tepec


Ja :)):D

Kaj je zdaj, še nisi izbrisal profila? 24 kur te kliče. "Čas je".
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

kamiKaZaA ::

zmaugy je izjavil:


Tvoja trditev:

Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia

Ta tvoja trditev je hkrati tudi indikator intelektualne vrednosti tvojih prispevkov (vsaj na temo COVID), ki je očitno čista nula. In ker je tvoj post značilen primerek iracionalnega sranja COVID zanikovalcev znanosti, si z njim lepo indiciral tudi intelektualno vrednost njihovih prispevkov.

Da popravim, res sem se nerodno izrazil. Noben cepljen proti gripi se še ni 100% ubranil od gripe. Zakaj bi sedaj bilo drugače pri cepivu za COVID?

zmaugy ::

kamiKaZaA je izjavil:

zmaugy je izjavil:


Tvoja trditev:

Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia

Ta tvoja trditev je hkrati tudi indikator intelektualne vrednosti tvojih prispevkov (vsaj na temo COVID), ki je očitno čista nula. In ker je tvoj post značilen primerek iracionalnega sranja COVID zanikovalcev znanosti, si z njim lepo indiciral tudi intelektualno vrednost njihovih prispevkov.

Da popravim, res sem se nerodno izrazil. Noben cepljen proti gripi se še ni 100% ubranil od gripe. Zakaj bi sedaj bilo drugače pri cepivu za COVID?


Še vedno nisi dobro premislil tega posta. Jaz sem se v zadnjih nekaj letih “100 % ubranil od gripe”. Bil sem cepljen. Enako VSI moji družinski člani.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

kamiKaZaA ::

zmaugy je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

zmaugy je izjavil:


Tvoja trditev:

Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia

Ta tvoja trditev je hkrati tudi indikator intelektualne vrednosti tvojih prispevkov (vsaj na temo COVID), ki je očitno čista nula. In ker je tvoj post značilen primerek iracionalnega sranja COVID zanikovalcev znanosti, si z njim lepo indiciral tudi intelektualno vrednost njihovih prispevkov.

Da popravim, res sem se nerodno izrazil. Noben cepljen proti gripi se še ni 100% ubranil od gripe. Zakaj bi sedaj bilo drugače pri cepivu za COVID?


Še vedno nisi dobro premislil tega posta. Jaz sem se v zadnjih nekaj letih “100 % ubranil od gripe”. Bil sem cepljen. Enako VSI moji družinski člani.

Pišem za večino in ne za manjšino. Manjšina se vedno ubrani... ni pa to cepivo 100% zagotovilo za vse, da bi torej vse ubranilo. Vse je loterija. Jaz zato stavim na svoj imunski sistem in se ne cepim.

Zgodovina sprememb…

HulkHogan ::

zmaugy je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:

tepec


Ja :)):D

Kaj je zdaj, še nisi izbrisal profila? 24 kur te kliče. "Čas je".



Daj nam ti raje malce opiši svojo internetno intelektualno kariero in zgodovino iztrebljenja prehlada in gripe, to je korona virusa :))
Si se osmešil s svojo nesposobnostjo ko primerjaš viruse z "virusi", sedaj pa naokoli skačeš kako so drugi butasti ko ti pokažejo koliko smiselne so tvoje primerjave.

zmauguy: citat iz 2020: ker smo delno odstranili en virus to pomeni da ni več prehlada in gripe.

bleem ::

HulkHogan je izjavil:

Predlagam da jih prijaviš policiji/vojski. Tako jim boš rešil življenje pred smrtonosnim covid virusom, preprečil boš genocid in verjetno ti bomo v prihodnosti postavili kip?


covid virus? kaj pa je to? ...

zmaugy ::

kamiKaZaA je izjavil:

zmaugy je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

zmaugy je izjavil:


Tvoja trditev:

Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia

Ta tvoja trditev je hkrati tudi indikator intelektualne vrednosti tvojih prispevkov (vsaj na temo COVID), ki je očitno čista nula. In ker je tvoj post značilen primerek iracionalnega sranja COVID zanikovalcev znanosti, si z njim lepo indiciral tudi intelektualno vrednost njihovih prispevkov.

Da popravim, res sem se nerodno izrazil. Noben cepljen proti gripi se še ni 100% ubranil od gripe. Zakaj bi sedaj bilo drugače pri cepivu za COVID?


Še vedno nisi dobro premislil tega posta. Jaz sem se v zadnjih nekaj letih “100 % ubranil od gripe”. Bil sem cepljen. Enako VSI moji družinski člani.

Pišem za večino in ne za manjšino. Manjšina se vedno ubrani... ni pa to cepivo 100% zagotovilo za vse, da bi torej vse ubranilo. Vse je loterija. Jaz zato stavim na svoj imunski sistem in se ne cepim.


Tudi cepivo stavi na tvoj imunski sistem. V bistvu cepivo stai zgolj na tvoj imunski sistem. Ti trdiš, da ker ti v pulovru in dolgih hlačah ne bo enako toplo na sprehodu po zasneženem parku, boš šel na sprehod rajši nag.

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:

tepec


Ja :)):D

Kaj je zdaj, še nisi izbrisal profila? 24 kur te kliče. "Čas je".



Daj nam ti raje malce opiši svojo internetno intelektualno kariero in zgodovino iztrebljenja prehlada in gripe, to je korona virusa :))
Si se osmešil s svojo nesposobnostjo ko primerjaš viruse z "virusi", sedaj pa naokoli skačeš kako so drugi butasti ko ti pokažejo koliko smiselne so tvoje primerjave.

zmauguy: citat iz 2020: ker smo delno odstranili en virus to pomeni da ni več prehlada in gripe.

Primerki, ki ne ločijo med kugo in črnimi kozami, nimajo kredibilnosti pisati o boleznih in vsekakor nimajo osnove, da bi pričakovali moje odgovore.

“Čas je”, da zapreš svoj račun. No, od besed k dejanjem, dajmo, dajmo...
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

s1m0n ::

Mi smo bili, če lahko tako rečemo preveč uspešni pri prvem valu. Ta prvega smo preveč stisnili k tlom. Zdaj pa nas bo ta drugi toliko bolj udaril! S ta prvim smo si samo zamaknili zgago, ki jo imamo sedaj pri ta drugem in, če bi potek drugega z ukrepi bil podoben prvemu ali z manjšo eksponentno rastjo kot je sedaj, bi bil ta tretji spet hud... Še sosednje države (npr Avstrija) imajo blažji potek pri drugem v primerjavi z nami saj so bili veliko bolj na udaru pri ta prvem.

Mato989 ::

Covid je tako nevaren da se nam v casu kao svetovne pandemije populacija povecuje namesto upada

Mindfuck, kako nevaren je ta virus.... Ce bi to bila kuha ali ebola bi razunel paniko ampak kaj bomo delali pri pravih ubijalskih virusih ne pa tej smesnici ko izgubim voh in se odkasljujem 10 dni
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

HappyPills ::

kamiKaZaA je izjavil:

Paničarji še enkrat. Na Zemlji živi 7+ milijard ljudi. Vsako leto se jih rodi okoli 100 milijonov in umre okoli 50 milijonov. Največ jih umre 70+ let starih. To je tudi nekje povprečna življenska doba. In da bi sedaj 7+ milijard trpelo psihično, ker se več nesmejo družiti, smejati brez da imajo maske na sebi,... ostajalo brez služb samo za to, da 70+ letnikom podaljšamo življenje za 2 tedna ali 2 meseca, se mi zdi izjemno butasto.

Kdor misli, da bo živel 1000 let, takšen naj gre lepo v bunker se samoizolira, vzame zraven starše,... imamo tehnologijo, katera omogoča, da ti hrano iz trgovine ali restavracije dostavimo pred bunker. In sedaj 7+ milijard ljudi trpi s vsemi temi ukrepi, da bi par milijonom 70+ let starim ljudem podaljšali življenje za par tednov. Pa kdo je tu nor?

Ljudje so in še vedno bodo umirali, ko bodo dosegli starost. Dajmo se že sprijaznit s tem in ne zaradi 0,01% ljudi, uničit življenja 99,99% ljudem, tako psihično kot fizično ko ostanejo brez služb zaradi lockdownov. Uknit vse ukrepe in se vrnit nazaj v normalno življenje. Tisti, ki so rizični pa naj ne hodijo okoli v sezoni gripe in si naročujejo hrano na dom. Prav tako se odpovejo vsem obiskom. Ne pa, da se sedaj moramo vsi odpovedat obiskom, gostilnam in raznim druženjem. Bolano postaja že vse to.


Chill out model no. Čist si histeričen. Prav na pot vostoka že greš. Vse bo OK no. Geez. Mal boš notri čajčka pil, kšn špil obrnu serijo pogledal in bo pomlad.

Mato989 je izjavil:

Covid je tako nevaren da se nam v casu kao svetovne pandemije populacija povecuje namesto upada

Mindfuck, kako nevaren je ta virus.... Ce bi to bila kuha ali ebola bi razunel paniko ampak kaj bomo delali pri pravih ubijalskih virusih ne pa tej smesnici ko izgubim voh in se odkasljujem 10 dni


Ah babici pa pol nisi šel? Pametno. Mislim sej vem da je samo malo za pokašlat ampak ja vseeno te ni tok blo v hlačah probat haha. Sej prav treba pazit na starejše. Nosi masko.

Zgodovina sprememb…

          ::

kamiKaZaA je izjavil:

Še ena za en drek primerjava, ker noben politik še ni rekel, gremo skočit skozi okno in je potem to tudi storil. Vedno bolj butast izpadaš. In zdaj si se vpiknil v sam vir slike namesto, da bi komentiral sliko, kjer nihče ne nosi mask, niti se ne drži varnostne distance. Če bi imel kaj logike, bi lahko naredil povezavo, da virus ni tako nevaren v kolikor se ti, ki sprejemajo ukrepe, se jih sami ne držijo. Ker, če bi bil virus res tako nevaren, bi ti politiki hodili v skafandrih okoli in oni se malo bolj bojijo za svoje življenje kot pa navadni smrtniki. Uporabi že enkrat svojo lastno glavo in začni povezovat stvari.


Koliko virus je ali ni nevaren, si lahko pogledaš na grafu števila hospitaliziranih, kjer vidiš tudi delež tistih, ki potrebujejo intenzivno nego. Ti ljudje najbrž ne ležijo po bolnišnicah za okras. Verjetno ti je tudi jasno, da kapacitete bolnišnic niso neomejene. Zato pri sebi razmisli, kaj bi se zgodilo, če bi se virus povsem neomejeno širil do te mere, ko v bolnišnicah zmanjka prostora. Ker smo do sedaj imeli nizko stopnjo smrtnosti med obolelimi ne pomeni, da virus ni nevaren, ampak, da smo ga do sedaj dobro obvladovali, ker smo držali število pomoči potrebnih v mejah zmogljivosti bolnišnic. Opustitev vseh ukrepov bi zato najprej povzročilo kolaps zdravstva (v času epidemije so vseeno bolj ali manj uspešno izvajali ostale storitve), ki bi mu sledil še kolaps ostalih dejavnosti. Posledice na družbo bi bile v tem primeru hujše, kakor bodo z izvajanjem ukrepov, propadlo bi precej več majhnih podjetij. Cvetela bi edino pogrebna dejavnost.
Početje politikov pa je retardirano, ampak od njih česa drugega itak ni za pričakovati.

Kvatebrigic ::

Ja, ja, chill out! Bomo zdaj mal čajčka pili, pa špile obračali, sej država da dnar. Pa bomo pol še kako leto ali dve čajčka pili doma, ko pač nikamor več ne bomo meli za iti v službo... Mah, saj bo država dala denar. U pa bone bomo dobili, bomo šli lahko pol še na morje! Janša je res car!

kamiKaZaA ::

HappyPills je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Paničarji še enkrat. Na Zemlji živi 7+ milijard ljudi. Vsako leto se jih rodi okoli 100 milijonov in umre okoli 50 milijonov. Največ jih umre 70+ let starih. To je tudi nekje povprečna življenska doba. In da bi sedaj 7+ milijard trpelo psihično, ker se več nesmejo družiti, smejati brez da imajo maske na sebi,... ostajalo brez služb samo za to, da 70+ letnikom podaljšamo življenje za 2 tedna ali 2 meseca, se mi zdi izjemno butasto.

Kdor misli, da bo živel 1000 let, takšen naj gre lepo v bunker se samoizolira, vzame zraven starše,... imamo tehnologijo, katera omogoča, da ti hrano iz trgovine ali restavracije dostavimo pred bunker. In sedaj 7+ milijard ljudi trpi s vsemi temi ukrepi, da bi par milijonom 70+ let starim ljudem podaljšali življenje za par tednov. Pa kdo je tu nor?

Ljudje so in še vedno bodo umirali, ko bodo dosegli starost. Dajmo se že sprijaznit s tem in ne zaradi 0,01% ljudi, uničit življenja 99,99% ljudem, tako psihično kot fizično ko ostanejo brez služb zaradi lockdownov. Uknit vse ukrepe in se vrnit nazaj v normalno življenje. Tisti, ki so rizični pa naj ne hodijo okoli v sezoni gripe in si naročujejo hrano na dom. Prav tako se odpovejo vsem obiskom. Ne pa, da se sedaj moramo vsi odpovedat obiskom, gostilnam in raznim druženjem. Bolano postaja že vse to.


Chill out model no. Čist si histeričen. Prav na pot vostoka že greš. Vse bo OK no. Geez. Mal boš notri čajčka pil, kšn špil obrnu serijo pogledal in bo pomlad.


Če bodo zaprli spet gostilne, frizerje, prepovedali druženja, javne prireditve, veseli December... potem je to za tebe OK? No za mene ni in ni mi več tako živeti, ker želim spet normalno živeti kot sem živel dosedaj vsako zimo. Tak da ne ti meni, samo še malo potrpi. Ker to stanje lahko razvlečejo na 5+ let in takšno stanje pušča psihične posledice na ljudeh. Samo takim, ki se do sedaj niso pretirano družili in niso hodili ven iz svoje lukne, nebo to pustilo nobenih posledic. Vsem ostalim pa bo!

          ::

kamiKaZaA je izjavil:

Edina alternativa je sedaj, ko se ve, da virus ni tako nevaren, niti se ne širi tako zelo kot nekateri želijo prikazati, namreč imaš primere, ko so ljudje v stiku z okuženim v stanovanju ali avtu, pa se sami ne okužijo... torej se zato vse pusti kot je oz. kot je bilo v vsaki sezoni gripe. Nobenih lockdownov več, se pa omejijo/prepovejo obiski v bolnicah/domovih, ko je sezona gripe in obdrži da se moramo držati varnostne distance. Nošenje mask pa ukinemo oz. je po želji vsakega posameznika. Kdo hoče nosit in se boji, jo naj nosi.


Še enkrat: hospitalizirani!

kamiKaZaA ::

          je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Edina alternativa je sedaj, ko se ve, da virus ni tako nevaren, niti se ne širi tako zelo kot nekateri želijo prikazati, namreč imaš primere, ko so ljudje v stiku z okuženim v stanovanju ali avtu, pa se sami ne okužijo... torej se zato vse pusti kot je oz. kot je bilo v vsaki sezoni gripe. Nobenih lockdownov več, se pa omejijo/prepovejo obiski v bolnicah/domovih, ko je sezona gripe in obdrži da se moramo držati varnostne distance. Nošenje mask pa ukinemo oz. je po želji vsakega posameznika. Kdo hoče nosit in se boji, jo naj nosi.


Še enkrat: hospitalizirani!

Še enkrat: pojdite že enkrat vsi paničarji v bunkerje, nas pa pustite živet. In vsi bomo enkrat umrli. Vi v bunkerju boste uživali do 200. leta starosti. Kaj še čakate? Bunker kliče.

Kvatebrigic ::

Še enkrat: kdo so ti hospitalizirani?!

kamiKaZaA ::

Zakaj more zaradi par milijonov ljudi, katerim pomagamo le na kratki rok, zato trpeti ostalih 7+ milijard ljudi?

Hvala za odgovor.

zmaugy ::

kamiKaZaA je izjavil:

HappyPills je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Paničarji še enkrat. Na Zemlji živi 7+ milijard ljudi. Vsako leto se jih rodi okoli 100 milijonov in umre okoli 50 milijonov. Največ jih umre 70+ let starih. To je tudi nekje povprečna življenska doba. In da bi sedaj 7+ milijard trpelo psihično, ker se več nesmejo družiti, smejati brez da imajo maske na sebi,... ostajalo brez služb samo za to, da 70+ letnikom podaljšamo življenje za 2 tedna ali 2 meseca, se mi zdi izjemno butasto.

Kdor misli, da bo živel 1000 let, takšen naj gre lepo v bunker se samoizolira, vzame zraven starše,... imamo tehnologijo, katera omogoča, da ti hrano iz trgovine ali restavracije dostavimo pred bunker. In sedaj 7+ milijard ljudi trpi s vsemi temi ukrepi, da bi par milijonom 70+ let starim ljudem podaljšali življenje za par tednov. Pa kdo je tu nor?

Ljudje so in še vedno bodo umirali, ko bodo dosegli starost. Dajmo se že sprijaznit s tem in ne zaradi 0,01% ljudi, uničit življenja 99,99% ljudem, tako psihično kot fizično ko ostanejo brez služb zaradi lockdownov. Uknit vse ukrepe in se vrnit nazaj v normalno življenje. Tisti, ki so rizični pa naj ne hodijo okoli v sezoni gripe in si naročujejo hrano na dom. Prav tako se odpovejo vsem obiskom. Ne pa, da se sedaj moramo vsi odpovedat obiskom, gostilnam in raznim druženjem. Bolano postaja že vse to.


Chill out model no. Čist si histeričen. Prav na pot vostoka že greš. Vse bo OK no. Geez. Mal boš notri čajčka pil, kšn špil obrnu serijo pogledal in bo pomlad.


Če bodo zaprli spet gostilne, frizerje, prepovedali druženja, javne prireditve, veseli December... potem je to za tebe OK? No za mene ni in ni mi več tako živeti, ker želim spet normalno živeti kot sem živel dosedaj vsako zimo. Tak da ne ti meni, samo še malo potrpi. Ker to stanje lahko razvlečejo na 5+ let in takšno stanje pušča psihične posledice na ljudeh. Samo takim, ki se do sedaj niso pretirano družili in niso hodili ven iz svoje lukne, nebo to pustilo nobenih posledic. Vsem ostalim pa bo!


Še večje posledice ti bo pustilo, če bojo zaradi kolapsa zdravstva začeli umirati ljudje, ki bi živeli še 40-50 let. Ne bo prostih postelj in te bojo po prometni nesreč zdravili zasilno nekje.
Infarkta ne bo kje zdravit. Recimo da gripa dobi pospešek in ne bo prostora v bolnišnicah. Medicinsko osebje začne zbolevat...
Kaj predlagaš? Metat COVID bolnike na cesto? Sprejet odločitev, da se COVID bolnikov ne jemlje v bolnišnice?
Ali je boljše poskušat zatret korona virus in se izogniti prej napisanemu?

kamiKaZaA je izjavil:

          je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Edina alternativa je sedaj, ko se ve, da virus ni tako nevaren, niti se ne širi tako zelo kot nekateri želijo prikazati, namreč imaš primere, ko so ljudje v stiku z okuženim v stanovanju ali avtu, pa se sami ne okužijo... torej se zato vse pusti kot je oz. kot je bilo v vsaki sezoni gripe. Nobenih lockdownov več, se pa omejijo/prepovejo obiski v bolnicah/domovih, ko je sezona gripe in obdrži da se moramo držati varnostne distance. Nošenje mask pa ukinemo oz. je po želji vsakega posameznika. Kdo hoče nosit in se boji, jo naj nosi.


Še enkrat: hospitalizirani!

Še enkrat: pojdite že enkrat vsi paničarji v bunkerje, nas pa pustite živet. In vsi bomo enkrat umrli. Vi v bunkerju boste uživali do 200. leta starosti. Kaj še čakate? Bunker kliče.

A si se spet nerodno izrazil?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

          ::

nekikr je izjavil:

Dokler imamo pa podatke tipa: če umreš v X dneh (odvisno od države) po pozitivnem testu ne glede na realni vzrok smrti, si covid žrtev, je pa nemogoče delati kakršnekoli zaključke in uvajati ukrepe.


Slovenija je majhna in najbrž poznaš koga, ki te lahko poveže s kom, ki pozna koga, ki se s temi zadevami ukvarja. Naredi to in se pozanimaj, kako se pri nas šteje umrle za covidom. Mogoče boš potem nehal pisati neumnosti. Če pa laži širiš namenoma, pa tudi ni lepo. Kakor sem se pozanimal sam, se pri nas med žrtve covida šteje tiste, ki so umrli zaradi odpovedi dihal med potekom bolezni.

HappyPills ::

kamiKaZaA je izjavil:

HappyPills je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Paničarji še enkrat. Na Zemlji živi 7+ milijard ljudi. Vsako leto se jih rodi okoli 100 milijonov in umre okoli 50 milijonov. Največ jih umre 70+ let starih. To je tudi nekje povprečna življenska doba. In da bi sedaj 7+ milijard trpelo psihično, ker se več nesmejo družiti, smejati brez da imajo maske na sebi,... ostajalo brez služb samo za to, da 70+ letnikom podaljšamo življenje za 2 tedna ali 2 meseca, se mi zdi izjemno butasto.

Kdor misli, da bo živel 1000 let, takšen naj gre lepo v bunker se samoizolira, vzame zraven starše,... imamo tehnologijo, katera omogoča, da ti hrano iz trgovine ali restavracije dostavimo pred bunker. In sedaj 7+ milijard ljudi trpi s vsemi temi ukrepi, da bi par milijonom 70+ let starim ljudem podaljšali življenje za par tednov. Pa kdo je tu nor?

Ljudje so in še vedno bodo umirali, ko bodo dosegli starost. Dajmo se že sprijaznit s tem in ne zaradi 0,01% ljudi, uničit življenja 99,99% ljudem, tako psihično kot fizično ko ostanejo brez služb zaradi lockdownov. Uknit vse ukrepe in se vrnit nazaj v normalno življenje. Tisti, ki so rizični pa naj ne hodijo okoli v sezoni gripe in si naročujejo hrano na dom. Prav tako se odpovejo vsem obiskom. Ne pa, da se sedaj moramo vsi odpovedat obiskom, gostilnam in raznim druženjem. Bolano postaja že vse to.


Chill out model no. Čist si histeričen. Prav na pot vostoka že greš. Vse bo OK no. Geez. Mal boš notri čajčka pil, kšn špil obrnu serijo pogledal in bo pomlad.


Če bodo zaprli spet gostilne, frizerje, prepovedali druženja, javne prireditve, veseli December... potem je to za tebe OK? No za mene ni in ni mi več tako živeti, ker želim spet normalno živeti kot sem živel dosedaj vsako zimo. Tak da ne ti meni, samo še malo potrpi. Ker to stanje lahko razvlečejo na 5+ let in takšno stanje pušča psihične posledice na ljudeh. Samo takim, ki se do sedaj niso pretirano družili in niso hodili ven iz svoje lukne, nebo to pustilo nobenih posledic. Vsem ostalim pa bo!


Je kakor je. Vidim, da ti tole že pušča posledice in v tvojih besedah čutim kar precej obupa... Ti svetujem, da se s tem spopadeš še dosti zgodaj. Zdaj si nekje na stopnji jeze in bolj ko si boš pomagal prej boš prišel na stopnjo sprejemanja in ti bo lažje. Lockdowna oz zaprtij pač ne boš mogel preprečiti, so jih že napovedali in jih bodo implementirali pred 1.11. Sigurno pa ne bodo odpirali do konca decembra to ti je menda jasno. Letos kuhančkov na prešercu pač ne bo.
To je dobronamerni nasvet. Drugače pa nič ne traja večno tudi tole ne bo.

          ::

suzej je izjavil:

Kar počaki 2 tedn in bo lockdown.

No zdaj pa razloži, zakaj bi ta lockdown deloval, če prvi ni.


Od kje ti podatek, da ni deloval?

kamiKaZaA ::

HappyPills je izjavil:


Je kakor je. Vidim, da ti tole že pušča posledice in v tvojih besedah čutim kar precej obupa... Ti svetujem, da se s tem spopadeš še dosti zgodaj. Zdaj si nekje na stopnji jeze in bolj ko si boš pomagal prej boš prišel na stopnjo sprejemanja in ti bo lažje. Lockdowna oz zaprtij pač ne boš mogel preprečiti, so jih že napovedali in jih bodo implementirali pred 1.11. Sigurno pa ne bodo odpirali do konca decembra to ti je menda jasno. Letos kuhančkov na prešercu pač ne bo.
To je dobronamerni nasvet. Drugače pa nič ne traja večno tudi tole ne bo.

Nič se nebom sprijaznil. Ko mi bodo živci dokončno spustili bom vzel pravico v svoje roke... Samo ne se pol jokat in se spraševat zakaj je do tega prišlo... ;(

HulkHogan ::

          ::

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:


Je vrhunec idiotizma. Na svetu je vse polno cepiv, ki zelo dobro ščitijo pred virusi. Tole je zgolj en primer:

Črne koze @ Wikipedia


Jaz bo na tvojem mestu po tej izjavi pobrisal račun.

Plague is an infectious disease caused by the bacterium Yersinia pestis.

Ne resno. Ko se enkrat osramotiš čez določno mejo moraš zaključiti svojo "intelektualno" kariero. Čas je.


Kuga in črne koze niso eno in isto. Če ti nekaj tako osnovnega ni znano, potem te tudi pri ostalem ne moremo jemati resno. Kredibilnost si si pravkar znižal na -273.

          ::

kamiKaZaA je izjavil:

Paničarji še enkrat. Na Zemlji živi 7+ milijard ljudi. Vsako leto se jih rodi okoli 100 milijonov in umre okoli 50 milijonov. Največ jih umre 70+ let starih. To je tudi nekje povprečna življenska doba. In da bi sedaj 7+ milijard trpelo psihično, ker se več nesmejo družiti, smejati brez da imajo maske na sebi,... ostajalo brez služb samo za to, da 70+ letnikom podaljšamo življenje za 2 tedna ali 2 meseca, se mi zdi izjemno butasto.


Kako omejen mora biti človek, da ne razume, da pri covidu ne gre le za 70 in 80 letnike. Ne vem, koliko so ti te zadeve jasne (zgoraj je jen tak zanikovalec mislil, da sta kuga in črne koze eno in isto), ampak v primeru sesutja zdravstvenega sistema ti ne bodo mogli niti slepiča operirati, niti te obravnavati po hudi poškodbi s kolesom ali kaj podobnega. Od pomladi sem bil kot darovalec večkrat pozvan, ker so bile zaloge krvi zelo nizke. Se ti zdi, da so to stvari, ki se dogajajo samo ostarelim na smrtni postelji? Ali morda misliš, da si boš odprti zlom stegnjenice zdravil doma s kamilicami?

energetik ::

kamiKaZaA je izjavil:

HappyPills je izjavil:


Je kakor je. Vidim, da ti tole že pušča posledice in v tvojih besedah čutim kar precej obupa... Ti svetujem, da se s tem spopadeš še dosti zgodaj. Zdaj si nekje na stopnji jeze in bolj ko si boš pomagal prej boš prišel na stopnjo sprejemanja in ti bo lažje. Lockdowna oz zaprtij pač ne boš mogel preprečiti, so jih že napovedali in jih bodo implementirali pred 1.11. Sigurno pa ne bodo odpirali do konca decembra to ti je menda jasno. Letos kuhančkov na prešercu pač ne bo.
To je dobronamerni nasvet. Drugače pa nič ne traja večno tudi tole ne bo.

Nič se nebom sprijaznil. Ko mi bodo živci dokončno spustili bom vzel pravico v svoje roke... Samo ne se pol jokat in se spraševat zakaj je do tega prišlo... ;(

Iz tvojih zapisov se jasno vidi, da si psihično nestabilna oseba, ki zanika nevarnost.
Če boš popenil zaradi zaprtja bifejev in frizerjev cca. 2+2 meseca v enem letu, si pač povsem nestabilen. Zapiral pa ni nihče nikogar v stanovanje v SLO. Jaz sem v tistih 2 mesecih spomladi, ko "protestniki" pravite, da smo bili "zaprti", naredil 400km z biciklom, pa še par deset km peš po brezpotjih.
Raje pejt laufat na bližnji hrib, da se malo zbistriš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: energetik ()

          ::

kamiKaZaA je izjavil:

Da popravim, res sem se nerodno izrazil. Noben cepljen proti gripi se še ni 100% ubranil od gripe. Zakaj bi sedaj bilo drugače pri cepivu za COVID?


In kaj hočeš s tem povedati?

zmaugy je izjavil:

Primerki, ki ne ločijo med kugo in črnimi kozami, nimajo kredibilnosti pisati o boleznih in vsekakor nimajo osnove, da bi pričakovali moje odgovore.


K temu dodaj še izjave: zakaj bi se cepil, ker me cepivo ne bo 100% obvarovalo.

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

HulkHogan je izjavil:

Če ne nosiš maske se preprosto držiš znanosti. Dejstvo.

Six months ago Dr. Robert Redfield told the House Foreign Affairs Subcommittee that healthy people should not wear face masks.


Ne resno. Ko se enkrat osramotiš čez določno mejo moraš zaključiti svojo "intelektualno" kariero. Čas je.


Nisi kredibilen. “Čas je”, da odpreš svoj morebitni x-ti nov račun.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

HulkHogan ::

zmaugy je izjavil:


Nisi kredibilen. “Čas je”, da odpreš svoj x-ti nov račun.



Jaz samo spoštujem navodila zdravstvenih organizacij ki trdijo da ne nosit maske če si zdrav.
Zakaj je ti hočeš nositi, ko trdiš da smo iztrebili prehlad pa je dobro vprašanje.

zmaugy ::

          je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Da popravim, res sem se nerodno izrazil. Noben cepljen proti gripi se še ni 100% ubranil od gripe. Zakaj bi sedaj bilo drugače pri cepivu za COVID?


In kaj hočeš s tem povedati?

zmaugy je izjavil:

Primerki, ki ne ločijo med kugo in črnimi kozami, nimajo kredibilnosti pisati o boleznih in vsekakor nimajo osnove, da bi pričakovali moje odgovore.


K temu dodaj še izjave: zakaj bi se cepil, ker me cepivo ne bo 100% obvarovalo.


It’s a mess, se strinjam...:)) Zanikovalci znanosti pač, ni za pričakovat kaj boljšega...

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:


Nisi kredibilen. “Čas je”, da odpreš svoj x-ti nov račun.



Jaz samo spoštujem navodila zdravstvenih organizacij ki trdijo da ne nosit maske če si zdrav.
Zakaj je ti hočeš nositi, ko trdiš da smo iztrebili prehlad pa je dobro vprašanje.


“ Ne resno. Ko se enkrat osramotiš čez določno mejo moraš zaključiti svojo "intelektualno" kariero. Čas je.”

Drži se svojih priporočil, namesto da pretepaš strawmana.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

darkolord ::

HulkHogan je izjavil:

Jaz samo spoštujem navodila zdravstvenih organizacij ki trdijo da ne nosit maske če si zdrav..
Twit enega dohtarja niso "navodila zdravstvenih organizacij".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

          ::

HulkHogan je izjavil:

Če ne nosiš maske se preprosto držiš znanosti. Dejstvo.

Six months ago Dr. Robert Redfield told the House Foreign Affairs Subcommittee that healthy people should not wear face masks.


Še ena od tvojih neumnosti. Saj to, da zdravim ni potrebno nositi mask je menda vsem jasno. Obstaja le ena majhna podrobnost: kako veš da si zdrav?

HulkHogan ::

darkolord je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Jaz samo spoštujem navodila zdravstvenih organizacij ki trdijo da ne nosit maske če si zdrav..
Twit enega dohtarja niso "navodila zdravstvenih organizacij".


Narobe si citiral. Pa ni twit ampak izjava intelektualcev glede smrtonosnega korona virusa. Virus ki je tako smrtonosen, da je še nadčloveki Trumpu povzročil slab vikend :)) Good genes, doctors said I don't even have DNA, I have USA.

          je izjavil:



Še ena od tvojih neumnosti. Saj to, da zdravim ni potrebno nositi mask je menda vsem jasno. Obstaja le ena majhna podrobnost: kako veš da si zdrav?


Ker nisem preležal svojega življenja na Mcdonaldsu in ima moj imunski sistem "nadčloveško" sposobnost premagovanja prehlada. Da si nadčlovek v 2020 je dosti že če lahko narediš 3 korake brez da rabiš rešilca da ti ustavi srčni napad.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: HulkHogan ()

zmaugy ::

Ah, zato pa Donald ni nikogar okužil...:))

Res, ni hudo bit neumen, hudo je za tiste okrog tebe...

PS: Si že dojel razliko med virusi in bakterijami?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

suzej ::

Je kakor je. Vidim, da ti tole že pušča posledice in v tvojih besedah čutim kar precej obupa... Ti svetujem, da se s tem spopadeš še dosti zgodaj. Zdaj si nekje na stopnji jeze in bolj ko si boš pomagal prej boš prišel na stopnjo sprejemanja in ti bo lažje. Lockdowna oz zaprtij pač ne boš mogel preprečiti, so jih že napovedali in jih bodo implementirali pred 1.11. Sigurno pa ne bodo odpirali do konca decembra to ti je menda jasno. Letos kuhančkov na prešercu pač ne bo.
To je dobronamerni nasvet. Drugače pa nič ne traja večno tudi tole ne bo.

Ukrepov bo konec, ko se jih dovolj ljudi neha držat. Če se jutri začne lockdown, ampak se ga 70% ljudi pač ne drži, lockdown propade. Vseh ne morejo kaznovat.
Pridno umivajte roke, možgani so že oprani

zmaugy ::

suzej je izjavil:

Je kakor je. Vidim, da ti tole že pušča posledice in v tvojih besedah čutim kar precej obupa... Ti svetujem, da se s tem spopadeš še dosti zgodaj. Zdaj si nekje na stopnji jeze in bolj ko si boš pomagal prej boš prišel na stopnjo sprejemanja in ti bo lažje. Lockdowna oz zaprtij pač ne boš mogel preprečiti, so jih že napovedali in jih bodo implementirali pred 1.11. Sigurno pa ne bodo odpirali do konca decembra to ti je menda jasno. Letos kuhančkov na prešercu pač ne bo.
To je dobronamerni nasvet. Drugače pa nič ne traja večno tudi tole ne bo.

Ukrepov bo konec, ko se jih dovolj ljudi neha držat. Če se jutri začne lockdown, ampak se ga 70% ljudi pač ne drži, lockdown propade. Vseh ne morejo kaznovat.


Tako je. Potem sledi prireditev Darwin awards (takoj po kolapsu zdravstvenega sistema) in ko se začnejo trupla kopičiti, bo JJ veliko lažje upravičil kakšne bolj ekstremne ukrepe. Tega si kot kaže nekateri želite.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

          ::

HulkHogan je izjavil:

Ker nisem preležal svojega življenja na Mcdonaldsu in ima moj imunski sistem "nadčloveško" sposobnost premagovanja prehlada. Da si nadčlovek v 2020 je dosti že če lahko narediš 3 korake brez da rabiš rešilca da ti ustavi srčni napad.


Torej predvidevam, da si nadpovprečno fit. To pa ne pride samo od sebe, ampak si dosegel z vadbo. Kaj potem porečeš na hipotetično situacijo, ko se boš med vadbo huje poškodoval in ostal pred vrati bolnišnice. Ta bo namreč polna ostalih, ne tako fit posameznikov, ki bodo priključeni na respiratorje. Tvoje potrgane kolenske vezi, izpahnjena rama ali kaj podobnega se ne bo štelo med življenjsko ogrožajoča stanja, zato bo zadostovala domača oskrba in škatlica lekadolov.

suzej je izjavil:

Je kakor je. Vidim, da ti tole že pušča posledice in v tvojih besedah čutim kar precej obupa... Ti svetujem, da se s tem spopadeš še dosti zgodaj. Zdaj si nekje na stopnji jeze in bolj ko si boš pomagal prej boš prišel na stopnjo sprejemanja in ti bo lažje. Lockdowna oz zaprtij pač ne boš mogel preprečiti, so jih že napovedali in jih bodo implementirali pred 1.11. Sigurno pa ne bodo odpirali do konca decembra to ti je menda jasno. Letos kuhančkov na prešercu pač ne bo.
To je dobronamerni nasvet. Drugače pa nič ne traja večno tudi tole ne bo.

Ukrepov bo konec, ko se jih dovolj ljudi neha držat. Če se jutri začne lockdown, ampak se ga 70% ljudi pač ne drži, lockdown propade. Vseh ne morejo kaznovat.


Tudi jih ne bo imel kdo kaznovati, ker bomo namesto lockdowna imeli kolaps.

Zgodovina sprememb…

suzej ::

Tako je. Potem sledi prireditev Darwin awards (takoj po kolapsu zdravstvenega sistema) in ko se začnejo trupla kopičiti, bo JJ veliko lažje upravičil kakšne bolj ekstremne ukrepe. Tega si kot kaže nekateri želite.

JJ, ti in vsi ostali bebci boste preveč zaposleni z žvečenjem granitnih kock
Pridno umivajte roke, možgani so že oprani

zmaugy ::

suzej je izjavil:

Tako je. Potem sledi prireditev Darwin awards (takoj po kolapsu zdravstvenega sistema) in ko se začnejo trupla kopičiti, bo JJ veliko lažje upravičil kakšne bolj ekstremne ukrepe. Tega si kot kaže nekateri želite.

JJ, ti in vsi ostali bebci boste preveč zaposleni z žvečenjem granitnih kock

Zelo se te bojim...:))
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

suzej ::

Se ne rabiš bat. Končni rezultat bo enak.
Pridno umivajte roke, možgani so že oprani

zmaugy ::

suzej je izjavil:

Se ne rabiš bat. Končni rezultat bo enak.


Jasno. Samo ne pit razkužila, ker vsebujejo denaturiran alkohol.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

suzej ::

zmaugy je izjavil:

suzej je izjavil:

Se ne rabiš bat. Končni rezultat bo enak.


Jasno. Samo ne pit razkužila, ker vsebujejo denaturiran alkohol.

Pridno umivaj roke, možgane maš že oprane
Pridno umivajte roke, možgani so že oprani

zmaugy ::

suzej je izjavil:

zmaugy je izjavil:

suzej je izjavil:

Se ne rabiš bat. Končni rezultat bo enak.


Jasno. Samo ne pit razkužila, ker vsebujejo denaturiran alkohol.

Pridno umivaj roke, možgane maš že oprane

Bolje oprane kot brez. Pa kakšen tečaj obvladovanja jeze ti priporočam, če meni pišeš jezne ZS, ni problem, problem je, če kdaj takole popustiš v realnem življenju. Saj bo šlo, potrudi se.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()
««
4 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Loža
1663102441 (75451) BigWhale

Covid-19 epidemija lažna? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12611226 (8798) vostok_1

Več podobnih tem