Forum » Problemi človeštva » Opravičilo koroškim Slovencem
Opravičilo koroškim Slovencem
nevone ::
Vem.
V svojih očeh ima človek hitro lahko čisto vest, sploh če ni preveč samokritčen, v očeh drugih pa malo težje.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
nergac ::
Moja vest je samo moja in od nikogar drugega in ne dam je nikomur niti mi je nihče ne more vzeti.
nevone ::
Moja vest je samo moja in od nikogar drugega in ne dam je nikomur niti mi je nihče ne more vzeti.
Ja, ampak se ne zavedaš, da ima tudi najbolj izprijen človek lahko čisto vest v svojih očeh. Mi pa živimo v skupnosti.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
FrRoSt ::
Ja, ampak se ne zavedaš, da ima tudi najbolj izprijen človek lahko čisto vest v svojih očeh. Mi pa živimo v skupnosti.
o+ nevone
Ne, da jo lahko ima; ampak jo kar ima!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Darilo iz Hitlerjeve domovine za rojstni dan Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6202 (5180) | tryhard |
» | Nemški jezik (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 13883 (11351) | noraguta |
» | Kapitulacija koroških Slovencev - dvojezični krajevni napisi (A)Oddelek: Problemi človeštva | 4896 (4223) | Gregor P |
» | Haider R.I.P. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10383 (5113) | ahac |
» | So Avstrijci že dolgo Slovenci?Oddelek: Problemi človeštva | 2149 (1484) | moat |