Forum » Kaj kupiti » Baterijski sesalec
Baterijski sesalec
i33a ::
Pozdravljeni,
kupujem baterijski sesalec za domačo uporabo. Uporabljen bi bil občasno in predvsem za sesanje avta(zelo prav bi prišli razni nastavki) in kakšnih malenkosti po hiši (pajki, koti ki jih roomba ne doseže, ...).
Ima kdo kaj talega doma? Kakšne imate izkušnje, kaj svetujete?
Ker je bolj za občasno uporabo ne bi rad investiral preveč denarja v to, po drugi strani pa nočem kupiti preslabega, saj bom potem vseeno uporabljal obstoječega "na kabel".
Lep dan še naprej
kupujem baterijski sesalec za domačo uporabo. Uporabljen bi bil občasno in predvsem za sesanje avta(zelo prav bi prišli razni nastavki) in kakšnih malenkosti po hiši (pajki, koti ki jih roomba ne doseže, ...).
Ima kdo kaj talega doma? Kakšne imate izkušnje, kaj svetujete?
Ker je bolj za občasno uporabo ne bi rad investiral preveč denarja v to, po drugi strani pa nočem kupiti preslabega, saj bom potem vseeno uporabljal obstoječega "na kabel".
Lep dan še naprej
aborko ::
Imam Xiaomi Dreame V9 Pro. Tudi meni je bilo škoda denarja za take "igrače", ker že imam dober sesalec na kabel + robotskega, jajc pa tudi nisem hotel. Ampak zadeva je super za avto in kaj na hitro posesati, dosti nastavkov, vleče zelo solidno, vedno pri roki, tudi komarje sesam z njim in ni več flekov na stenah. Za ta denar cca 150€ mislim, da ni boljšega. Mogoče bi prav prišla gibljiva cev, ki jo dobiš zraven pri v10, ampak je že kar dosti dražji, kar meni ni bilo vredno. Je pa zadeva dokaj glasna v primerjavi s klasiko na kabel, zgolj za info.
J.McLane ::
Pri nas ostaja na kabel samo vodni, nekje zaprašen v shrambi, izvlečemo ga morda enkrat na leto. Imam Dyson V8 Absolute eno leto in pol, pa sem zelo zadovoljen. Res enostavno praznjenje, filter sem pod vodo opral enkrat, pa še to bolj zaradi firbca. Pomladi sem sesal cvetni prah na balkonu, pa od takrat nisem čistil nobenega filtra. Nizka stopnja s "soft roller" krtačo res lepo posesa tudi ob robovih, za globinsko pa imaš max stopnjo, ki je primerljiva s klasičnimi žičnimi sesalci. Minusi - Je kar težak, za avto bi prav prišla kakšna gibljiva cev (imajo kitajci), pa triger je treba držat da deluje.
Prej sem imel Gorenje baterijski sesalec in je po dveh letih šla baterija, praznjenje je bila res muka, filter vedno zapacan, na nizki stopnji je res slabo sesal, na visoki crknil po 10 minutah (pa sesalna moč od oka toliko kot Dyson na nizki), ko je baterija začela crkovat je na visoki stopnji delal samo še 1 minuto.
Prej sem imel Gorenje baterijski sesalec in je po dveh letih šla baterija, praznjenje je bila res muka, filter vedno zapacan, na nizki stopnji je res slabo sesal, na visoki crknil po 10 minutah (pa sesalna moč od oka toliko kot Dyson na nizki), ko je baterija začela crkovat je na visoki stopnji delal samo še 1 minuto.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Zimonem ::
Če imaš kako baterijsko orodje poglej še pri teh firmah. So bolj ali manj namenjeni ravno takšni uporabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen stoječi baterijski sesalec (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16578 (15548) | MaticKregar |
» | Pokončni sesalnik - izkušnjeOddelek: Loža | 30530 (16231) | Bantani |
⊘ | Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 151030 (70712) | perci |
» | Mini sesalecOddelek: Loža | 4721 (3647) | msjr |
» | Sesalniki z najvišjo stopnjo filtracije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 68925 (33791) | LordPero |