Forum » Pomoč in nasveti » Win 10 - slab zvok Realtek driverjev
Win 10 - slab zvok Realtek driverjev
Raindancer ::
Pred tednom se mi je pojavila težava z Realtek driverji. Po updejtu se je izjemno poslabšal zvok preko slušalk.
Če gre preko navadnega zvočnika, je zvok normalen. Prek slušalk je zvok pretih in.... nekako fuzzy, ni kristalno čist. Če navijejm do konca glasnost, začne stvar škrtat.
Poskus z rollbackom ni uspel, in sem na koncu z živci zaradi slabega zvoka. In ne, slušalke niso krive, preverjeno. Ideje?
Hvala in lp,
Raindancer
Če gre preko navadnega zvočnika, je zvok normalen. Prek slušalk je zvok pretih in.... nekako fuzzy, ni kristalno čist. Če navijejm do konca glasnost, začne stvar škrtat.
Poskus z rollbackom ni uspel, in sem na koncu z živci zaradi slabega zvoka. In ne, slušalke niso krive, preverjeno. Ideje?
Hvala in lp,
Raindancer
Enterprise ::
Brezžične slušalke?
Poskusi klikniti na ikono zvočnika v opravilni vrstici, in poglej, če se ti ista naprava prikaže večkrat. Meni se moje slušalka prikažejo dvakrat: enkrat kot "headphones", drugič kot "headset". Če jih uporabljam kot "headset" je zvok obupen, če jih uporabljam kot "headphones" pa normalen.
Poskusi klikniti na ikono zvočnika v opravilni vrstici, in poglej, če se ti ista naprava prikaže večkrat. Meni se moje slušalka prikažejo dvakrat: enkrat kot "headphones", drugič kot "headset". Če jih uporabljam kot "headset" je zvok obupen, če jih uporabljam kot "headphones" pa normalen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Enterprise ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 73663 (16628) | Banza |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27898 (17693) | jaot |
» | Inear slušalke za 1€ iz HongkongaOddelek: Zvok in slika | 2580 (1960) | blue |
» | gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10786 (9353) | r3dkv1c4 |
» | Ni zvoka ali pa je popačenOddelek: Zvok in slika | 1292 (1253) | chunky |