» »

electronic4you.si

electronic4you.si

xda develope ::

Zdravo, preko zgoraj omenjene strani mislim nekaj naročiti pa me zanima kakšne imate izkušnje ter kaj naj bi to pomenilo.
Ob izbiri paypala kot plačilnega sredstva mi pokaže tole:
Po naročilu Vas bomo peljali plačati k plačilnih storitev PayUnity.

POZOR: Iz varnostnih razlogov vas prosimo, da pri predaji blaga v naših trgovinah, predložite svojo izkaznico s sliko.
Nadalje bi vas opozorili, da naročila ki so plačana čez PayPal le osebno dobite. V slučaju da je naročilo plačano čez konto podjetja, rabimo v povpred pisno potrdilo podjetja (po mailu na določeno trgovino), ki potrdi dobitelja.

Če ima kdo izkušnje naj prosim napiše če so vredu ter kaj naj bi to gor pomenilo.

Vaseer ::

Pri electronic4you sem kupoval 2x ali 3x. Enkrat osebni prevzem v Beljaku, ostalo po pošti in vedno vse ok. Je pa od zadnjega nakupa 2 ali 3 leta in se ne spomnim kako sem takrat plačeval.

jocoj ::

IcyFox ::

Jaz sem tudi enkrat naročeval pri njih, z dostavo po pošti, plačal s Paypalom in je bilo v dveh dneh pri meni. Nobenih problemov, drugače pa jim piši po mailu, so zelo prijazni in znajo slovensko (če te slučajno skrbi nemščina)

drvo ::

Kakšnih 4-5x kupoval pri njih, vedno brez problema, stvari vedno poslane še isti ali najkasneje naslednji dan.

XS!D3 ::

Prevode na "slovenski" strani imajo zanimive ja, ampak imam z electronic4you do sedaj samo pozitivne izkušnje. V zadnjih parih letih kupil pri njih že 2 AV receiverja, komplet belo tehniko za kuhinjo (+v familiji enako še za eno kuhinjo, pa posebaj pomivalni, hladlnik in skrinja pri tastarih), LG OLED (to sem izjememo naročil na http://electronic4you.at in dvignil osebno, kjer je bilo ceneje, dostavljali pa tega OLEDa itak niso), UniFI APje, AirPodse, kar nekaj manjši stvari (od vodnih filtrov za kavni avtomat, do nastavkov za zobno ščetko, itd. ), likalnik in nazadnje (nekje v maju) Air Podse Pro. Slednje sem edino malo dlje čakal kot običajno (ponavadi vse prišlo v parih dneh, TV je bil pa na voljo za osebni prevzem še isti dan, s tem da sem naročil v soboto), ampak kolikor je blo videt, je bil takrat problem s pošto (korona časi pač). Plačam ponavadi s paypalom, sem pa tudi že s kartico direktno in nazadnje starši z nakazilom po predračunu (ne me vprašat zakaj :), jaz sem temu izogibam ne glede na to koliko zaupam trgovini).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Electronic4you (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6820226 (466) MadMax
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137663 (17627) igi82m
»

EU spletne trgovine - višja cena za slovenskega kupca

Oddelek: Kaj kupiti
295154 (4165) Mr.B

Več podobnih tem