Forum » Programska oprema » kako do izbrisanih podatkov?
kako do izbrisanih podatkov?
alexxx ::
Pozdravljeni!
Na telefonu je hčer pomotoma izbrisala slike, katere sem poskusil obnoviti z aplikacijo pobrano na "google play"! Slike sem sicer dobil, vendar so v zelo majhni resoluciji (cca 300x 400 piksov)! Poskušal sem še z drugo aplikacijo in dobil isti rezultat! Morda kdo ve zakaj tako in kako lahko pridem (če) do slik v pravi resoluciji? Hvala
Na telefonu je hčer pomotoma izbrisala slike, katere sem poskusil obnoviti z aplikacijo pobrano na "google play"! Slike sem sicer dobil, vendar so v zelo majhni resoluciji (cca 300x 400 piksov)! Poskušal sem še z drugo aplikacijo in dobil isti rezultat! Morda kdo ve zakaj tako in kako lahko pridem (če) do slik v pravi resoluciji? Hvala
matobeli ::
Poglje če je bila mogoče vklopljena sinhronizacija na google photo. Oziroma če so bili prižgani kakršnikoli backupi.
DeeJay ::
a android nima nekega recycle bina pred končnim brisanjem?
apple ma tko, da ko pobrišeš sliko, jo vrže v recycle bin in tam pobriše samodejno po 30-ih dneh.
apple ma tko, da ko pobrišeš sliko, jo vrže v recycle bin in tam pobriše samodejno po 30-ih dneh.
harvey ::
Robotek ni še tega vzel, koš za smeti je zelo uporaben
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
DeeJay ::
Ejejejej.... vso srečo pri reševanju podatkov. Upam, da ste mel vsaj kako cloud sinhronizacijo.
Zodiac ::
Alexxx ali so bile izbrisane slike iz spominske kartice ali vgrajenega pomnilnika?.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zodiac ()
gusto ::
Jaz imam to opcijo privzeto vklopljeno na Samsung S10e.
Have you tried turning it off and on again?
harvey ::
Jaz imam to opcijo privzeto vklopljeno na Samsung S10e.
Drži to omogoča samsungova aplikacija galerija - klikneš na tri pike in aktiviraš koš. Nimaš pa splošno pri robotkih tega razen z namenskimi aplikacijami.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Matevz96 ::
Moj robotek narejen s strani Samsunga z nameščenim google foto to zna.
#hooldthedoor
Unava1lable ::
Imam Huawei P20 z android 10.0 in ima v galeriji mapo nedavno izbrisano in lahko izbrisane slike obnoviš.
Pozdravljeni!
Gre se za samsung s7 telefon! Nevem pa kje so bile slike shranjene, ali na telefonu ali na kartici! Sinhronizacija ni bila vključena. Kot rečeno pa prideš do vseh slik, že zdavnaj izbrisanih, vendar le v majhni resoluciji!
Gre se za samsung s7 telefon! Nevem pa kje so bile slike shranjene, ali na telefonu ali na kartici! Sinhronizacija ni bila vključena. Kot rečeno pa prideš do vseh slik, že zdavnaj izbrisanih, vendar le v majhni resoluciji!
S7ka že ima "koš". V Galeriji klikni na tri pikice desno zgoraj in poglej, če se ti pokaže izbira koša...
...pogledal, žal nima koša! Ali ve kdo, zakaj so pridobljene slike z več aplikacijami v vseh z precej znižano resolucijo?
Noben program za "recovery" is Google Play ne obrodi sadov, če telefon ni rootan, oziroma manjša verjetnost je. Vzemi spominsko kartico iz telefona, uporabi bralec kartic in naloži program PhotoRec. Preglej kartico, če so bile slike shranjene tam je velika verjetnost, da jih bo PhotoRec obnovil v polni velikosti.
Netrunner ::
Na mojem huawei-u z androidom je ta opcija prisotna brez da bi kaj vklopil.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
flameir ::
Če ne veš, kje so bile slike, nimaš kaj zgobit, če uporabiš recovery program za SD kartico.
Najprej naredi RAW kopijo kartice (program LINK, rabiš tudi USB, na katerega ti bo naredil kopijo, naj bo vsaj dvakrat večji os SD kartice), potem pa z enim izmed obnovitvenih programov poskeniraj to raw kopijo. Ko rešujem folku podatke sam po precej preizkušenih uporabljam - Stellar Recovery, imaš na Partisu in še kje. So pa tudi drugi programi.
V bodoče glej, da:
1. imaš backup na nek cloud, ki se seveda dela samodejno - najlažje google photos, če te zasebnost ne ovira
2. če ima telefon SD, shranjuj primarno nanjo in ne na telefon
Najprej naredi RAW kopijo kartice (program LINK, rabiš tudi USB, na katerega ti bo naredil kopijo, naj bo vsaj dvakrat večji os SD kartice), potem pa z enim izmed obnovitvenih programov poskeniraj to raw kopijo. Ko rešujem folku podatke sam po precej preizkušenih uporabljam - Stellar Recovery, imaš na Partisu in še kje. So pa tudi drugi programi.
V bodoče glej, da:
1. imaš backup na nek cloud, ki se seveda dela samodejno - najlažje google photos, če te zasebnost ne ovira
2. če ima telefon SD, shranjuj primarno nanjo in ne na telefon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovljeni podatki iz rabljenega diskaOddelek: Informacijska varnost | 2108 (1423) | gruntfürmich |
» | Recycle Bin! Noče brisat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1175) | amigo_no1 |
» | Pomoč:nemorem brisati filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 865 (799) | Xserces |
» | Brisanje sistemskih datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1112) | Racunalnik |
» | Virus / heker naložil FTP server???Oddelek: Omrežja in internet | 1353 (1069) | Daedalus |