Forum » Pomoč in nasveti » Brisanje večih emailov naenkrat isti pošiljatelj
Brisanje večih emailov naenkrat isti pošiljatelj
yyyeb ::
Pozdrav. Rad bi zbrisal več emailov naenkrat od istega pošiljatelja. Trudim se v Mozilla Thunderbird in mi zbriše vse ampak v gmailu pa še zmeraj ostanejo. Kako bi to rešil na hitro, brez večurnega klikanja?
In kako vbodoče preprečit pošiljatelju, da mi lahko pošlje email? a lahko blokiram določen naslov?
In kako vbodoče preprečit pošiljatelju, da mi lahko pošlje email? a lahko blokiram določen naslov?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
- spremenil: yyyeb ()

Invictus ::
Nauči se filtre/labele v Gmailu...
Potem je to sitnica...
Pa zgleda v Thunderbirdu uporabljaš POP3, ne IMAP. Ker drugače bi ti zbrisalo maile tudi na Gmailu.
Potem je to sitnica...
Pa zgleda v Thunderbirdu uporabljaš POP3, ne IMAP. Ker drugače bi ti zbrisalo maile tudi na Gmailu.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
ngc2392 ::
v gmailu označi, da pri prejemu pop3 izbriše tudi pošto iz serverja...
United We Stand, Divided We Fall
Furbo ::
Pejd to delat v gmail, za spamerja pa naredi filter, ki bo pošiljal njegovo nesnago direkt v koš.
i5-13600K, Noctua NH-D15, TUF Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35636 (22266) | donvito |
| » | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1400 (1262) | slitkx |
| » | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4035 (3699) | bigbug |
| » | Preusmeritev e-pošte iz Arnes-a na gmailOddelek: Omrežja in internet | 5064 (4416) | [ecstazy] |
| » | Sporočila na poštnem servisu Gmail skrivnostno izginilaOddelek: Novice / Varnost | 6028 (4353) | MihaFirst |