» »

Mozilla z Googlom podaljšala ključno pogodbo za svoje preživetje

1
2
»

winterriver ::

Poldi112 je izjavil:

Evo, in spet žališ vse, ki se ne obremenjujejo z istimi "svetovnimi problemi" kot ti, ne znaš pa razložiti, zakaj je Google tako velik problem, da bi se kot človeštvo morali osredotočiti nanj. Je bila predhodna generacija mar bolj zavedna, ko so se izogibali kameram, oziroma nosili kartonaste škatle na glavah, ko to ni bilo mogoče? Niso uporabljali telefona, ker udba prisluškuje? Niso bili indoktrinirani s strani korporacij/držav? So se iz principa odpovedali GSM-u, s katerim neprestano oddajajo svojo lokacijo?


Sem ti razlozil ampak si gluh. Enako kot preostanek populacije. Mimogrede, ni bila zaljitev ampak opis stanja in tako kot je nekoc verovanje v cerkev pripeljalo srednji vek, se danes ze nakazuje "nova runda". In preprican sem, da tudi takrat plebejci niso poslusali nikogar. Morda se niso ukvarjali s " svetovnimi problemi" so jih pa povzrocili in kot je rekel Zizek Petersonu - kaj, ce je tezava spraviti mojo hiso v red, ker drugi serjejo vanjo. Pa lahko noc in ne pozabi se v dvoedinosti prepricevati, da nisi nicesar zajebal. In da se je tako izslo po nakljucju.
Eat shit, millions of flies can't be wrong.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Spet nič konkretnega, zgolj nabijanje. Verovanje v cerkev je pripeljalo v srednji vek? Zanimivo, da so rabili pol tisočletja, da so nas spravili v srednji vek, ter da ni bilo treba ukiniti vere, da smo zlezli ven.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nemčija: najvarnejši brskalnik je Firefox (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
6016891 (12397) Meizu
»

Mozilla čedalje odvisnejša od Googla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
9530444 (25778) mtosev
»

Firefoxa za iOS in Windows RT ne bo

Oddelek: Novice / Brskalniki
124865 (3738) kronik
»

Pet let Firefoxa

Oddelek: Novice / Brskalniki
234068 (3159) amigo_no1

Več podobnih tem