Forum » Loža » Lumentum (Škofljica) - zaposlitev
Lumentum (Škofljica) - zaposlitev
tratto ::
Živjo,
zanimam se za eno odprto delovno mesto v podjetju Lumentum d.o.o. na Škofljici, ki se ukvarja z izdelavo optičnih vlaken.
Zanima me, ali kdo od vas dela tam oz. pozna koga, ki je tam zaposlen?
Kakšne so delovne razmere, pogoji dela, delovni čas in kultura znotraj podjetja? Glede na to, da so lastniki Američani, se verjetno kar skrbi za 'politično korektnost' in ni kakšnega mobbinga? Ali pač?
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
zanimam se za eno odprto delovno mesto v podjetju Lumentum d.o.o. na Škofljici, ki se ukvarja z izdelavo optičnih vlaken.
Zanima me, ali kdo od vas dela tam oz. pozna koga, ki je tam zaposlen?
Kakšne so delovne razmere, pogoji dela, delovni čas in kultura znotraj podjetja? Glede na to, da so lastniki Američani, se verjetno kar skrbi za 'politično korektnost' in ni kakšnega mobbinga? Ali pač?
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
PunkDude ::
Američani zagotavljajo v svoji ustavi vsakršno prepoved mobinga na delovnem mestu. Prav tako je v ustavi prisotna obvezna politična korektnost v vseh njihovih podjetjih.
Tako. Upam, da sem ti pomagal. Američani so res zgled nam vsem.
Tako. Upam, da sem ti pomagal. Američani so res zgled nam vsem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PunkDude ()
Smrekar1 ::
lede na to, da so lastniki Američani, se verjetno kar skrbi za 'politično korektnost' in ni kakšnega mobbinga? Ali pač?
Kdo je lastnik podjetja ti ne pove ničesar o kulturi znotraj podjetja. Imaš dobre ameriške lastnike in imaš slabe ameriške lastnike, isto velja za vse ostale. Podjetje v lasti Američana pač ni izpostava ZDA v Sloveniji.
Izjema so mogoče Kitajci, še to ne vedno.
Kdo je lastnik podjetja ti ne pove ničesar o kulturi znotraj podjetja. Imaš dobre ameriške lastnike in imaš slabe ameriške lastnike, isto velja za vse ostale. Podjetje v lasti Američana pač ni izpostava ZDA v Sloveniji.
Izjema so mogoče Kitajci, še to ne vedno.
Ja, se strinjam. Vse je odvisno od posameznega lastnika podjetja. Zato me zanimajo insajderski pogledi ...
P.S.: Upam, da bo kdo opazil tole temo na Slo-Techu.
Littlaman ::
Odkar so pod Američani, je menda manj stresno zaradi €. Prej je ob večjih projektih v tujini šlo veliko " gotovine" za garancijo/e. Tko, da so včasih kakšen mesec plače zamudile. Na koncu so vedno vse plačali. Je pa visoko razvojna firma vodilna na svojem področju, za reference odlična. Če le nimaš dve levi roki, ampak imaš delovne navade in smisel za urejenost orodja in dela. Če si en lenušček, ki razmišlja "samo da mine", potem raje išči kje drugje.
Lp
Lp
Hvala.
Vsekakor se nimam za 'lenuščka' in tudi pozicija, za katero se zanimam, je precej dinamična in zahtevna. Zato me je malo presenetila (negativno) ponujena plača, ampak mi je bilo povedano (od headhunterja), da so fleksibilni.
Vsekakor se nimam za 'lenuščka' in tudi pozicija, za katero se zanimam, je precej dinamična in zahtevna. Zato me je malo presenetila (negativno) ponujena plača, ampak mi je bilo povedano (od headhunterja), da so fleksibilni.
Littlaman ::
So prilagodljivi do neke konzervativne mere. Več uspeha imaš na dolgi rok, če se izkazeš. Plus če si diplomiran. Če nisi diplomiran vzemi, kar ti nudijo, spoznaj kolektiv/delo in menjaj, ko najdeš kaj boljšega.
vidividi22 ::
Tratto,
kako je bilo na razgovoru? si zadovoljen glede na pričakovanja? hvala še za tvoj doprinos :)
lp
kako je bilo na razgovoru? si zadovoljen glede na pričakovanja? hvala še za tvoj doprinos :)
lp
2f4u ::
vidividi22 je izjavil:
Tratto,
lp
Tut mene zanima.
Lp
purki ::
V Lumentum zadnje čase precej zaposlujejo, pa me iz prve roke zanima kaj več - kakšna je klima, pogoji, šefi ipd. Če je kdo, ki je tam zaposlen ali pozna koga.
matg11 ::
Pozna mogoče kdo stanje v Lumentumu trenutno? Odnosi, pogoji, plače? Ker vidim da imajo kar nekaj razpisov objavljenh v IT stroki. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RIAA: pretočne glasbene storitve zaslužne za večino prihodkovOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7458 (5855) | mtosev |
» | Mladoletni Avstralec vdrl v Applov mainframeOddelek: Novice / Varnost | 6794 (4411) | Spura |
» | S pomočjo slovenskega Bitstampa ujeli preiskovalca, ki sta izsiljevala skrbnika SilkOddelek: Novice / Kriptovalute | 11972 (10061) | [D]emon |
» | Odpadanje laka na avtuOddelek: Na cesti | 7618 (6898) | Invictus |