Forum » Zvok in slika » HERCULES Game Theater ?
HERCULES Game Theater ?
Quake ::
A je ta stvar vredu? Kolikor sem bral teste po netu, se kartica obnese krasno, nekateri pravijo celo, da bolje od Creativovega SB LIVE! Platinum.
A ga mogoce kdo od vas ima?
Sej ne, da bi ga kupil (imam Live!Player 1024), ampak radoveden sem pa vseeno! :]
A ga mogoce kdo od vas ima?
Sej ne, da bi ga kupil (imam Live!Player 1024), ampak radoveden sem pa vseeno! :]
Morpheus ::
Jst ga bom glihkar ubodu(ce ga se ni zmankal). JE boljsi od Live!Platinuma pa se cenejsi in bol prirocen zarad locenga hud-a. V ceni je pa game theater za najmn 15k cenejs. Uzam ga ce ga le lahka dobis!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Pretorijanec ::
Ldje so bli kr neki časa zlo skeptični do te zvočne kartice. Zdaj nekateri (trdi pristaši Creativ-a) še vedno prisegajo na Live! Platinum. Tko je: za normalnga uporabnika (ti, jaz in on) je GTXP ZELO dobra zvočna kartica! Ce si pa profi, popa Live! Platinum. Sam če si profi, pol maš vrjetno že kako drugo profi zvočno, a ne? Skaratka: kupi GTXP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB Live PlatinumOddelek: Zvok in slika | 980 (822) | delfinus |
» | Ali se splača SB live player zamenjat za kako drugo zvočno!Oddelek: Kaj kupiti | 828 (717) | zlickon |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1913 (1611) | Trdi |
» | theatre X-treme 5.1 - mnenjaOddelek: Zvok in slika | 1504 (1237) | levvvis |
» | Kaj za DOBRO muziko?Oddelek: Kaj kupiti | 1778 (1630) | JLP |