Forum » Pomoč in nasveti » ADOBE ACROBAT
ADOBE ACROBAT
berta ::
Problem je naslednji. Ali mogoče kdo ve zakaj mi Adobe Acrobat, če hočem shranit nek dokument v HTML ali doc format vrže slike čisto na konec dokumenta.
Jaz bi rabu iz tistega dokumenta ene par slik (črtne kode) sam kaj ko so te slike podobne ena drugi kot jajce jajcu in pol če so na koncu dokumenta ne veš kera je kera.
Če kdo ve kako drugače dobit slike iz dokumenta bi bil odgovora zelo vesel.
P.S. Copy Paste ne deluje (koda postane zmazana in zadeva z laserskim čitalcem potem ni berljiva)
Hvala za odgovore
Jaz bi rabu iz tistega dokumenta ene par slik (črtne kode) sam kaj ko so te slike podobne ena drugi kot jajce jajcu in pol če so na koncu dokumenta ne veš kera je kera.
Če kdo ve kako drugače dobit slike iz dokumenta bi bil odgovora zelo vesel.
P.S. Copy Paste ne deluje (koda postane zmazana in zadeva z laserskim čitalcem potem ni berljiva)
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LaTeXOddelek: Programska oprema | 741 (523) | JCD |
» | Britanski javni sektor za 6,5 milijona evrov z letom dni podpore za Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24665 (22655) | chironex10 |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10548 (7757) | nhjghvfhj |
» | Mac je "zakon"Oddelek: Operacijski sistemi | 2793 (2432) | zigaurbajs |
» | Manjši popravke za uporabnike Windows FirewallOddelek: Novice / Varnost | 3415 (2879) | denial |