Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Rossi V ::
PrihajaNodi je izjavil:
Icp je long term
jaz sem vmes zasluzil ze x10 k ti čakaš
PrihajaNodi je izjavil:
Icp je long term
no hvala bogu smo si različni....mam denar od hodlarjev
PrihajaNodi je izjavil:
Icp je long term
PrihajaNodi je izjavil:
Icp je long term
no hvala bogu smo si različni....mam denar od hodlarjev
Slepa kura si. ....k zrno najde ...pa v kriptu ga ni težko.....ti si pa eden izmed tistih k zajebeš
ne se mi tu trkat kdo naj se ti zahvali k od tebe ni nič!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rossi V ()
PrihajaNodi ::
Ko sem jaz govoril da se kupuje si ti cakal 12 k! Pokazi mi dokaze koliko si zasluzil!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Ko sem jaz govoril da se kupuje si ti cakal 12 k! Pokazi mi dokaze koliko si zasluzil!
toliko bom kot vi ostali tu .
Pa ni poanta tu koliko jaz zaslužim,ni poanta da se sopirim....ti boš nehal zavajat folk
Moje poredikcije sem sporočil....nikoli ne bom pumpal,povem.....kdaj sem kupil oz kdaj prodam.Nasvetov ne dajem ,ker so nehvaležni in nikomur ne želim škodovat.
Tle me pa motiš ti!
Useen ti je kolk fantje zgubijo k misliš,da ti sledijo
Pa ti noben več ne....in kdo naj se ti zahvali?
aja točno se ti še bojo.........
PrihajaNodi je izjavil:
Malo dol da se gre potem na 30k -40k brez panike. Zarinte not to kar mate. Zadnja sansa
Ej Nodi....a teli so se ti zahvalili?
Še vedno čakam odgovor Nodko ;-)
Kdo naj se ti zahvali Nodi?....zbiraj besede nizkoten zasvojenc........ce si koga tu namamil....pa dvomim......ti je res lahko hvaležen
Zgodovina sprememb…
PacificBlue je izjavil:
Raje berem Vojno in mir v rikverc, kot pa vaše kreganje;)
torej beri in se ne daj motit
Kdo naj se ti zahvali Nodi?....zbiraj besede nizkoten zasvojenc........ce si koga tu namamil....pa dvomim......ti je res lahko hvaležen
Vsi ki so kupovali pod 16k in sem rekel da gre tole gor! Mocno gor. In evo ga. Res je slo gor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Vsi ki so kupovali pod 16k in sem rekel da gre tole gor! Mocno gor. In evo ga. Res je slo gor
ti od 50k dalje vpiješ,da bo šlo gor.....obupanc
PrihajaNodi je izjavil:
ti od 50k dalje vpiješ,da bo šlo gor.....obupanc
Raje se priklopi na trend kakrsen je in boš služil
Zgodovina sprememb…
Prebranac ::
Bojim se da se bo ftrgalo btcju in padnilo dol. Momentuma ni, volumeni isti. Frizerk ni. Čakal sem ribice da nasedejo nodiju...
Kr piste negativno! Vec vas bo cakalo padec hitrejs bo sel btc gor.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Kr piste negativno! Vec vas bo cakalo padec hitrejs bo sel btc gor.
Verjel sem da bo kaj, ampak je parabola...
TheMentor ::
Kako ste eni smešni....jaooo...čez dobro leto je halving. Mel ste btc doooolgo pod 19k celo pod 18k. In vi greste špekulirat po 25% odboju od dna kako boste zadel nek trenutek, ko bo btc spet na 15k, ker pač....to vi hočete, da se zgodi. S čistim sistematičnim pristopom, gledaš weekly RSI mogoče še MACD so bli usi znaki, da se kupuje. Ne glih ALL in, ampak tko konkretno tm do 50% not zarint je bil risk zelo mejhn. Pa tut, če bi palo še 30% od 17k se nebi sekiral nič. Preprosto eni ne delate domače naloge in imate čisto napačni pristop in si kar zabijete neko cifro v glavo kje bi vi radi kupovali. Ne gre tako pobje. Še vedno ste v uni začetni fazi, ko zadeve delate čustveno in impulzivno in ne matematično. Trejda se vedno glede na trenutno stanje in podatke. Seveda pa kupiš samo iz enega razloga. Ker misliš, da bo cena vprihodnje večja kot je sedaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheMentor ()
delavec44 ::
Kako ste eni smešni....jaooo...čez dobro leto je halving. Mel ste btc doooolgo pod 19k celo pod 18k. In vi greste špekulirat po 25% odboju od dna kako boste zadel nek trenutek, ko bo btc spet na 15k, ker pač....to vi hočete, da se zgodi. S čistim sistematičnim pristopom, gledaš weekly RSI mogoče še MACD so bli usi znaki, da se kupuje. Ne glih ALL in, ampak tko konkretno tm do 50% not zarint je bil risk zelo mejhn. Pa tut, če bi palo še 30% od 17k se nebi sekiral nič. Preprosto eni ne delate domače naloge in imate čisto napačni pristop in si kar zabijete neko cifro v glavo kje bi vi radi kupovali. Ne gre tako pobje. Še vedno ste v uni začetni fazi, ko zadeve delate čustveno in impulzivno in ne matematično. Trejda se vedno glede na trenutno stanje in podatke. Seveda pa kupiš samo iz enega razloga. Ker misliš, da bo cena vprihodnje večja kot je sedaj.
In potem prodaš ali hodl?
sumi666 ::
tale odboj je mamljiv za prodajo, vsaj dela porfelja ... uprašanje če ma btc moč da potegne še konkretno višje ... gorivo za tole rast je bilo predvsem veliko short pozicij ki so jih poredirali ( cca 700 mil v parih dneh ) ... sam ponavadi je tko k jaz prodam pol še raste če pa kupim pa pade takoj ... kaj da naredim :D
In potem prodaš ali hodl?
Jaz osebno en del HODL do naslednjega ATH. Z enim delom pa probam trejdat in pobirat profite vmes.
Sta samo dva pravila:
1. nikoli bit čisto out iz kripta
2. nikoli ti ne sme zmanjkat USDT municje ne glede na to kje smo
Kar tudi sam nimam še dobro naštudirano so stop lossi...oziroma kdaj prodajat z izgubo. Da ne bo kdo mislu, da delam sm profite. Sem tko lepo pušnil lani na enmu kovancu 7k. Kovanec je šel deljeno s 100 od tam, kjer sem kupoval :)
Ampak ajde generalno gledano sem cel bear market v profitu kar tudi ni slabo.
Zgodovina sprememb…
hunterslo ::
tale odboj je mamljiv za prodajo, vsaj dela porfelja ... uprašanje če ma btc moč da potegne še konkretno višje ... gorivo za tole rast je bilo predvsem veliko short pozicij ki so jih poredirali ( cca 700 mil v parih dneh ) ... sam ponavadi je tko k jaz prodam pol še raste če pa kupim pa pade takoj ... kaj da naredim :D
Res ste revezi da morate tole prodajat. Ajd ne rečem da pride v rang 30k pa prodaš 20% z namenom da kupiš nato nižje na popravku če seveda gre. Če pa ne gre pa tudi niso pretirano izgubil.
Fakini klowni 20 posto gor pa en posto dol pa jokat. Groza. hoodl
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
A čem vrzt moje slogarske karte :-D
no pa nč...:-D
no pa nč...:-D
Zgodovina sprememb…
S&P 500 padec , kripto pada še bolj .... glede na to da delniške trge še čakajo padci letos in kako lepo kripto sledi lahko samo sanjamo o kakem orenk bull runu ...
kdo pa govori o kakem orenk bull runu. Sej 2018, ko je bilo dno in je bil odboj je bil tudi dejansko začetek bull runa, ampak smo potem šele konec 2020 prejšnji ATH preskočili. Pač pod dno 2018 nismo več pršli. 2020 covid black swan je bil sicer blizu, ampak takrt smo bli že kar v bullu.
tako da ja...lahko bomo celo leto capljali med 19k in 30k
ne vem kdaj je po vaše začetek bull runa. Mogoče ko prebijemo 69k? Ja potem pa res še ne bomo kmalu v bull runu.
ne vem kdaj je po vaše začetek bull runa. Mogoče ko prebijemo 69k? Ja potem pa res še ne bomo kmalu v bull runu.
Zgodovina sprememb…
Če poslušaš nodija smo vsak dan v bull runu ... nodi je v bull runu v svoji vakumski glavi ...
kdo pa govori o kakem orenk bull runu. Sej 2018, ko je bilo dno in je bil odboj je bil tudi dejansko začetek bull runa, ampak smo potem šele konec 2020 prejšnji ATH preskočili. Pač pod dno 2018 nismo več pršli. 2020 covid black swan je bil sicer blizu, ampak takrt smo bli že kar v bullu.
res kar si napisal....govorim pa o tem,da nismo še na dnu ....po mojih šlogarskih kartah
uff kera panika, 4 jurje gor pa 200 dolarjev dol...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
uff kera panika, 4 jurje gor pa 200 dolarjev dol...
če sem dobr pozoren iz 60 k do 20k je 40k dol. pa 4 jurje gor Nodi pa vesel
downtrend pa to....ti ne gre
oziroma sprijazneš se ne
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ja ne. Samo kupis DIP! Razumes?
Res? :-) in kje po tvoje je DIP?
PrihajaNodi je izjavil:
Ja ne. Samo kupis DIP! Razumes?
Res? :-) in kje po tvoje je DIP?
Narobe sem se izrazil,dip je eno bottom je drugo.....dolgoročno dip ne pomeni nič v situaciji kakrsna je.....če igraš dolgoročno! čakaš na bottom
Kratkoročno jaz kupujem dip
Bottom je lahko na 3k in ti bull run na 18k ne bo koristil,če si ga kupil pri 28k kot ti
Ja naredu bo x 600
Zgodovina sprememb…
mr_chai ::
najdu se je en matematik...A si ti tud tok dobr v trejdanju kot una matematičarka/trejderka Caroline Ellison
najdu se je en matematik...A si ti tud tok dobr v trejdanju kot una matematičarka/trejderka Caroline Ellison
jaz pravim, da bottom je in. Seveda se lahko motim.
Zlato raste. Btc se največkrat primerja z zlatom in jaz pravim, da btc bo šel po poti zlata in ne sp500. btc ni tehnološka delnica ala facebook, amazon, tesla. Videli bomo decoupling letos od sp500. Ne pričakujem pa nov ATH. Če pa SP500 slučajno začne novo rast potem smo pa sploh v novem bullu.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
Bull bo naslednje leto..letos pa čas za kupovanje dipov in akumulacijo
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
miha98 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sej trg ni v nobeno jamo padu. Slovenci so bli zgodovinsko brez kesa. Ampak tko pac je
Slovenci majo tolk kesa da se teb sanja ne.Samo niso neumni ....in odvisni kot ti
Se pravi noben se ti še ni zahvalil ....se ti še bo.....po tvojih napovedih ,verjamem,da te noben več ne posluša.......bi te pa zbunkali
Aja? a bi lahko poimensko malo povedal a? Recimo tu na Ptuju je miljonarjev mogoče od 10 do 20 . Pa še ti so si v sorodu kot žlahte.
matic492 ::
A še komu ne dela coinbase? Ne gre se mi loginat, ko vpišem email in stisnem enter se mi samo osveži stran, sploh mi ne da polja za geslo vpisat.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
PrihajaNodi je izjavil:
Sej trg ni v nobeno jamo padu. Slovenci so bli zgodovinsko brez kesa. Ampak tko pac je
Slovenci majo tolk kesa da se teb sanja ne.Samo niso neumni ....in odvisni kot ti
Se pravi noben se ti še ni zahvalil ....se ti še bo.....po tvojih napovedih ,verjamem,da te noben več ne posluša.......bi te pa zbunkali
Aja? a bi lahko poimensko malo povedal a? Recimo tu na Ptuju je miljonarjev mogoče od 10 do 20 . Pa še ti so si v sorodu kot žlahte.
Sej so miljonarji, samo odstotek je tak kot v indiji. Je vec revnih
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Sej so miljonarji, samo odstotek je tak kot v indiji. Je vec revnih
butnglavc
A še komu ne dela coinbase? Ne gre se mi loginat, ko vpišem email in stisnem enter se mi samo osveži stran, sploh mi ne da polja za geslo vpisat.
Pobrisi cookije
I’m out.
matic492 ::
PacificBlue je izjavil:
Pobrisi cookije
Ah idiot, nisem probal, dela v incognito ja.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Trend linija se zaenkrat še lepo drži. Sem bullish
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Malo dol da se gre potem na 30k -40k brez panike. Zarinte not to kar mate. Zadnja sansa
Ej Nodi....a teli so se ti zahvalili?
Še vedno čakam odgovor Nodko ;-)
sj si bil tlele tud butnglavc
pa sam še to me zanima Nodi....a to je bla faza akumulacije k se ponavad dereš al kaj je bilo to?
Siso ::
Živjo
Ja ,fantje tko bom reku,je treba drmat menjalnice,ne se pustit tko ku je reku taun... tle ste res mal preveč zadržani,dejte se skp sprawt
Ja ,fantje tko bom reku,je treba drmat menjalnice,ne se pustit tko ku je reku taun... tle ste res mal preveč zadržani,dejte se skp sprawt
cepenko ::
Lp vsem zadneje čase berem tukaj na tem forumu razne komentarje sploh ta prihaja nodi je kar zanimiv za nasmejat... Ampak tukaj na zadnji strani se mi pa zdi da thementor ve za kaj se gre.....
BREAKING: Genesis Global Capital rumored to file for Bankruptcy as soon as this week
I’m out.
PacificBlue je izjavil:
BREAKING: Genesis Global Capital rumored to file for Bankruptcy as soon as this week
No pa padnemo spet. Rdeči dildo se jutri zbudi v bartu....
Gdor je bil pameten je prodal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()