» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1226 / 1508
»»

Karen ::

Ah, enkat mu bo že ratalo (tudi slepa kura zrno najde)... tam enkrat leta 2075 ob končno vzkliknil (pumpaaaa 250k) in izdihnil. Žal bo takrat 250k ravno za burek na Miklošičevi.
p.s.: Nodi, stari, iz tvojih 21k gre že na dol, tako da zadel si približno toliko kot če bi vlekli kroglice (pa ne tvoje, da ne bo pomote).

PrihajaNodi ::

Kam na dol? Tole je tolk bullish da bol ne more bit.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hunterslo ::

Zgodovina sprememb…

49106 ::

hunterslo je izjavil:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Motion ::

Trenutno na EMA 200 meji. Dnevni RSI je prav tako visok. Mal previdnosti.
 BTC-usdt

BTC-usdt

IgorCardanof ::

Kako je vsekalo dol.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Kako je vsekalo dol.

Kje to gledaš? Js vidim da gre to na 25k.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PacificBlue ::

Vsak 20€ not, da bo pumpa spet
I’m out.
:3

IL_DIAVOLO ::

Očitno se obeta par tednov pumpe.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Machete ::

CVX sem lepo kupil dip, zdaj pa samo UP.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

vidko54 ::

Pomojem ni realno, da bo pumpalo še par tednov. Do konca tedna nazaj na stanje pred pumpom, ampak na dolgi rok, če Binance in Kraken zdržita in jim bodo ljudje zaupal... bi znale te kriptovalute letet v nebo, če ne nebo pa vsaj do stropa. :D

miha98 ::

še kar sanjate ??? verjetno nikoli več nebo na 56k evrekof... :(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miha98 ()

Je kdo izmed vas že slišal za izraz echo bubble in kaj to je?
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Je kdo izmed vas že slišal za izraz echo bubble in kaj to je?

Google ve.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Tole je po tehnicni analizi noro bullish. Invert HS
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sebas4 ::

Se dobi v SLO Coldcard al je to treba naročit iz ZDA? Ima kdo s tem izkušnje?

Prebranac ::

Zelo nenavadno je, da je volumen enak kot 17000 eur btc pred mesecem...nea vem kaj bo. Death crossing

Jst vidim inverse H&S. Zelo bullish.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Čestitke vsem, ki ste shortali na 21k.

Trejdate proti takim in še zmeraj niste profitabilni?

https://twitter.com/ipsissimusx/status/...
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

DeeJay ::

https://365.rtvslo.si/arhiv/tednik/1749...

evo bottom is in, navali narode.
Don't f with me.

Kripto ::

Bitcoin se lepo drži...manjka samo še momemntum za polet

Money is mindset!

IgorCardanof je izjavil:

Čestitke vsem, ki ste shortali na 21k.

Trejdate proti takim in še zmeraj niste profitabilni?

https://twitter.com/ipsissimusx/status/...

Takile poznajo vzvod samo v gradbenistvu, pa se tam mu recejo pajser;)
I’m out.

The Central Bank of Iran (CBI) is collaborating with the government of Russia to launch a stablecoin backed by gold.

https://crypto.news/iran-and-russia-col...
I’m out.

temp1337 ::

Kdaj začnejo kiti spet prodajat? A je dovolj nakupovanja novih vlagateljev, da lahko počasi sprožijo prodajo?

Ne. 25 k je naslednji level
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

spegli ::

Če rukne dol je okol 20100 za kupit al pa 18300. Kaki scam nam bodo zdej nardil vas fprašam ?

PersonaRuda ::

spegli je izjavil:

Če rukne dol je okol 20100 za kupit al pa 18300. Kaki scam nam bodo zdej nardil vas fprašam ?

Jaz špekuliram, da enkrat do sredine marca pade pod 15k. Hkrati pričakujem da bo korekcija trajala nekje 3-5 tednov. Torej -12% v parih dneh, potem par dni stagnacija, pa 3-4% gor (vsi spet FOMO), pa potem čez par dni spet -10%, potem par dni stagnacija, pa spet 3-5% gor in tako dalje dokler po 3-5. tednih ne prebijemo 15k navzdol.

Takrat začnem s prvimi nakupi, če se to seveda uresniči. V nasprotnem primeru pa čakam magari do poznega poletja s tistimi prvimi nakupi. Če bo takrat 35k ali 40k sem se pač zakalkuliral in bom dražje kupoval, posledično manj imel. Shit happens če bo na koncu tako.

Ja prva 1/4 leta bo ocitno bull.

PersonaRuda je izjavil:

spegli je izjavil:

Jaz špekuliram, da enkrat do sredine marca pade pod 15k. Hkrati pričakujem da bo korekcija trajala nekje 3-5 tednov. Torej -12% v parih dneh, potem par dni stagnacija, pa 3-4% gor (vsi spet FOMO), pa potem čez par dni spet -10%, potem par dni stagnacija, pa spet 3-5% gor in tako dalje dokler po 3-5. tednih ne prebijemo 15k navzdol.

Takrat začnem s prvimi nakupi, če se to seveda uresniči. V nasprotnem primeru pa čakam magari do poznega poletja s tistimi prvimi nakupi. Če bo takrat 35k ali 40k sem se pač zakalkuliral in bom dražje kupoval, posledično manj imel. Shit happens če bo na koncu tako.

Ti si pabres zadnji za napovedi dajat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mr_chai ::

no, a je že 25k Nodi ? Če grem zdele spat in se zbudim šele ko bo 25k, a se bom sploh kdaj zbudil ?

Smo blizje 25 k kot pa 15 pa 12! Btc halving ga bo pognal v nebo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Prebranac ::

PersonaRuda je izjavil:

spegli je izjavil:

Bojim se da imaš praf. Razočaran sem nad frizerkami, da nea ruknejo notri penezof. Pa saj je neobdavčeno.

Kar pisite negativno. Robot vse bere pa belezi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

SPX je kr slab graf in vpliva na BTC. En dol scam pol pa 25k. Nodi bo kle zmagu imo. Mamo pa pol še 28k ... Ni za šortat še to čem povedat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

Neon87 ::

https://bigeyes.space/
Vaše mnenje? SCAM ali ne? Mogoče je po psih še malo čas za mačke...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Neon87 ()

delavec44 ::

Če je za Nodija 25k zmaga, je tole bolj kratkega spomina. Se ne spomnimo več 250k?

Lahko pa še jaz 10 številk ven vržem. Ena od njih bo enkrat že zadela.

Rossi V ::

Rossi V je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Malo dol da se gre potem na 30k -40k brez panike. Zarinte not to kar mate. Zadnja sansa

Ej Nodi....a teli so se ti zahvalili?

Še vedno čakam odgovor Nodko ;-)

Sem ti rekel da se bodo ko bo btc 100 k

Se kar ne verjames v robota?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sem ti rekel da se bodo ko bo btc 100 k

Se kar ne verjames v robota?

se pravi se niso ,se še bodo .....ali pa ne ? :-D

če verjameš v robota raje nehaj vpit k že eno leto delaš škodo po tvoji teoriji ;-)

CME gap lol

verjamem v to,da menjalnice skalkulirajo koliko je shortov,koliko je longov in delajo kontra temu,ker tokrat ne iščejo denar od frizerk ,ki ga vec ni ( pametnejše so od vas ) ampak od vas odvisnežev ,ki upate.
...dokler je downtrend ti bojo pobirale pare

to so tvoji roboti.Za vsem skupaj stojijo menjalnice kot sem povedal že ko sem se pridruzil te debati

in "kiti" so menjalnice,ki vam z vašim denarjem,ki so vam ga počupale.....pumpajo kovance,da znova vložite in zgubite itd

Seveda vam ga bodo dale nazaj če se trg pobere

Kaj pa če se ne ? ;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rossi V ()

Sej trg ni v nobeno jamo padu. Slovenci so bli zgodovinsko brez kesa. Ampak tko pac je
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Sej trg ni v nobeno jamo padu. Slovenci so bli zgodovinsko brez kesa. Ampak tko pac je

Slovenci majo tolk kesa da se teb sanja ne.Samo niso neumni ....in odvisni kot ti

Se pravi noben se ti še ni zahvalil ....se ti še bo.....po tvojih napovedih ,verjamem,da te noben več ne posluša.......bi te pa zbunkali

Zgodovina sprememb…

Pajade. Zato pa taka revscina pa vsi na pufih. Dej ne strelej kozlov.

Zahvale meni pa robotu kar padajo. Medtem ko je warkraft lupal da je konec sem jaz rekel NE Ni!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

O tem si ti lahko delaš utvare.Samo so pametnejši kot ti in bodo kupovali( če se vmes kaj ne zgodi ) po polovičnih cenah kot ti.Kdo je tle zabit?

Rossi V je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

O tem si ti lahko delaš utvare.Samo so pametnejši kot ti in bodo kupovali( če se vmes kaj ne zgodi ) po polovičnih cenah kot ti.Kdo je tle zabit?

To umes ( če se vmes kaj ne zgodi ),da boš svojim mosnjičkom,ki je zdaj vreden 100k,bo vreden 5k

Zgodovina sprememb…

Roboti te citajo...se vec negatizma da bo prej zabil 100 k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dokler je downtrend in še nekaj časa bo se ne stejka,ne longa....nič.....samo male pumpe,poberes profit in čakaš ,da pade

PrihajaNodi je izjavil:

Roboti te citajo...se vec negatizma da bo prej zabil 100 k

to je realnost,ne negativizem....ti pa si zaslepljen
Pa men je useen kaj počneš s svojim denarjem....zarad mene mati sprav se v vecje pufe in zagoni vso socialo za kovancke.....ne se mi pa trkat po prsih ,če se ti bo kdo zahvalil,ker ze odkar pada crypto brcaš v temo

Pa prosim ....ne na vsakega jurja vpit bull run bull run....vsi vemo,da ga v bull runu pravem bitcoin naredi v 15 minutah....tega jurja

Zgodovina sprememb…

Ej pazi od 15.400 na 21.400 ? To ni nic???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ej pazi od 15.400 na 21.400 ? To ni nic???

Zadost da poberem smetano in grem..........kratkoročno
Dolgoročno pa pada....poglej si mal te svoje grafe in oblačke

Ej Nodko kupil si BTC na 28k ........na 21.4k si pa ves vesel

to je padec veš butnglavc

Zgodovina sprememb…

tvoj ICP so našišal vsi kovanci,ne se mi hvalit z njim kolk si zaslužil k ti je vse uslo

vidiš FTT....kupiš.....prodaš,si videl Solano...si videl Quanta......pojma nimaš

Rossi V je izjavil:

tvoj ICP so našišal vsi kovanci,ne se mi hvalit z njim kolk si zaslužil k ti je vse uslo

vidiš FTT....kupiš.....prodaš,si videl Solano...si videl Quanta......pojma nimaš

bear market je super za short tearm......se ne stejka niti ne hodla

Zgodovina sprememb…

««
1226 / 1508
»»