Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Bela_Krajina ::
Evo, danes, ko vas dost komentira o padcu kripta, ko je malo bolj zivahen kripto dan. Predstavljajte si, da zdaj ta trenutek vsi vstopimo v trejd, recimo btc. Ne recem zares, da ga trejdamo, ampak samo navidezno, za primer. Vsi naprimer vstopimo v isti trejd, long ali short, vseeno, ampak vsi isto naredimo, razumete. Vsi vemo, da bi bili vsi na isti poti, ker bi btc delal svojo cenovno gibanje, svojo btc pot, vsi bi bili na tej isti bitcoin poti.
Ali mislite, da bi vsi ravnali enako na tej poti? Ali res mislite, da bi vsi dozivljali enako to bitcoin gibanje, cenovno pot? Ne, niti slucajno ne. Eni bi prodali prej, nekateri pozneje, nekateri bi holdali vec kot 10 let. Nekatere bi bilo strah, nekatere sploh ne, nekateri bi bili cisto mirni, spet drugi pa polni adrenalina. nekateri bi o bitcoinu razmisljali vsak dan, vsakih 5 minut osvezevali coinmarketcap, spet drugi bi mirno spali in pogledali ceno enkrat na mesec, ce sploh. Nekateri bi naredili panic sold, nekateri pa obratno, takrat kupili.
Zakaj? Zato, ker imamo v sebi, globoko v sebi razlicne takoimenovane "programe". in verjetno se vecina vas ne zaveda, da vse kar se vam dogaja v zunanjem svetu, vse kar vidite v zunanji realnosti, da to vi ustvarite iz svoje notranjosti. Tudi tole, kar zdaj jaz pisem, je program v vas samih iz vase notranjosti, vi to pocnete. Pa ce se kdo vprasa, zakaj bi jaz nekaj pocel, zakaj bi kreiral nekoga, da pise po forumu nekaj, kar mi ni vsec? Zato, ker se zelite premaknit iz tega mesta na visje, na boljse mesto. Pa ne pozabit, da je to le igra, kjer se igra ena oseba. Univerzum ste vi. Ko boste to dojeli, boste imeli radi vse okrog vas, ker boste vedeli da ste vi to vse okrog kar vidite.
Ali mislite, da bi vsi ravnali enako na tej poti? Ali res mislite, da bi vsi dozivljali enako to bitcoin gibanje, cenovno pot? Ne, niti slucajno ne. Eni bi prodali prej, nekateri pozneje, nekateri bi holdali vec kot 10 let. Nekatere bi bilo strah, nekatere sploh ne, nekateri bi bili cisto mirni, spet drugi pa polni adrenalina. nekateri bi o bitcoinu razmisljali vsak dan, vsakih 5 minut osvezevali coinmarketcap, spet drugi bi mirno spali in pogledali ceno enkrat na mesec, ce sploh. Nekateri bi naredili panic sold, nekateri pa obratno, takrat kupili.
Zakaj? Zato, ker imamo v sebi, globoko v sebi razlicne takoimenovane "programe". in verjetno se vecina vas ne zaveda, da vse kar se vam dogaja v zunanjem svetu, vse kar vidite v zunanji realnosti, da to vi ustvarite iz svoje notranjosti. Tudi tole, kar zdaj jaz pisem, je program v vas samih iz vase notranjosti, vi to pocnete. Pa ce se kdo vprasa, zakaj bi jaz nekaj pocel, zakaj bi kreiral nekoga, da pise po forumu nekaj, kar mi ni vsec? Zato, ker se zelite premaknit iz tega mesta na visje, na boljse mesto. Pa ne pozabit, da je to le igra, kjer se igra ena oseba. Univerzum ste vi. Ko boste to dojeli, boste imeli radi vse okrog vas, ker boste vedeli da ste vi to vse okrog kar vidite.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()
strawman ::
Super dan za dip, saj je ravno prišla plača. Kaj ste kupovali?
70% BTC, 10% ETH, 10% ATOM, 10% ALGO
JUNO whale drama se nadaljuje.
Zaradi typota zasežene tokene poslali na napačen naslov, ki ga nima nihče v lasti.
Ampak ni problema. Bodo spet updejtali blockchain in popravili napako. Lol.
Zaradi typota zasežene tokene poslali na napačen naslov, ki ga nima nihče v lasti.
FireSnack ::
Bičizis pada vam kokos. Pod 20k sicer ne more padit, pa vendar lahko vsak izgubi nekaj denarja.
Preprodajalec NFT umetnin
budnost ::
Zdravo. Ali obstaja kaka live aplikacija ali mesto na spletu v katero bi vtipkal svoje stanje porfolia in ti pokaže stanje?
Anney ::
Lahko na coinmarket capu ali ftx https://blockfolio.com/.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Glede nekaterih najbolj vplivnih kripto influencerjev na twitterju. Tudi v primeru, ko so zadnje mesece nekateri bili zelo bullish za kripto, pa se je zdaj izkazalo za obratno, tudi to vam nekaj zeli sporociti. Ampak spet, ce se navezem na svoj prejsni komentar, bi dodal tudi, da bo vsak posameznik tudi to sporocilo dojemal drugace. Nekateri bodo to dojeli za podrocje kripta kot bullish znak, nekateri pa kot bearish znak. Nekateri bodo to dojeli kot sporocilo, ki je namenjeno na splosno, tako za kripto kot izven kripta itd. Tudi sporocila kripto influencerjev, nekateri dojamejo dobesedno. Spet drugi radi kontra trejdajo. Skratka spet je to odvisno od vsakega posameznika in takoimenovanega "programa", ki ga imate. Kako deprogramirat "program" v sebi? verjetno to poiscete znotraj vas in ne zunaj vas.
Zgodovina sprememb…
Vman ::
JUNO whale drama se nadaljuje.
To postaja ze tragikomicno vse skup, da bi to priletelo nekomu na racun:)
Kdaj začnete akumulirat Ethereum? 2500$ ali nižje? 2000$? Ker ETH baje gre čez 100k letos.
m0LN4r ::
Super dan za dip, saj je ravno prišla plača. Kaj ste kupovali?
Jaz bom sel not danes zvecer xD
Kdaj začnete akumulirat Ethereum? 2500$ ali nižje? 2000$? Ker ETH baje gre čez 100k letos.
Letos? Jaz sem vse dal v staking eth 2.0, napaka? vem ja.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Zakaj nisi dal na Celziusu stakat za 3 leta za 24% obresti letno?
24% ti skoraj vso inflacijo pokrije - uradno in skrito.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnack ()
Kripto ::
NASDAQ pričakovanje -50-60% v naslednjih 6-9 mesecih. Kaj bo delalo na kripto trgu si lahko mislimo.
Money is mindset!
Dtrader ::
Bela_Krajina je izjavil:
Evo, danes, ko vas dost komentira o padcu kripta, ko je malo bolj zivahen kripto dan. Predstavljajte si, da zdaj ta trenutek vsi vstopimo v trejd, recimo btc. Ne recem zares, da ga trejdamo, ampak samo navidezno, za primer. Vsi naprimer vstopimo v isti trejd, long ali short, vseeno, ampak vsi isto naredimo, razumete. Vsi vemo, da bi bili vsi na isti poti, ker bi btc delal svojo cenovno gibanje, svojo btc pot, vsi bi bili na tej isti bitcoin poti.
Kolega, mislim da se motiš. Mi nismo univerzum, mi smo postavljeni v univerzum. Le-ta pa se odziva na naša dejanja. Na podlagi odzivov, ki jih zaznamo, na njih reagiramo, se tako na podlagi njih učimo. Prav tako se to dogaja pri našem dojemanju kripto sveta. Vsakič, vsak dan, uro, minuto, se iz kripta nekaj naučimo. Predvsem samoobvladovanja, kar pa je najtežje. Ko zradiraš pa tisoč evrov zaradi lastnih neumnosti, ti to omogoči, da začneš dojemati stvari drugače, kot misliš, da bodo potekale. Lahko si po izgubi populiš vse lase, lahko greš na štrik, lahko pa rečeš kak butelj sem, da nisem videl, kaj mi trg ponuja... Treba je gledati na hud padec kot priložnost za nakup in seveda strmo rast kot na lepo priložnost prodaje. In pa "all in" je bedarija in prav tako "all out" ter vse okoli vzvodov večjih od 5x. Vse je v samokontroli.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
Stakam drugje. Dovolj mi je ena borza, ker se mi ne da prckat z 101 accounti ipd.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
MisterR ::
Če coinu pade vrednost si hitro v minusu, zaradi znižanja "glavnice". Tako da ne moremo kar tako govoriti o tem, da ti stejkanje pokrije inflacijo.
Seveda lahko filozofiramo o tem, da enkrat pa bo vrednost coina zagotovo spet narastla ampak to je to - kaj pa če.
Napoleonka je izjavil:
Je v temu kaj potenciala al je scam?
https://www.ai-tech.io/
Whitepaper v enem stavku govori o machine learningu, image recognitionu in high-performance computingu, a v drugem stavku prodaja metaverse p2e igrico.
Verjetno tudi omogočanje bančnih storitev v [vstavi poljubno afriško državo].
Ampak kjer je hype, tam je denar. Samo pogledaš npr STEPN.
Ampak kjer je hype, tam je denar. Samo pogledaš npr STEPN.
Dtrader. Jaz mislim, da si lahko oboje. Karakter v univerzumu, ki dobi navodila od univerzuma. Lahko pa si tudi univerzum, globoko v sebi. To lepo razlozi Phil na tistem posnetku. Spremljam Elona na twitterju, pa nekatere druge, ki jih Elon rad citira na svojem twitterju. Dobil sem dost zanimivih namigov, ce lahko temu tako recemo. Recimo Elon v enem videoposnetku pravi citiram...
"Phil An Trophy"...Philantrophy. Zraven tega omenja Goodness. Na tem profilu, ki ga Elon pogosto citira, pa sem najdel namige tudi za stevilo Phi. Pa Pi, to je tudi povezano s krogi.
Zdaj nedolgo nazaj pa je Elon objavil komentar na twitterju, odgovor, ce je kdo v zadnjem casu dozivel deja vu. Pa je Elon odgovoril , da se mu to nenehno dogaja.Potem sem se spomnil, ko je nekdo nekaj dni nazaj tukaj komentiral, da se vrtimo v krogih. Ne vrtimo se v krogih, to je iluzija. Deja Vu, ce hoces. Potem sem pod Elonovim komentarjem videl, ko je nekdo spodaj dal komentar in sicer tole, citiram
Ker je Elon dostkrat omenjal simulacijo, pa zdaj je omenil Deja Vu (tweets and replies) se mi to zdi zanimivo, ker Phil tudi omenja nekaj podobnega, o tool kits, ki jih bomo spoznali, ce bomo upostevali navodila Phila. Torej ce prevedemo, kaj to zgoraj pomeni. Tistemu, ki je nekaj dni nazaj tukaj komentiral, da se vrtimo v krogih, je najbrz dozivel deja vu, zarad tega, ker mozgani vcasih ne sprocesirajo commands v simulaciji v zelo kratkem casu.
Reverse < Simulacijski ukazi > Naprej = Déja vu"= Že videno. Ko človeški možgani ne obdelajo ukazov v kratkem času. To se zgodi, ko morajo popraviti smer luv.
"Phil An Trophy"...Philantrophy. Zraven tega omenja Goodness. Na tem profilu, ki ga Elon pogosto citira, pa sem najdel namige tudi za stevilo Phi. Pa Pi, to je tudi povezano s krogi.
Zdaj nedolgo nazaj pa je Elon objavil komentar na twitterju, odgovor, ce je kdo v zadnjem casu dozivel deja vu. Pa je Elon odgovoril , da se mu to nenehno dogaja.Potem sem se spomnil, ko je nekdo nekaj dni nazaj tukaj komentiral, da se vrtimo v krogih. Ne vrtimo se v krogih, to je iluzija. Deja Vu, ce hoces. Potem sem pod Elonovim komentarjem videl, ko je nekdo spodaj dal komentar in sicer tole, citiram
Reverse < Simulation Commands > Forward = Déja vu"= Already seen. When the human brain doesn't process the commands on a short period of time. It happens when they need to fix the course luv.
Ker je Elon dostkrat omenjal simulacijo, pa zdaj je omenil Deja Vu (tweets and replies) se mi to zdi zanimivo, ker Phil tudi omenja nekaj podobnega, o tool kits, ki jih bomo spoznali, ce bomo upostevali navodila Phila. Torej ce prevedemo, kaj to zgoraj pomeni. Tistemu, ki je nekaj dni nazaj tukaj komentiral, da se vrtimo v krogih, je najbrz dozivel deja vu, zarad tega, ker mozgani vcasih ne sprocesirajo commands v simulaciji v zelo kratkem casu.
Reverse < Simulacijski ukazi > Naprej = Déja vu"= Že videno. Ko človeški možgani ne obdelajo ukazov v kratkem času. To se zgodi, ko morajo popraviti smer luv.
Zgodovina sprememb…
val46 ::
Bela_Krajina je izjavil:
Kolega, mislim da se motiš. Mi nismo univerzum, mi smo postavljeni v univerzum. Le-ta pa se odziva na naša dejanja. Na podlagi odzivov, ki jih zaznamo, na njih reagiramo, se tako na podlagi njih učimo. Prav tako se to dogaja pri našem dojemanju kripto sveta. Vsakič, vsak dan, uro, minuto, se iz kripta nekaj naučimo. Predvsem samoobvladovanja, kar pa je najtežje. Ko zradiraš pa tisoč evrov zaradi lastnih neumnosti, ti to omogoči, da začneš dojemati stvari drugače, kot misliš, da bodo potekale. Lahko si po izgubi populiš vse lase, lahko greš na štrik, lahko pa rečeš kak butelj sem, da nisem videl, kaj mi trg ponuja... Treba je gledati na hud padec kot priložnost za nakup in seveda strmo rast kot na lepo priložnost prodaje. In pa "all in" je bedarija in prav tako "all out" ter vse okoli vzvodov večjih od 5x. Vse je v samokontroli.
Dtrader, daj ne mu prilivat olja na ogenj, ker je njegovega nakladanja tu že dovolj. Brez da mu še kdo replike daje. Če pa vas te zadeve resnično zanimajo, si pa odprita drugo temo, pa tam nakaladajta o simulaciji, univerzumu in ne vem še kakšnih blodnjah, po mili volji. Hvala.
Edorta ::
Zadnji dokup na 2515€
Baje letos nekam gre. Gre definitvno.
Dtrader, daj ne mu prilivat olja na ogenj, ker je njegovega nakladanja tu že dovolj. Brez da mu še kdo replike daje. Če pa vas te zadeve resnično zanimajo, si pa odprita drugo temo, pa tam nakaladajta o simulaciji, univerzumu in ne vem še kakšnih blodnjah, po mili volji. Hvala.Hvala tudi tebi za tale komentar. Ok. Ampak, tvoj komentar se mi zdi zelo zanimiv in bi ga rad na kratko pokomentiral. Se spomnete, ko je nedolgo nazaj na slotech izsla novica o firefox brskalniku 100. Zakaj o tem pisem. Zato, ker si omenil ne prilivat na ogenj. Phil v svojem posnetku omenja, da lahko preklapljate med dvema browserjema, se pravi lahko preklapljate med tem, da ste karakter (stricek) v simulaciji video igri, pa med tem, da ste vi univerzum, ki igra stricka in mu daje navodila. No, to se mi zdi zanimivo. Zraven tega sem na Elonovih tvitih in drugih citiranih kanalih z elonovega tviterja najdel veliko drugih namigov, delov sestavljank in zanimivosti, ki me vedno bolj prepricajo. Znak 00 ali pa oo je znak za neskoncnost, stevilo PHI je neskoncno, ampak vam bo fire ogenj brskalnik lagal, kot pise v slotech novici, da je se zmeraj 99, vam tudi pise zakaj. V slotech novici.
Zgodovina sprememb…
merlin2 ::
#Bitcoin inflows to exchanges is up over 438% this week. Whales, and fish are all ready to dump their bags.
Major crash coming, we haven't seen anything yet!
ISO20022
LP
val46 ::
Pol piši v tisti slotech novici, pa pusti kripto debato pri miru. Pa tistemu tvojmu Philu nakaži kak bitcoin, da bo mel za kruh in vodo, ko bo tebi in podobnim prodajal pravljice na youtubu.
Vman ::
Je kdo kupil RAW na osmosis frontier se preden je listan na junoswapu?
Nekdo je odprl pool 699 (axldai/raw), tam lahko naredis swap v raw, sem nabavil manjso vreco za 0.10, bomo vidl kje bo cena po listanju na junoswapu...
Nekdo je odprl pool 699 (axldai/raw), tam lahko naredis swap v raw, sem nabavil manjso vreco za 0.10, bomo vidl kje bo cena po listanju na junoswapu...
endelin ::
Sladki tezus pleza.
STEPN tudi
Ste nakupili kaj STEPN?
STEPN tudi
Ste nakupili kaj STEPN?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
hujsk1999 ::
ETH konc 2022 okoli 80k$. Realno?
Intel Core i9-13900KS/MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G/EKWB Custom
hujsk1999 ::
Poprečna cena ob nakupu ETH vseh frizerjev in frizerk v LJ je ocenjena na 4500$.
Intel Core i9-13900KS/MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G/EKWB Custom
Edorta ::
Dokupila ETH na 2418€. Moja frizerka prisega na Bitcoine.
Po vrsti mi požira dobičke:
https://prnt.sc/ESiFq6fwE-PG
Po vrsti mi požira dobičke:
https://prnt.sc/ESiFq6fwE-PG
Ko bi vsaj.
#Bitcoin inflows to exchanges is up over 438% this week. Whales, and fish are all ready to dump their bags.
Major crash coming, we haven't seen anything yet!
ISO20022
LP
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Kdor si bo vzel informacijo, si jo bo..,
Zakak bi Musk kupil SBI (State bank of India)?
https://twitter.com/XX_1133_1221_11/sta...
BRICS, prehod na zlato podlago...
Stellar in nova borza...
Pandemija kot prikritje vsega, kar se dogaja v ozadju ...
ISO20022
Tako pravi kristalna krogla
Zakak bi Musk kupil SBI (State bank of India)?
https://twitter.com/XX_1133_1221_11/sta...
BRICS, prehod na zlato podlago...
Stellar in nova borza...
Pandemija kot prikritje vsega, kar se dogaja v ozadju ...
ISO20022
Tako pravi kristalna krogla
Zgodovina sprememb…
- spremenil: merlin2 ()
The #Bitcoin bulls who begged everyone to go all in at $69K seem awfully quiet right now... Hmmm.
People actually think #Bitcoin won't collapse under $30,000. Lol.
This just shows how early we are into this bear market.
ISO20022
Kristalba krogla pravi raziščite novo borzo v Stellar okolju. Lobstr wallet
ISO20022
Mato989 ::
The #Bitcoin bulls who begged everyone to go all in at $69K seem awfully quiet right now... Hmmm.
ISO20022
Ja ja, tako kot so pri 3k rekli da BTC ne bo NIKOLI več čez 10k... ali 20k...
Tisti so tudi tiho zdaj.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Tudi kar se tice kripta, dostkrat iscem kaksen znak pri kripto influencerjih. Recimo na twitterju. Pa sem spet pogledal, na Elonovem twitterju, kliknil tweets and replies in pogledal, ce je kaj zanimivega komentiral.
Pa potem zagledam, ko je citiral nekoga, ki je napisal tole, citiram ""Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls." - Joseph Campbell"
Potem pa pod tem citatom vidim Elonov komentar, kjer pravi "How to find secret doors in Elden Ring"
Torej ce prevedemo na google translate, dobimo prevod...Sledite svoji blaženosti in vesolje vam bo odprlo vrata tam, kjer so bili samo zidovi. Kako najti skrivna vrata v Elden Ringu.
Potem pa brskam po slotechu, in vidim kako je uporabnik oo7 odprl stran za Elder Ring, gre se za video igro, danes pa je komentiral na svoji 20. strani teme o Elder Ringu in dal not nov videoposnetek. Se bolj zanimivo se mi zdi, da sem se vceraj na slotechu javno pogovarjal z osebo, ki ima nickname filip007 (Philip oo pomeni PHI neskoncno). uporabnika oo7 pa sem videl ze prej na slotechu in vem, da je obstajal tak uporabnik ze prej, pa gre se za starejsi account tako da se mi zdi majhna moznost, da bi se kdo hecal in si spremenil nickname samo za tole video igro, ki jo omenja Elon.
Pa potem zagledam, ko je citiral nekoga, ki je napisal tole, citiram ""Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls." - Joseph Campbell"
Potem pa pod tem citatom vidim Elonov komentar, kjer pravi "How to find secret doors in Elden Ring"
Torej ce prevedemo na google translate, dobimo prevod...Sledite svoji blaženosti in vesolje vam bo odprlo vrata tam, kjer so bili samo zidovi. Kako najti skrivna vrata v Elden Ringu.
Potem pa brskam po slotechu, in vidim kako je uporabnik oo7 odprl stran za Elder Ring, gre se za video igro, danes pa je komentiral na svoji 20. strani teme o Elder Ringu in dal not nov videoposnetek. Se bolj zanimivo se mi zdi, da sem se vceraj na slotechu javno pogovarjal z osebo, ki ima nickname filip007 (Philip oo pomeni PHI neskoncno). uporabnika oo7 pa sem videl ze prej na slotechu in vem, da je obstajal tak uporabnik ze prej, pa gre se za starejsi account tako da se mi zdi majhna moznost, da bi se kdo hecal in si spremenil nickname samo za tole video igro, ki jo omenja Elon.
Zgodovina sprememb…
LUNA pada precej bolj, kot ostali projekti. Razlog? Vsa jajčka v eni košari.
- LUNA večinoma backed by crypto assets
- Crypto market cap pada, potrebnega je več kapitala za vzdrževanje UST peg-a
- Terra ekipa nadaljuje z dokupovanjem crypto za vzdrževanje peg-a
- UST whaleom to ni preveč všeč in začnejo zapirat pozicije
- Anchor liquidity pool se je zato začel sušit
- Še $300M liquidity, preden bo treba prodajat backed assets
- Kar spet povzroči padec LUNA in poveča nevarnost de-pega
- Začaran krog
- Začaran krog
IL_DIAVOLO ::
Luna 1000$ not if but when.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
pangro ::
LUNA pada precej bolj, kot ostali projekti. Razlog? Vsa jajčka v eni košari.
- Začaran krog
Verjetnost iron finance scenarija?
vaščan ::
Drgač je tko ljudje raja mislijo da so pametni in sedaj, ko so nepremičnine daleč najdražje kupujejo kot super naložbo kaj kupujejo vrh kot vedno. kripto in borze gredo dol namesto, da bi kupoval DCA bežijo v nepremičnine itd. Market makerji se pa samo smejejo. DXY je naletel na upor na mesečnem je rsi na 73. DXY Tedenski rsi je bil najnižje 24 augusta 2020 rsi je šel potem že gor ko je začela vrednost dxy rasti konc maja 2021 takrat se je začel cripto bear market čeprav je cena naredila še en skok na vrh smo ubistvu že eno leto v bearu trenutno je dxy rsi na tedenskem prilezel na 80 dnevni je bil na 80 28 aprila od takrat je naredil rsi lower high cena pa higher high MACD se lahko tudi vsak čas prekriža na dol na dnevnem. Tko da v roku parih mesecev se nam obeta sprememba ali pa totalno sesutje trgov kar pa jaqz osebno gledam kot veliko priložnost in se nanjo pripravljam že dlje časa.