» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
880 / 1557
»»

Anney ::

Prebranac je izjavil:

Anney je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Anney, čestitam.

Hvala, moja strategija je bolj hold, nimam časa za zajebancije, pokirlo se je to je pa to, čakam še alt season, če sploh bo, ker pota so čudna. Nič ni več isto, kot mo spoznali. Q2 22 pričakujem še malo več, je še nekaj not.

Nič ne bo. Kiti so pojedli kar so imeli.

Ne še vseh. Bomo še kaj iztržili. Trenutno je bila situacija ugodna.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

LeQuack ::

PrihajaNodi je izjavil:

https://twitter.com/ubisoft/status/1468...

Očitno bodo tudi igre izumrle zaradi kripta.
Quack !

Prebranac je izjavil:

Anney je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Anney je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Anney je izjavil:

Sam sebi čestitam (vi mi tako ne boste), če sem zadel napoved, od takrat ko sem vse imetje prodal. Trenutno se obrestuje, čakam še cikel altov v q2, 22. Hvala lepa in nasvidenje.

? Vse si prodal?

Sory, mal čudno napisano(otroci me motijo ko ob devetih še kar tulijo), pozabil dodati na ATH (približni vrh) pa ne vse, deleže za pokritje vložka, pa nekaj malega za kakko kepico sladoleda, pa eno stanovanje smo vzeli. Ostalo je notri še. Še ne grem ven, z all in. Mam za Tezosa eno dobro, Cardano je dobro doprinesel, hvala ADA.

Ne razumem čisto posta. A eno stanovanje ste vzeli pomeni kot barby hiška?
Ker sicer boš kmalu igral pianino zaradi fursa, ki ti bo potrkal na vrata. Ne boj se. Kmalu pridejo. Ne želim ti slabega, ampak utaja davkov je kaznivo dejanje, zato pač ljudje morajo odgovarjati...
Np

Lennzi je izjavil:

Anney, čestitam.

Naslednji vlak bo 4.8 za vstop.

HODL! 95m2. A si fursovc?

Tudi hodl ne bo pomagal. Transakcija bo 22,5% v naslednji vladi. Tako da kar veselo razglabljanje na forumu. Lahko pa prijavim, to je pa državljanska dolžnost, vsaj piše v ustavi. Tako stanovanje v lj ni na prodaj spljoh. Na nepremičnine.net sem pa tudi jaz klikal za prekmurje.

Ti dam davčno? Transakcija bo, transakcija je, je pa druga zgodba. Človek mim je, pa mim je šlo, ne se glodat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Prebranac ::

PrihajaNodi je izjavil:

fURS bo preveril kripto pol te bodo pa še cepl.

In to z novičok.

l0g1t3ch ::

Da ne bo kdo preveč resno jemal tega trol računa.

Anney je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Anney je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Anney je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Anney je izjavil:

Sam sebi čestitam (vi mi tako ne boste), če sem zadel napoved, od takrat ko sem vse imetje prodal. Trenutno se obrestuje, čakam še cikel altov v q2, 22. Hvala lepa in nasvidenje.

? Vse si prodal?

Sory, mal čudno napisano(otroci me motijo ko ob devetih še kar tulijo), pozabil dodati na ATH (približni vrh) pa ne vse, deleže za pokritje vložka, pa nekaj malega za kakko kepico sladoleda, pa eno stanovanje smo vzeli. Ostalo je notri še. Še ne grem ven, z all in. Mam za Tezosa eno dobro, Cardano je dobro doprinesel, hvala ADA.

Ne razumem čisto posta. A eno stanovanje ste vzeli pomeni kot barby hiška?
Ker sicer boš kmalu igral pianino zaradi fursa, ki ti bo potrkal na vrata. Ne boj se. Kmalu pridejo. Ne želim ti slabega, ampak utaja davkov je kaznivo dejanje, zato pač ljudje morajo odgovarjati...
Np

Lennzi je izjavil:

Anney, čestitam.

Naslednji vlak bo 4.8 za vstop.

HODL! 95m2. A si fursovc?

Tudi hodl ne bo pomagal. Transakcija bo 22,5% v naslednji vladi. Tako da kar veselo razglabljanje na forumu. Lahko pa prijavim, to je pa državljanska dolžnost, vsaj piše v ustavi. Tako stanovanje v lj ni na prodaj spljoh. Na nepremičnine.net sem pa tudi jaz klikal za prekmurje.

Ti dam davčno? TZransakcija bo, transakcija je je pa druga zgodba. Človek mim je pa mim je šlo, ne se glodat.

Ne bi se glodal, če vemo, da je do 10.novembra bil na vpogled zakon. Edina država v evropi poleg ostale vzhodne raje smo, ki nima obdavčenih kriptovalut, zato pa je toliko rezultatov v iskalniku google prav iz slovenije. In to se pripravlja že v kratkem. Bo lahko tudi holdl long joe, ampak kakršnokoli stvar kupiš, ki presega tvoje dohodke in imaš povrh vsega še stalen priliv 2000 eur na mesec iz xy menjalnice bo pod drobnogledom. Ne vem kje živiš, ampak vse se beleži ko enkrat prestopi slovensko mejo...

l0g1t3ch je izjavil:

A to anney in lenzy. Se mi je zdelo, da so čudne stvari v njihovih postih.

Zgodovina sprememb…

l0g1t3ch ::

Prebranac je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Tebe.

PrihajaNodi ::

Ne bi se glodal, če vemo, da je do 10.novembra bil na vpogled zakon. Edina država v evropi poleg ostale vzhodne raje smo, ki nima obdavčenih kriptovalut, zato pa je toliko rezultatov v iskalniku google prav iz slovenije. In to se pripravlja že v kratkem. Bo lahko tudi holdl long joe, ampak kakršnokoli stvar kupiš, ki presega tvoje dohodke in imaš povrh vsega še stalen priliv 2000 eur na mesec iz xy menjalnice bo pod drobnogledom. Ne vem kje živiš, ampak vse se beleži ko enkrat prestopi slovensko mejo...

Ne še kmalu, če sploh bo to sprejeto. Še jelinčič ma xx bitkojnov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

KakoLepo ::

btc cme

btc cme

btc cme dnevni graf

btc cme dnevni graf

Prvi graf tedenski graf na btc cme futures, drugi pa dnevni na cme. Zdaj sem opazil, da na cme futures grafu se je btc dotaknil tako trendlinije kot tudi tedenske ema 21, ceprav na bitstamp grafu se ni dotaknil 21 ema, tko da ne vem. Men se trenutno ne zdi trg privlacen. Morda nimam prav, tole je samo moje mnenje. Vam priporocam, da spremljate vec razlicnih crypto mnenj, predvsem pa svoje mnenje, ne moje mnenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

Če ste poslušali mene sta vsaj sto posto gor.

Kokos vam bo padel na glavo

https://coinmarketcap.com/currencies/co...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

l0g1t3ch je izjavil:

Prebranac je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Tebe.

Hvala gamer. Če bi človek res imel kaj denarja se ne bi bahal tukaj na javnem forumu. Razen seveda, če nima vsega urejenega na podstrešju. Furs lahko z lahkoto poišče vsakega, če bodo začeli sistematično iskati transakcije s kriptoborz. In to bo gotovo kmalu sprejeto na svetovni ravni. Jelinčič pa pač ne more bit referenca, da se zakona ne sprejme...

PrihajaNodi je izjavil:

Ne še kmalu, če sploh bo to sprejeto. Še jelinčič ma xx bitkojnov.

O bo bo.

Zgodovina sprememb…

zelenobeli ::

PrihajaNodi je izjavil:

Če ste poslušali mene sta vsaj sto posto gor.

Kokos vam bo padel na glavo

https://coinmarketcap.com/currencies/co...

Zna kdo najt kdaj je shillal? In koliko je bil takrat vreden?

@Warkraft, srečno na poti. Davke pa le plačaj, da bomo lahko k zobarju šli pa še kam. Hvala.

BTW Samo povedal sem na glas baham se ne, ker ni miljona, al kaj čakamo. sorry. Skrij se v jamo in tuhtaj zakone. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

IL_DIAVOLO ::

More pain :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Anney je izjavil:

@Warkraft, srečno na poti. Davke pa le plačaj, da bomo lahko k zobarju šli pa še kam. Hvala.

BTW Samo povedal sem na glas baham se ne, ker ni miljona, al kaj čakamo. sorry. Skrij se v jamo in tuhtaj zakone. :)

:))

IL_DIAVOLO je izjavil:

More pain :D

??
Tezos, Mina, Dusk???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

vaščan ::

Ldje potrplenje sem vam rekel da če se hoče bull nadaljevat bo treba strest ljudi da nehajo prbijat alte in se osredotočjo na btc. Če ne boste drgač nehal bodo pa še kakšne korekcije vzgojna je teška.

KakoLepo ::

Zimska bunda se ne kupuje, ko pada sneg. Ampak se jo kupi preden zacne sneg padat. Bela snezinka , ki pada, spominja me nate in na vse tiste dni, noci. Kaj to pomeni. Po toci zvoniti je prepozno. V dipu prodajat in na pumpu kupovat, je to prava resitev? Ne vem ce. Ampak ce sneg ze pada, bunde pa ni, je itak boljse ce jo kupis, kajne? Ali pa pocakat na kaksno cenovno akcijo? In obratno, ce imas prevec zalog, ki ji scasoma cena pada, ali jih takoj prodat poceni ali pa pocakat na ponudnika, ki ponudi visjo ceno?

Zgodovina sprememb…

Anney je izjavil:

Mene žal ne skrbi. Bahaš se ne. Oznanjaš pa kot župnik.
Ampak ti že veš:)) ne jokat ko potrkajo na novo 95m2 stanovanje kupljeno z zrakom.

Tezosa se ne kupuje več ker je rsi 90. Razen če si nor.

Zgodovina sprememb…

gapyyy ::

Pobje zaj se kupuje

Dober dan ::

Eno vprašanje. Kdo koristi Bitmart? Imam babydoge kovanc, kupil sem ga dolgo nazaj, in je v konkretnem plusu. Težava je, da se ga neda več trejdat. Torej je kovanec propadel?

Machete ::

Saj laufa vse, plus 20 drugih menjalnic imaš. https://coinmarketcap.com/currencies/ba...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Dober dan ::

Machete je izjavil:

Saj laufa vse, plus 20 drugih menjalnic imaš. https://coinmarketcap.com/currencies/ba...

Ne morem trejdat, niti withdrav nardit. Vse je posivelo. Tudi v iskalniku ga ne najde :)) čudno. Sem pisal na supoort, ampak ni odgovora..

babydoge nekak po imenu se mi zdi da je vse možno.

Machete ::

Ja potem pa ne bo nič s 'konkretnim' plusom. Mogoče te vzame Počivalšek v stranko za tolažbo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Machete je izjavil:

Ja potem pa ne bo nič s 'konkretnim' plusom. Mogoče te vzame Počivalšek v stranko za tolažbo.

lol v svetovalno kovid grupo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Danes sem vzel hitri potrošniški kredit in ga zabil v tezos.
Po šloganju tukaj baje donosi veliki.
Če ne bo in so moje teze pravilne o bearu mi plačate manjko iz vaših kripto zakladnic.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Vidim da no coienr troll nima kaj za delat pa se je joinal kripto trollom...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

IgorCardanof ::

Je bila ta tema dosti boljsa, ko se je tu notri delalo resen alpha in smo vsi delali po 10x vsak teden ...

Sedaj pa samo se neko nabijanje in zajebavanje :|
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Je bila ta tema dosti boljsa, ko se je tu notri delalo resen alpha in smo vsi delali po 10x vsak teden ...

Sedaj pa samo se neko nabijanje in zajebavanje :|

V bistvu niti nismo troli. Tezose sem kupil dejansko na kredit za 5k.
In moje šloganje je osnovano na BOLL.

Kot kaže je pumpa xtzja prinesla zimo, vsaj zgleda tako. Oz medveda. Glede na fakt da je šel ROSE ob naznanitvi sodelovanja s facebookom gor samo 50 do 70 posto pomeni da novice vse manj prizadanejo kovance in se malo umirja vse skupaj.
Je pa res da xtz nima ekosistema kot ga ima AVAX ali Solana da bi pumpal do 30 usd.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Kot kaže je pumpa xtzja prinesla zimo, vsaj zgleda tako. Oz medveda. Glede na fakt da je šel ROSE ob naznanitvi sodelovanja s facebookom gor samo 50 do 70 posto pomeni da novice vse manj prizadanejo kovance in se malo umirja vse skupaj.
Je pa res da xtz nima ekosistema kot ga ima AVAX ali Solana da bi pumpal do 30 usd.

Ne me strašit. Mene ste prepričali za xtz do 10 na tak mc. Fuck.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Xtz se ne prodaja pod 50usd baje

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ja, samo katerega leta?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

ko bo minimalna urna postavka 50USD/h =)

Mato989 je izjavil:

ko bo minimalna urna postavka 50USD/h =)

Prodati ali čakati na frizerski veter?

Zakaj Kardano tolk pada?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kow ::

Zakaj je prej sploh rasel? Ker so neuke mnozice katerim pripradas, slisale besede kot: "staking", "smart contracts", blah, blah, blah. In kupovale. Ocitno neuke mnozice sedaj bolj cenijo nove buzzworde.

Ce gledas zgodovinsko ceno v etru, je se ADA presenetljivo visoko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Ada je next ETH
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nimate se pravice oglasat gledw Cardanota, ce niste nardil vsaj ene transakcije na Sundaeswap testnetu.
Ne odgovarjam na DM.

Kaj pa je naroble?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kow ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ada je next ETH

Sem mislil, da je Mina. :))

Nic, Cardano je ekstremno undervalued. Ce mu ocenim vrednost glede na to, kaj govori charles ali pa Cardano fani, si zasluzi vsaj 500mlrd marketcapa v trenutnih razmerah.

Kupovat Cardano pri 1.30$ je isto kot zganje bankovcev direktno v kaminu.
Ne odgovarjam na DM.

Nehajte spamat in debilirat.

XTZ je, kot vedno označil začetek medveda:))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pa kak medved... dokler je daily candle BTCja nad 42k medveda ni

Tezos ti daje bolan alfa, ti pa še zmeraj nisi v penziji? Če bi vsakič prodal ko Tezos naredi več kot 20% v enem dnevu, bi bil danes v penziji ...
Ne odgovarjam na DM.

Preden pride prvi dex na cardanotu dejansko ven enkrat januarja februarja se bo splačal mal cardanota pred tem kupit po nizki ceni ker bo zih dobr pumpnil folk je čakal na ta dex 4leta.

Čakej kako zdej, zdej je Januar ali Februar naslednji datum? Smo spet zamaknili za 2 meseca. Jaooo.
Ne odgovarjam na DM.

Mato989 je izjavil:

Sej veš da gredo alti vsaj deljeno /3 če pade na 42
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Sej veš da gredo alti vsaj deljeno /3 če pade na 42

Naj gredo... nazadnje sem se zajebal ker je blo to konec 2018 in 2019, jaz pa nisem mel keša, zdaj imam perajt 6 jurčkov če gre /3 grem all in.

Vsak mesec se doda še 500-600e in naj gre

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()
««
880 / 1557
»»