» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
873 / 1556
»»

KakoLepo ::

btc tedenska 50 MA je na priblizno 46940 usd, trenutno, se rahlo dviguje, mogoce mal nad tem, sveca se zakljuc cez 8 ur in 14 min. Ce bo zakljucek nad tem, bo pozitiven znak, ce ne pa vprasanje, kaj bo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

PrihajaNodi ::

Tole je pa lepo gledat. Kako pada. Si kdo zamisli BTC na 3000 spet.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

to bi bila prevec procentualna razlika, od 20k do 3k je se nekak slo, ampak iz 60k na 3k je pa kar, tko da ce se to zgodi je potem velik vprasaj s fundamentom bitcoina

Prva mesecna MA spodaj je rahlo nad 33k usd in se rahlo dviguje.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

Yolo napoved, da bo danes pred koncem dneva scamwick za nekaj tisočakov navzgor.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

AllStarc ::

Glade na to da so na BitMart vdrli in 200M pobrali. Danes bo nova panika
sometimes what you want and what you get,
are two very different things

Btc niti v bear trendu 2018 niti med corona padcem leta 2020 ni zakljucil mesecne svece pod MA. Kot zanimivost, to pomeni, da na mesecnem grafu ni bil v bearu sploh.

AllStarc je izjavil:

Glade na to da so na BitMart vdrli in 200M pobrali. Danes bo nova panika

To je bilo skoraj 20 ur nazaj. Ne bi rekel, da bi to sprozilo novo paniko.
Ne odgovarjam na DM.

bozicek ::

Glede na številke kako so se gibale zadnjih 10 let bo decembra 2022 BTC okoli 28 jurjev

Ampak jaz nisem strokovnjak ampak uboga para ki proba zaslužiti vsaj za sok :D
Darila letos samo za poredne

GiganticRebirth, eden izmed najboljsih macro trejderjev, je ze nekaj tednov zelo bearish.
Ne odgovarjam na DM.

tonis ::

Lukso tedenski graf.. pod dolgoročno trendlinijo.

KakoLepo je izjavil:

to bi bila prevec procentualna razlika, od 20k do 3k je se nekak slo, ampak iz 60k na 3k je pa kar, tko da ce se to zgodi je potem velik vprasaj s fundamentom bitcoina

V kriptu je vse možno, ne bodi presenečen. Tam do 20, 30k se lahko komot spusti. Trg je pregret. Šans za narest keš je blo ogormno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnack ::

Vse pada, samo MANA pa raste proti ATH!!!
Preprodajalec NFT umetnin

PrihajaNodi je izjavil:

KakoLepo je izjavil:

V kriptu je vse možno, ne bodi presenečen. Tam do 20, 30k se lahko komot spusti. Trg je pregret. Šans za narest keš je blo ogormno.

vem, to bi s verjetno zgodilo, ce bi bile kake take hude regulacije bitcoina, drgac pa ne vem. Ali pa ce bi se recimo javil satoshi nakamoto in premaknil svoje kovance ali pa prodal. Ce pa bi se spustil kar tako, potem bi prvic naredil zakljucek pod mesecno MA.

Zgodovina sprememb…

Pa ti nisi prebral kolk je tether napumpal keša? Ne, samo gor bo šlo, skoz samo gor. Samo vprašanje je al bo padec hitr in velik al bo šlo počaš. Lahko pa da se motim in gre BTC na 100.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

vaščan ::

Ker noben neve kako se bodo borze odprle je zdele nedelska prodaja. Mal me mika da bi ga shortal vsaj do ene 46k. Važn je kje se tedenska sveča zaključi. Zaenkrat res da je vikend ampak če bi hoteli da pumpa naprej bi moral btc prebit nazaj v padajočo kajlo testirat in se odbit z volumnom. Tko je pa komej z nekim švoh volumnom napumpal pod vse črte ki imam zarisane tko da če nebo čudeža na borzah in v pondelk zutrej ne rukne gor z volumnom gremo lepo dol do kamor kaže tist rep od svečke med 40-42k. Če se to zgodi upam da ta linija ostane in se potem trg umiri počasi utrdi in začnemo po novem letu do pomladi enkrat nazaj pumpat. Tak scenarij vidim.

Uf sej je dobr butnu nazaj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

vaščan je izjavil:

Ker noben neve kako se bodo borze odprle je zdele nedelska prodaja. Mal me mika da bi ga shortal vsaj do ene 46k. Važn je kje se tedenska sveča zaključi. Zaenkrat res da je vikend ampak če bi hoteli da pumpa naprej bi moral btc prebit nazaj v padajočo kajlo testirat in se odbit z volumnom. Tko je pa komej z nekim švoh volumnom napumpal pod vse črte ki imam zarisane tko da če nebo čudeža na borzah in v pondelk zutrej ne rukne gor z volumnom gremo lepo dol do kamor kaže tist rep od svečke med 40-42k. Če se to zgodi upam da ta linija ostane in se potem trg umiri počasi utrdi in začnemo po novem letu do pomladi enkrat nazaj pumpat. Tak scenarij vidim.

Weekly closes so ppnavad kr volatilni. Previdno :)
Ne odgovarjam na DM.

Raptor F16 ::

IgorCardanof je izjavil:

Vedno v krizah folk umika sredstva iz rizicnih nalozb v manj rizicne. Visoka inflacija bo povzrocila hudo krizo, ergo, umikamo se iz prenapijnjenih delnic in kripta.

Kaj se kupuje? Najbrz zlato/srebro, nepremicnince, kmetijske povrsine in se kaj. Skratka, stvari ki imajo dejansko vrednost.

Jaaaa sam zlato je danes za en kurac investicija, ker nimaš več koncepta blagovnega denarja.

Kmetijske površine so investicija samo če je tvoj tatko župan občine in ima moč spreminjati namembnost zemljišč. Sicer pa je sama kmetijska zemlja kot investicija en pasji kurac vredna. Parcele ob avtocestnih priključkih so že vnaprej prodane ipd.

Stanovanje pa to niti ne bi smelo postati. No saj rezultate lahko trpite že danes ko se ozrete na nepremičninski trg. Tisti ki svoje premoženje veže v zidove se nikoli ne bo sprijaznil z dejstvom da stanovanje z leti praviloma izgublja dejansko vrednost... ker če je kaj bolj absurdno je to, da se neka luknja v predpotopni stari stavbi ki se ceni enako kot prostornejše novo stanovanje v novogradnji.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

IL_DIAVOLO ::

Ko ze misliš, da zdaj pa si zadel dno, btc spet začne kakat.

tonis je izjavil:

Lukso tedenski graf.. pod dolgoročno trendlinijo.

Tnx tonis :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

Edorta ::

Če bo kripto začel resno kolerirat z borzami, potem bodo zadeve precej bolj dolgočasne, tudi bolj predvidljive.
Posledično tudi neopredeljeni vikendi.

merlin2 ::

V prihodnjosti bodo cripto regulirane, ali pa jih enostavno ne bo.
ISO20022

https://www.rt.com/business/542142-indi...

merlin2 je izjavil:

ISO20022

a mogoce ves zakaj je en izmed iso kovancev xdc ze minus 60 procentov od avgusta. Vecina kovancev je trenutno visje kot avgusta tale iso kovanc pa sam dol leze? Morda ves zakaj?

vaščan ::

Sej res cme se je zaključil višje kot smo sedaj to bi lahko pripomoglo skok nazaj v bull kajlo. Jah nč počakat bo treba

strawman ::

FireSnack je izjavil:

Vse pada, samo MANA pa raste proti ATH!!!

MANA je zakon.
Glede na podatke aktivnih serverjev - tule, ima Decentraland kapitalizacijo slabe 3 milijone $ na aktivnega uporabnika. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: strawman ()

Kripto ::

merlin2 je izjavil:

ISO20022

Se strinjam. Zadeve gredo postopoma.
Wealth is mindset!

KakoLepo je izjavil:

merlin2 je izjavil:

ISO20022

a mogoce ves zakaj je en izmed iso kovancev xdc ze minus 60 procentov od avgusta. Vecina kovancev je trenutno visje kot avgusta tale iso kovanc pa sam dol leze? Morda ves zakaj?

Zakaj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PacificBlue ::

Kripto je izjavil:

merlin2 je izjavil:

ISO20022

Ja regulatorjem(bankam) je predvsem trn v peti, da lahk dobivas interest na staking usdt recimo, okoli 10% APY.
Si predstavljaš, da bi ti v banki dali 100dolarjev ali eur letno, ker imaš na računu jurja? Jaz si ne:)

CleanPower ::

Zdravo, jaz sem se odločil svoj denar "stejkati" z usdc kovancem, pa me zanima vaše mnenje o tem, da se to dela na menjalnici? Denar imam naložen na eni izmed top20 menjalnic, obresna mera za 30dni vezave pa je 20% (letno).

Če imam torej naloženih 10.000eur, dobim mesečno cca 170eur obresti. Zanima pa me, če je to početje varno ali ne? Kje ostali "stejkate", kakšne so obresti? Hvala.

Mato989 ::

CleanPower je izjavil:

Zdravo, jaz sem se odločil svoj denar "stejkati" z usdc kovancem, pa me zanima vaše mnenje o tem, da se to dela na menjalnici? Denar imam naložen na eni izmed top20 menjalnic, obresna mera za 30dni vezave pa je 20% (letno).

Če imam torej naloženih 10.000eur, dobim mesečno cca 170eur obresti. Zanima pa me, če je to početje varno ali ne? Kje ostali "stejkate", kakšne so obresti? Hvala.

Usdc stakam na celsius aplikaciji ce hoces pomocin referal da oba dobiva 50 dolarjev btcja poslji zs

Naceloma je 10 postov obresti letno
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

enemon ::

Mato989 je izjavil:

CleanPower je izjavil:

Usdc stakam na celsius aplikaciji ce hoces pomocin referal da oba dobiva 50 dolarjev btcja poslji zs

Naceloma je 10 postov obresti letno

Pa je safe celsius, imaš večji znesek gor? Kaj ko bo konc bika?

PacificBlue je izjavil:

Kripto je izjavil:

merlin2 je izjavil:

ISO20022

Ja regulatorjem(bankam) je predvsem trn v peti, da lahk dobivas interest na staking usdt recimo, okoli 10% APY.
Si predstavljaš, da bi ti v banki dali 100dolarjev ali eur letno, ker imaš na računu jurja? Jaz si ne:)

Si ne predstavljam.
Wealth is mindset!

Celsius je po moje najbolj safe od vseh cefijev

enemon ::

Zakaj bi potem sploh kdo rinil v delnice?

delavec44 ::

Celsius in Nexo. Zaupam tam do nekaj 10k$.

20% je po moje preveč greedy. Itak pa nič ni ziher.

Anchor protocol ima tudi okoli 20%APY.

kiFni ::

KMD ni še nič naredu v tem ciklu, še njihov hčerinski ARRR je mel ATH 18usd.
ni ga za zanemarit

Komodo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Torej kot sem napovedal, 28. novembra zvecer je Sand se zadnjic poskusil naredit nov ath in prilezel do 7.9$ od takrat naprej pa avtocesta navzdol. Ce upostevamo se vse tokene, ki se odklepajo ta mesec in celoten slab market, gre to se konkretno dol.

Naslednje vprasanje je pa tut kaksna je igra. Je kdo kaj bral kaj pravijo tisti, ki ko igrajo v alpha verziji?

Druga stvar je pa, da danes zvecer launcha testnet od Sundaeswapa. Vodilni pri Cardanu so si ze pripravili teren, da bodo fail (skoraj 100% da bo) z ustreznim PRjem omilili. So ze povedali, da je to testna verzija in da je popolnoma normalno, da bojo bugi in da to njim pomaga, da bodo razili se boljsi produkt.
Tako torej nekako. Upam da se zjutraj zbudim v Cardano pod 1$. Srecno!
Ne odgovarjam na DM.

Evo spet pumpa nazaj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

zelenobeli ::

Samo v vednost talentu, ki ze 2 meseca poje in se hvali kako bo ETH daroval, ce pade vse skup pod 4k. Kot vem je te dni zopet padlo (ze drugic da jaz vem) vse skupaj pod 4k. Pa sigurno se vedno ni daroval, cez 3 dni se bo pa zopet hvalil kako bo nakazal, ce pade vse skupaj pod 4k.

GupeM ::

Moja pumpa tako dobro pumpa, da nobena druga pumpa tako ne pumpa, kot moja pumpa pumpa.

tonis ::

ETH/USD tedenski graf

Tik nad dvoletno trendlinijo, ampak špica je šla že nižje...

Zoom out... če zgornja ne zdrži, je spodaj še ena..

Po kavni usedlini bi rekel da je povsem realno da bo BTC v ~dveh mesecih videl ~35k. (gledam odzuman tedenski graf)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tonis ()

LeQuack ::

Ne moreš napovedati koinov z nekimi grafi, to je isto kot da bi rekel da bo Hamilton zmagal na podlagi grafov.
Quack !

KakoLepo je izjavil:

Večina pozablja, da je v kripto vse možno.
Wealth is mindset!

BorutO ::

No evo ... še Merlak je rekel, da je bitcoin že razvita zadeva in se ne sme več pričakovati rasti x100 recimo. :) Tako, da ne vem o kakih milijonih bitcoina vi sanjate v nadaljnem roku. :'D Sem ziher mnenja, da se bo v prihodnosti pojavil kak coin, ki bo "pojedel" bitcoin po ceni. :)

Klobasa ::

Meni osebno je stejkanje za 10%/leto obresti tok brez veze, saj obstajajo alternative, ki na dolgi rok prinašajo večje obresti. Recimo, spedenan kucoin bot meni prinaša 4%-7%/dan. Treba je samo najti pravi kovanec in pravilno nastaviti gride. Jaz za en kovanec furam dva bota. Med tem ko en dela, drugi počiva in čaka, da medo potenge ceno navzdol.

LP, Guzman

ViperR ::

Klobasa je izjavil:

Meni osebno je stejkanje za 10%/leto obresti tok brez veze, saj obstajajo alternative, ki na dolgi rok prinašajo večje obresti. Recimo, spedenan kucoin bot meni prinaša 4%-7%/dan. Treba je samo najti pravi kovanec in pravilno nastaviti gride. Jaz za en kovanec furam dva bota. Med tem ko en dela, drugi počiva in čaka, da medo potenge ceno navzdol.

LP, Guzman

Cringe

Kaj pravijo grafi, gremo prej na 60k ali na 40k?

Klobasa je izjavil:

LP, Guzman

Izredno bedno. Ce nisi ravno najbolj nesrecen clovek na svetu, vsak dan zadanes vsaj kaki kovanec, ki gre x100 v dveh dneh. Tako da telih borih 4-7% dnrvno je slabo. Se ne bi hvalil s takim na forumu. Pa cetudi imad to zagarantirano. Mi pa imamo x100 zagarantirano vsaki drugi dan.

Lp, Laznivec
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

10% letni yield na USD jih je SUPER, ampak je en osnovni problem:

1. Moraš imet vsaj 120-150k da dobiš letno nek zasilno soliden denar
2. Moraš računat da je bolje imet x2 iz točke 1 če obresti padejo na manj kot 6% kar se bo nekoč zagotovo zgodilo.
««
873 / 1556
»»