» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
159 / 1556
»»

doktorproof ::

Moram priznati, da po dolgem času NEO preseneča.

spegli ::

Če se komu da, naj pogleda tedenski RSI. Nad 94 je vedno dabum. Da vemo za 2024.

DegenGambler ::

tonis je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

dokupit na 20-tedenski MA

na 18130 je :D

Recimo, da bi raje upali na sideways nekaj časa, da MA20 pride na tam 25k potem pa se recimo odbije od te vrednosti v nov bull. Kak tak scenarij, bi bil dober.

SuperKripto ::

Btc je se vedno v zacrtanem okvirju. Trenutno je nekaj supporta na trendliniji.

A_A ::

SuperKripto je izjavil:

saj se ne spoznam na te trendlinije, samo se mi zdi, da lahko vsak nariše kako mu paše :))

kow ::

gruntfürmich je izjavil:

dokupit na 20-tedenski MA

To ima plan ves svet. Tko, da pricni kupovati prej.

A_A je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

]

saj se ne spoznam na te trendlinije, samo se mi zdi, da lahko vsak nariše kako mu paše :))

Ne mores narisat kot ti pase, ampak mora biti smiselno povezana s prejsnjimi suporti.

A_A ::

SuperKripto je izjavil:

A_A je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

]

Ne mores narisat kot ti pase, ampak mora biti smiselno povezana s prejsnjimi suporti.

ja saj pravim da se ne spoznam, samo toliko razlicnih variant vidim, da izgleda tako.. verjamem da imajo tvoji grafi smisel. Nič slabega nisem mislil :)

Sej vem, da nisi zleht. Ker imamo tukaj kristalno kuglo. :)) Hec mora bit. Drgac pa kar se tice tedenske 20 moving average ali pa tedenske 21 EMA bi celo imel nek smisel, glede na to da je cme gap na priblizno 19k. Dokler bi btc padel tja dol, bi ze 20 MA prisla do tja, se mi zdi. Tako da je ena izmed moznosti. Ampak nikol ne ves. Jaz rajs sprot spremljam.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Btc gre iz 40k na 20k dobesedno lahko v enem dnevu

A ni, baje, en gap celo nekje na 17k, ampak je na 4h grafu. Se to tudi uposteva? lol

Zgodovina sprememb…

Će gre btc na 17k gre tezus na 0.4

Sedaj čakamo na 2024?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ja, super , a ne? Kdo pa nima rad popustov? :D Mene samo skrbi tether. Pa dollar currency index. Pa to, da lahk Trump zarad twitter in drugih cenzur, pa zarad po njegovem nepravicnih volitev, pa protestov uvede krizne razmere. pa to, da so zacel strasit z mutirano korono. Aja, pa da bo kmalu regulacija kriptovalut. Pa se nekaj je vmes, pa se zdaj ne morem spomnt. :P

Škoda pa ravno sem se navadil spet refreshat cmc

enemon ::

Konec bulla 2020/21, se vidimo po naslednjem halvingu čez tri leta, mogoče takrat uleti Mastercard na kratko. Ta bull se je skoraj do dneva natančno lahko preslikal na 2017/18, edino vrh BTC-ja je bil malo kasneje, pa alti niso toliko zrasli.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

Ej ne more bit to konc no;((

Mato989 ::

enemon je izjavil:

Konec bulla 2020/21, se vidimo po naslednjem halvingu čez tri leta, mogoče takrat uleti Mastercard na kratko. Ta bull se je skoraj do dneva natančno lahko preslikal na 2017/18, edino vrh BTC-ja je bil malo kasneje, pa alti niso toliko zrasli.

Pa kaj ti sanjaš, tudi če ostane na teh številkah je to odlično.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

enemon je izjavil:

A misliš, da bo ostalo na teh številkah? :D Tudi pri koncu prejšnjega bulla ni padlo čisto čez noč, je šlo še malo gor pa dol, ampak trend je bil navzdol, vedno močneje navzdol. :| Če so zdaj exitali tethrovci, potem bo pa itak epic fall do konca tedna. Just my 2 cents, ne me lovit na besedo. TA by enemon ™ :D

Zgodovina sprememb…

enemon je izjavil:

Mato989 je izjavil:

enemon je izjavil:

A misliš, da bo ostalo na teh številkah? :D Tudi pri koncu prejšnjega bulla ni padlo čisto čez noč, je šlo še malo gor pa dol, ampak trend je bil navzdol, vedno močneje navzdol. :|

V prejšnjem bulo je zrastlo orenk nazaj... če povzamem moje cifre je šlo prvo iz 175k na 60k nato pa nazaj na 120k... torej če bo tako bo spet šansa za prodat =)

Mato989 je izjavil:

enemon je izjavil:

Mato989 je izjavil:

enemon je izjavil:

A misliš, da bo ostalo na teh številkah? :D Tudi pri koncu prejšnjega bulla ni padlo čisto čez noč, je šlo še malo gor pa dol, ampak trend je bil navzdol, vedno močneje navzdol. :|

V prejšnjem bulo je zrastlo orenk nazaj... če povzamem moje cifre je šlo prvo iz 175k na 60k nato pa nazaj na 120k... torej če bo tako bo spet šansa za prodat =)

Ja, zadnja šansa za exit v tem ciklu bi lahko bila to :) Bomo pozorni :)

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Jaz mam občutek, da smo mi tam, kjer smo bili aprila oz maja 2017 in da veliki bull run še sledi, tole kar se zdaj dogaja je pa podobno tistemu, ko je bitcoin dosegel okoli 4000 in potem padel na okoli 2000 jurja, potem pa počasi navzgor, jeseni pa potem pospešek na 20k.

tommorrow ::

Zdaj pa vsi panično prodajte :)

Mislim da grem ven s tezosa, sem dobil neko ponudbo v biznisu izven crypta... good luck holderji!

kixs ::

tommorrow je izjavil:

Lenzi, nisi edini, jaz menda ene 3 leta pa v minusu. Lepo je bilo sanjat, da bo zdaj mogoče nula :). Pa ne bo in mogoče nikoli ne bo, ampak sem se pomirila s tem. Tile maherji bi morali biti hvaležni nam "frizerkam" :) - v resnici so oni nas ostrigli :)

Neki ne stima. Ne mores biti tri leta v minusu, ce je zdaj od oka dobrih 50% visji ATH. Ce si takrat kupil na najvisji vrednosti, potem si tudi ta trenutek cca 10-20% v plusu. Seveda je odvisno kaj tocno si kupil.

Sined9 ::

Do 15.1 mora tether oddati papirje. Le teh je baje za 2.8 milijona strani. Sej ne bojo 15.1 nič odločali, tole je klasično shake weak hands.
Lp

hamez66 ::

kixs je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Lenzi, nisi edini, jaz menda ene 3 leta pa v minusu. Lepo je bilo sanjat, da bo zdaj mogoče nula :). Pa ne bo in mogoče nikoli ne bo, ampak sem se pomirila s tem. Tile maherji bi morali biti hvaležni nam "frizerkam" :) - v resnici so oni nas ostrigli :)

Neki ne stima. Ne mores biti tri leta v minusu, ce je zdaj od oka dobrih 50% visji ATH. Ce si takrat kupil na najvisji vrednosti, potem si tudi ta trenutek cca 10-20% v plusu. Seveda je odvisno kaj tocno si kupil.

To človek potem še vmes malo trejda, kupi pri 5ih jurjih, proda pri treh, parkrat ponovi, pa mu potem bolj malo ostane in mu niti bitcoin na 40k ne pomaga več..

PrihajaNodi ::

Mato989 je izjavil:

Mislim da grem ven s tezosa, sem dobil neko ponudbo v biznisu izven crypta... good luck holderji!

Pametno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pa recimo, da kupiš marsikateri shitcoin, ki je še zmeraj /20 od athja, pa se pozna ...

Drugače pa se strinjam s tabo Hamez, 2021 bo še dobro leto glede crypta.

@mato, a to pomeni, da je konec s kriptom zate?

tommorrow ::

hamez66 je izjavil:

kixs je izjavil:

tommorrow je izjavil:

To človek potem še vmes malo trejda, kupi pri 5ih jurjih, proda pri treh, parkrat ponovi, pa mu potem bolj malo ostane in mu niti bitcoin na 40k ne pomaga več..

Če res rabite recept, kupiš same shitcoine in hodl :). Je pa res, da je bilo zame to bolj na ravni loterije - tudi po vložkih :). Mogoče ja malo nefer potem ljudem govorit, naj se ne sekirajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tommorrow ()

Sined9 je izjavil:

Do 15.1 mora tether oddati papirje. Le teh je baje za 2.8 milijona strani. Sej ne bojo 15.1 nič odločali, tole je klasično shake weak hands.
Lp

A zo majo za vsakih 100 usd eno stran?

Mato989 je izjavil:

A boste delal Parler2 al ka je bolj perspektivno od tezusa:D

Srečno, “brat v orožju”

Zgodovina sprememb…

Senior Dev ::

Pametno Mato. Pri 2$ se proda Tezus in se pač teh 300 jurjev investira dalje. Tako bi moral narediti tudi Nodi.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Nobenga odboja zaenkrat:P

A je tema nekam zamrla v par dneh?

Senior Dev ::

Zdaj je treba dokupit alte, endelin.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Mislim da ne bom lovil nožev zaenkrat:D

tommorrow je izjavil:

hamez66 je izjavil:

kixs je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Če res rabite recept, kupiš same shitcoine in hodl :). Je pa res, da je bilo zame to bolj na ravni loterije - tudi po vložkih :). Mogoče ja malo nefer potem ljudem govorit, naj se ne sekirajo.

Cudno se mi je zdelo prav zato, ker sem sam en tak bedak, ki je kupil leta 2017 ravno kak teden pred padcem in drzal notri kot da je vroce zlato. Pred novim letom (dobrih 14 dni nazaj) je bil pokrit moj vlozek in sem kmalu potem vse prodal. Lahko bi se kak teden pocakal, pa bi namesto 10% plusa, naredil cca 50% plusa, vendar je za nazaj lahko biti pameten. Js pa imam vseeno raje dober spanec.

Tako spet ne vem kaj z denarjem :lol: Ni toliko, da bi si sel novi avto kupit, drugega pa ne rabim :lol:

perci ::

Tako spet ne vem kaj z denarjem :lol: Ni toliko, da bi si sel novi avto kupit, drugega pa ne rabim :lol:

Zmanjšaj kredit?

kiFni ::

a kdo nabira tfuel z gledanjem thetatv?

Mater, alti pa kr bleedajo. Tezosu samo se malo manjka do stabilnosti.

kow ::

"alti" nic ne bleedajo. Bili so napumpani, ker vsi verjamejo, da bodo nevedni prelili dnar v shitkojne. V resnici so se premalo padli. Nano je se vedno precej nad ATL v BTC (pred pumpom).

Hehe perci kot volk preži na alte in čaka

kiFni je izjavil:

a kdo nabira tfuel z gledanjem thetatv?

A se splača/koliko ti je prineslo?

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

Mater, alti pa kr bleedajo. Tezosu samo se malo manjka do stabilnosti.

Ada, polkadot, ETH nič ne bledijo, vsaj 50% dol bi moralo to it. Valda ne za Tezos, ker pol grem vn iz top 100

Fbdeveloper?

https://twitter.com/cryptocobain/status...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

perci je izjavil:

Zmanjšaj kredit?

Nimam kredita. Nikoli imel.

Nedasemiveč ::

Konec? Kakšen konec? Pa sej alti ja niso sploh še konkretno zrasli. Ethereum še na ATH ni prišel, kljub šibkemu dolarju (zaradi nekega razloga imam v Blockfoliu na dolarčke naštimane). Edino kar je res šopalo je Bitcoin.

Sicer pa saj predvidevam, da smo tukaj kripto kupovali tudi v tistem najhujšem dipu kajne? Cardano vem, da imam 20 centov profita na komad, Blockstack v ICOtu kupoval, Ether na 70 in 300 itd.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

koliko bo btc ko se bomo zjutraj slišali?
manj?
več?
ath?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

? Pa sej alti ja niso sploh še konkretno zrasli.

Večina altov je šla od atl že dosti več kot x10;) Poglej si price okol zime 2019

gruntfürmich je izjavil:

koliko bo btc ko se bomo zjutraj slišali?
manj?
več?
ath?

enako

Nebl obdržal. Nič padca.

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Hehe perci kot volk preži na alte in čaka

Perci zaključu s shitcojni, kvečjemu btc ob dobrem dipu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

KriptoKekec ::

Kaj to ni dober dip? V 48 urah smo šli skoraj za 12k dol. Pol leta nazaj bi ob takem padcu bli kitajcem še par jurjev dolžni.

Btc ima ob večjih dipih ponavadi silovit odboj z visokim volumnom. Tega zdaj ni bilo in zato ne upam nabavit.

jp. jaz ravno iz istega razloga.:D
««
159 / 1556
»»