» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
158 / 1556
»»

Edorta ::

Jaki-1 je izjavil:

Tole zna past pa globoko.

Problem pri kritah je, ker nima dna. Zato tudi TA ne delujejo. No ampak, do negativne kotacije pa le ne bo prišlo. Garantiram.

Nedasemiveč ::

Valvoline je izjavil:

Bo pa res zanimivo spremljat ko/ce bo tether nokautiran, ter kaj se bo potem dogajalo s piramido.

Kaj pa se bo zgodilo?

Milijon tvojih postov tipa "I told you so". Verjetno velik dump, dokler se ne no izkazalo, da se zna kripto market tudi na to prilagoditi in nato bos spet izginil za nekaj časa.

Nato se boš ob kakšni novički, ki te bo razveselila spet vrnil. Seveda ob vsem tvojem "preroškem znanju" ne boš imel jajc in pameti shortat zadeve ;)

A_A ::

kje ste rekli da je support line za btc?

Valvoline ::

Nedasemiveč je izjavil:

Valvoline je izjavil:

Bo pa res zanimivo spremljat ko/ce bo tether nokautiran, ter kaj se bo potem dogajalo s piramido.

Kaj pa se bo zgodilo?

Milijon tvojih postov tipa "I told you so". Verjetno velik dump, dokler se ne no izkazalo, da se zna kripto market tudi na to prilagoditi in nato bos spet izginil za nekaj časa.

Nato se boš ob kakšni novički, ki te bo razveselila spet vrnil. Seveda ob vsem tvojem "preroškem znanju" ne boš imel jajc in pameti shortat zadeve ;)

Sem ze 100x napisal/napovedal, ce pohapsajo tetherase se bo v enem dnevu komplet kripto ponzipiramida podrla, btc gre takoj na 0.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Togre na 25-26. Varen buyback 26.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Togre na 25-26. Varen buyback 26.

Zato so tetherasi napumpal na 40k, da se ovcam zdi 20k *varen* nakup.

Drži.

profesjonalc ::

Piše se leto 2045, BTC je postal "world reserve currency", vrednost vseh FIAT valut, se izraža v satoshijih. Ethereum se dobro drži na 3. mestu, prehitel ga je DOGEcoin. V razvitem delu sveta večina ljudi komunicira preko 6g povezave, speljane preko Neurolinka direktno v možgane, na Slo-techu, v temi Špekuliranje cen kriptovalut, pa sta prisotna še samo dva najbolj vztrajna člana. PrihajaNodi, se končno veseli, ker je Tezus presegel 3 dolarje na kovanec, medtem ko se vsake toliko časa, z pivom v roki, oglasi še Valvoline:" Tether je scam, BTC gre na 0, zdaj zdaj bo tu ta dan, ko bo nastopil exit dump".

Zgodovina sprememb…

:)) Jaz pa še vedno poizkušam zadeti kak trejd..

Smurf ::

Dolocene stvari se nikoli ne spremenijo.

V to skupino sodijo tudi objave na tem forumu ob padcu/dvigovanju kriptovalut. Ko pada je zmeraj napovedan propad kriptosveta, ko narasca pa vsi sanjajo o miljonih :).

Jaki-1 ::

https://www.coindesk.com/tether-mints-r...
Dokler se bodo dogajale takšne stvari bo kripto zelo nevaren.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

Olajuwon ::

Tako visoka in hitra rast ni "sustainable". Itak vsak racionalen človek je vedel, da bo prej ali slej padlo dol. Razen tistih, ki sanjajo o Lambotih in imajo gemblersko osebnostno motnjo.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Olajuwon ()

tommorrow ::

Lenzi, nisi edini, jaz menda ene 3 leta pa v minusu. Lepo je bilo sanjat, da bo zdaj mogoče nula :). Pa ne bo in mogoče nikoli ne bo, ampak sem se pomirila s tem. Tile maherji bi morali biti hvaležni nam "frizerkam" :) - v resnici so oni nas ostrigli :)

hamez66 ::

Škoda, da je FB dev malo prehitro shortal. Če bi zdržal do danes, bi se mu zdaj smejalo. Tudi meni je ok, shortal sem toliko, kolikor imam bitcoinov, tako da sem v usd nevtralno. Pa nekaj sem prodajal v Koreji, kjer je bil bitcoin +5%, dan prej pa celo +8%. "Risk free", če se vmes ne sfuka tethru ali ne pokradejo borze oz. podobnih stvari.

Aja, hotel sem povedati, da sem šel po strategiji, da če pada, potem pada hitro..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

knesz ::

Machete je izjavil:

:)) Jaz pa še vedno poizkušam zadeti kak trejd..

Enako :) Če enega zadanem, pa z naslednjim(i) vse poderem... minus se pa veča ...

martincek1 ::

Kakšen link o tethru za nekoga, ki nikoli ni slišal za to in ima namen začet vlagat v kripto? (z odveč denarjem)

PrihajaNodi ::

martincek1 je izjavil:

Kakšen link o tethru za nekoga, ki nikoli ni slišal za to in ima namen začet vlagat v kripto? (z odveč denarjem)

Raje kupi knjigo: “ljubezen in duhovna rast” ter ai placaj tecaj programiranja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

martincek1 ::

Ne širit svojo slabo voljo še na druge, res me zanima. Wikipedia?

Poanta stavnic je bogatenje mafijasev, ne ljudstva. 95+% folka po defautu pusne. Kripto je trenutno en velik vnaprej programiran *slot machine*.

Jaki-1 ::

martincek1 je izjavil:

Ne širit svojo slabo voljo še na druge, res me zanima. Wikipedia?

Glej moj zgornji post.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

Nedasemiveč ::

Valvoline je izjavil:

Poanta stavnic je bogatenje mafijasev, ne ljudstva. 95+% folka po defautu pusne. Kripto je trenutno en velik vnaprej programiran *slot machine*.

Zakaj potem igraš športne stave kot si priznal?

Valvoline je izjavil:

Itak. Vecina zhublja, nekaj pa jih bogati
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

enemon ::

Se mogoče splača katere alte zamenjati v BTC zdaj?

svecka ::

Škoda, zadnji vlak je odpeljal, sedaj od 2021 pa se nam nič dobrega ne piše. Kripto bodo obdavčeni kot delnice zato pripravite denarnice, saj vam bo država pobrala 27,5% od truda ki ste ga naredili, na katerem nimate nobenega kritja ali regulacije. Še EU in USA bosta sprejeli kripto nadzor in bo šlo vse v maloro. Škoda. Ne verjamem če se še vidimo v naslednjem bullu čez 2 leti.

Senior Dev ::

Ne bit tako črnogledi. Do kitajskega novega leta lahko zraste še čez 1 milijon za kos.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

tonis ::

Res imam občutek da si želi it na 28857..

zlabra ::

Whali nej majo naštimano na 30.000 dolarjev support, da nafilajo nazaj zadevo, obenem poceni kupjo, če hočjo še FOMO pa naprej nas ovčke strižt ;)
Če gre tole še 5-10k dol tud frizerji nedajo več :D

Kje so zdaj institucionalni investitorji? A ne bi mogli oni cene gor držat?

DegenGambler ::

Institucionalni vlagatelji niso neumni in greedy tako kot večina nas raje. Če vloži 50m v Bitcoin pa gre Bitcoin x3, je popolnoma jasno, da pobereš 100m in pičiš kolikor te nesejo noge.

Malo starejsa novica pa vseeno zelo zanimivo:
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency...
Ponavadi odvetniki prvi zapuscajo potapljajoco ladjo, ce zavohajo 100% lost case tj tveganje za nadaljno karierno pot.

Zgodovina sprememb…

spegli ::

30k bi šlo po moji trend črti. Sem nekaj nabavil lol

endelin ::

Baje se pokupi več btc kot se jih narudari:D

Tezos na ico ceni

endelin je izjavil:

Baje se pokupi več btc kot se jih narudari:D

Tko pravjo, ja...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Nodi, misliš da lahko kdaj pade Tezus pod 2$?

Senior Dev je izjavil:

Nodi, misliš da lahko kdaj pade Tezus pod 2$?

Absolutno se bistveno nizje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

880 eth bom isto nabavil.

spegli je izjavil:

880 eth bom isto nabavil.

Sem mislil da si ekskluzivno v btc shortih

Bi pa rad slišal kaj je z Zeitgestom.
Se mi zdi da je imel on še večji magnet na tezus

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Zdaj se longe išče. 25% dol. Mal bo trajal da se umiri.

Paypal, Tesla... Vsi so šli? ;( Pokojninski skladi zafurali vse penzije? :8) McAffe je zdaj moški ali ženska?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

Ajde bom malo vidca:
- sledi še en sharp down do enih 690mlrd usd capa.

Potem gremo navzgor

Vse se pretaka v alte in tako je prav! Vam privoščim penzije.

So pa spet 100% natancno med fake pumpom folku napolnil zaklje tudi z raznimi frisnimi celsiusi, thete, polke itn... Klasika.

endelin je izjavil:

Ajde bom malo vidca:

Potem gremo navzgor

TA by Endelin ™

Skoraj bi šel na 41k shortat. Zdaj bi bil že v penziji. Kera napaka spet.

Sejbo ::

enemon je izjavil:

endelin je izjavil:

Ajde bom malo vidca:

Potem gremo navzgor

TA by Endelin ™

takoj po TA by Vazelin je BTC odletu gor za 2k usd :) well done, čist vedno zadane kontra

gruntfürmich ::

dokupit na 20-tedenski MA
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Ganon ::

Je Kraken samo pri meni pokleknil?

Access Denied
You have made too many requests. We have temporarily paused your access to this part of our site. If this issue persists please contact support.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

endelin je izjavil:

Ajde bom malo vidca:

Potem gremo navzgor

Valjda ne bo cela korekcija narejena v enmu dnevu 8-)
Mora bit ene 3 tedne negotovosti, potem pa se bo videlo - če bo korekcija prehuda, je z bikom konec, če bo zmerna (25k), potem plezamo dalje.

IMHO.

kow ::

Da vas ne bo zdaj pa cist sentiment obrnu... imo smo v biku, ampak dobr. jst sm itak btc/eth hodler.

gruntfürmich je izjavil:

dokupit na 20-tedenski MA

na 18130 je :D
««
158 / 1556
»»