» »

MGTOW filozofija in odvetniki

MGTOW filozofija in odvetniki

«
1
2 3

Kdo sem ::

Pozdravljeni,

Ali kdo ve, kaj je to MGTOW filozofija? Ali Redpill?

Namreč v njej se med drugim skriva nekaj zelo pomembnih napotkov, nasvetov in izkušenj iz družinskega prava, kar me v tem momentu zelo zanima. Na žalost je večina za Ameriška tla in za ameriške razloge. Čeprav je resnica univerzalna. Je pa pomembno, da poznaš zakone v državi, v kateri si.

Ko si kot oče postavljen v postopek, ne da bi si ga želel, in ko si naredil vse, da bi po mirni poti dosegel sporazum v kateri bi vsi udeleženi bili enakovredni in enakovredno slišani, vidiš, da si v postopku gol, in da nimaš nobene moči ter pomoči (razen bližnjih prijateljev...).
Proti tebi delujejo država, zakoni, sodniki, odvetniki (tudi tisti ki si jih najel).
Nikogar ne zanima resnica očeta in dobrobit otroka.
Vsi se obračajo samo na zakone in člene in ti jih citirajo.

In daleč od tega, da bi bil jaz edini oče na svetu, ki se mu to dogaja.

Mnogo je društev, skupnosti, združenj.
Skoraj nič v Sloveniji.

Več let že iščem odvetnika, ki bi mi pomagal pri zadevi. Ki bi sploh poslušal mojo plat zgodbe, brez da mi citira zakone in člene.

Ali kdo pozna kakšnega odvetnika, ki pozna MGTOW in REDPILL filozofijo?
Oziroma, če kdo pozna odvetnika, ki v svoji praksi kaže, da podpira resnico očetov, ki skuša doseči enakopravnost v pravnem postopku in da deluje v dobrobit otroka (resnično dobrobit otroka, ne tisto, ki jo dajejo na papir)?

Že če me lahko vsaj malo usmerite, bom zelo hvaležen.

Lep pozdrav
  • zaklenil: bluefish ()

Bezukhoff ::

Gagatronix ::

MGTOW in REDPILL so drekaci moskega spola, ki krivijo zenske za vse svoje probleme. Po domace povedano seksisticni idioti.

tone31 ::

s takim odvetnikom bos si zagarantiral da ne vidis vec otroka nikoli vec

IL_DIAVOLO ::

MGTOW ftw!

Bezukhoff, hvala da si se potrudu.
Si bom vse prebral.

Gagatornix, haha, ti si zabavljač.
Z užitkom bom prebral tvoje poste nekaj let po tem, ko boš veselo izkušal sodne procese v družinskem pravu in ko boš slekel z riti še zadnje spodnje gate in ne bo dovolj.

Tone31, zakaj misliš? Sej ne iščem nekoga, ki bo po defaultu zgubil. Iščem nekoga, ki ima dovolj poguma in znanja, da na sodišču predstavi resnico (očeta) in ne zakone (ki so pisani za ženske in ne otroke).

IL_DIAVOLO MGTOW FTW!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kdo sem ()

Kaksne sodne procese ? So ti tablete popustile in zdaj nekaj v prazno blodis ?

Ne bos verjel, nekateri nismo v zvezah. Ker so zveze bullshit.

Ja pol si pa mgtow po default-u.
Si moški, ki gre po svoje.
Moški ki je drugačen kot večina.
Večina je poročena ali v vezah.
Razen če si ženska. To ne morm vedet, ker te ne vidim.

Ma sej je vseen za te definicije.
Js sem to omenjal sam zato, da je lažje in hitreje razložit kaj iščem.

Sam tu smo že šli stran od teme.

Mene zanima, če kdo pozna kakega takega odvetnika ali vsaj smer do njega?

Kot je ze tone31 napisal, s takim odvetnikom si bos zagarantiral kvecjemu to, da otroka nikdar vec ne bos videl.

Ampak ti kar vztrajno goni svoj debilizem. Konec koncev smo svobodna drzava.

RED PILL ::

Za MGTOW si prepozen. Zate je MRA- društvo door.
Kateri bebo komentira MGTOW?
Blue pill orangutan, ki je na instinktih in avtopilotu.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: PromeuZ ()

49106 ::

Gagatronix je izjavil:

Kot je ze tone31 napisal, s takim odvetnikom si bos zagarantiral kvecjemu to, da otroka nikdar vec ne bos videl.

Ampak ti kar vztrajno goni svoj debilizem. Konec koncev smo svobodna drzava.

Z odvetnikom, ki mu bo prisluhnil in na sodišču branil njegov interes, si bo zagarantiral kvečjemu to, da otroka ne bo nikdar več videl? Zakaj že?

svecka ::

lahko ti povem samo tole, da je brezveze z odvetnikom se borit, ker v Sloveniji dobi tudi narkomanka otroka, samo da dec ne dobi. Sodišča in vsi so 99,99%$ naklonjena ženskam, tako da razna lažne obtožbe o pedofiliji, pretepanje žene itd z veseljem padajo (še podvetniki to podpirajo). Škoda živcev zato, razen če imaš veliko veliko keša in vez, potem pa sodniki drugače gledajo nate.

BTW, če zdaj iščeš MGTOW odvetnika, si zajebal že v štartu, tako da ti noben MGTOW ne pomaga več. Maš otroka z zmešano babo, moral bi bit prejt pozoren na red flage.

joze67 ::

Kdo sem je izjavil:

Več let že iščem odvetnika, ki bi mi pomagal pri zadevi. Ki bi sploh poslušal mojo plat zgodbe, brez da mi citira zakone in člene.
Ti opisuješ psihoterapevta, ne odvetnika.

49106 je izjavil:

Z odvetnikom, ki mu bo prisluhnil in na sodišču branil njegov interes, si bo zagarantiral kvečjemu to, da otroka ne bo nikdar več videl? Zakaj že?
Normalen odvetnik na področju družinskega prava ve iz izkušenj, kaj gre skozi in čemu se ne verjame. Ta fiktivni odvetnik pa se bo spravil pokazat, da je sistem zlagan in zgrešen. Kakšen bo rezultat? Ali pa bo, če bosta le ubrala bolj umirjeno pot, v imenu načelnosti preskočil priložnost ali dve za nekakšen delni rezultat in šel na vse ali nič. Spet, kaj mislimo da bo dobil?

Odvetnik (sem štejem tudi odvetnice in vseh 352 ostalih pojavnih oblik, op.p.) naj bi stranki predlagal najboljšo (po njegovem mnenju) pot za dosego kolikor toliko dobrega (najboljšega v okviru možnega) rezultata. Hlapec Jernej je poskusil drugače, pa je imel bolj očiten primer, kot je ta.

Meiniken ::

MGTOW in a nutshell - distanciranje od žensk in s tem vpletene drame zaradi slabih izkušenj v preteklosti. The juice is not worth the squeeze :D

Sicer nisem preperičan kako bo to pomagal pri odločitvi sodnika. Kar se rabi je ljudi, ki na situacijo lahko gledajo objektivno na podlagi dokazanih dejstev brez kakršnih koli čustev.

Pa srečno.

Furbo ::

Ni ravno distanciranje, lahko jih uporabljaš tinder style, ne rineš pa v vezo z njimi.
Ker v ZDA lahko fašeš še vzdrževanje otrok, ki niso tvoji, ker te pač ti otroci 'smatrajo za očija..'.
Kot je lepo rekla judgy Judy, na družinskih sodiščih pristanejo slabi sodniki, sodniki nastavljeni po političnih vezah itd..
..in po mojem osebnem mnenju je tudi pri nas preveč sodnic, ki nasedejo vsaki solzavi zgodbi.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

In kje je Judy Sheindlin pristala ? Na debilnem TV showu. She should've been disbarred a long time ago.

49106 ::

joze67 je izjavil:

49106 je izjavil:

Normalen odvetnik na področju družinskega prava ve iz izkušenj, kaj gre skozi in čemu se ne verjame.

Tore, nekaj tekaga kot so policisti pred (deset)leti iz izkušenj ženskam govorili, kaj gre skozi in čemu se ne verjame.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

joze67 ::

49106 je izjavil:

joze67 je izjavil:

49106 je izjavil:

Normalen odvetnik na področju družinskega prava ve iz izkušenj, kaj gre skozi in čemu se ne verjame.

Tore, nekaj tekaga kot so policisti pred (deset)leti iz izkušenj ženskam govorili, kaj gre skozi in čemu se ne verjame.

Nikakor ni nekaj takega. Policija je (represivni) organ države, odvetnik tebi strokovna pomoč. Prav je, da ti pove, kaj gre skozi, lahko pa ti seveda piha na dušo, kaj je prav (ni njegovo, da presoja, kaj je prav). V tem primeru ti bo težko svetoval tako, da boš dobil maksimalen rezultat.
Lahko pa seveda izzoveš sistem. Potem potrebuješ ambicioznega odvetnika, ki je pripravljen izgubiti. Veliko sreče.

Sicer pa, če blekneš blizu sodišča MGTOW, popolnoma upravičeno izgubiš vse, kar je z otrokom povezano. Upošteva se otrokova dobrobit in zaupati otroka izpričanemu in gorečemu antisocialnežu pač to ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: joze67 ()

DjJuvan ::

joze67 je izjavil:

Sicer pa, če blekneš blizu sodišča MGTOW, popolnoma upravičeno izgubiš vse, kar je z otrokom povezano. Upošteva se otrokova dobrobit in zaupati otroka izpričanemu in gorečemu antisocialnežu pač to ni.

Ravno zato si @KdoSem že izgubil bitko kjerkoli, ker sploh omenjaš MGTOW ali REDPILL. Modroteblaši pač (še) ne razumejo delovanja sveta in opranih možganov, zato boš ravno ti tisti, ki bo pogorel v kakršni koli situaciji, ki se ne sklada s trenutno družbeno ureditvijo.
In BTW, poznam celo en primer, kjer je oče skrbnik in se mati bori za solastništvo otroka. Nisem pa še izvrtal, kako mu je uspelo... ni pa narkomanka, to je 100%.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DjJuvan ()

Master_Yoda ::

A ni sedaj v EU tako da ti lahko odrecejo skupno skrbnistvo le v primeru ce ti dokazejo da bi bil neprimeren stars ? Oziroma se lahko pritozis na EU sodisce ce ti ga v sloveniji nocejo dati in se vedno privilizirajo zenske. Enakopravnost med spoloma pa to ...
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

tikitoki ::

Meni ni jasno kaj ima MGTOW in sodni postopki. TI rabis dobrega odvetnika, ki te bo cimboljse zastopal v okviru danih zakonskih okvirjev. In seveda ovetnika, ki ni idiot in zastopa tvoje interese in nima kaksnih predsodkov do tebe.

mahoni ::

Si postal homo in sedaj imas problem ali kaj?

c3p0 ::

Furbo je izjavil:

..in po mojem osebnem mnenju je tudi pri nas preveč sodnic, ki nasedejo vsaki solzavi zgodbi.

Na da jih je le preveč, večinoma so tudi nesposobne za svoje delo. Po vseh sodiščih. Izjava odvetnice.

Najdražji/najdražja Gagatronix ;)

Ko boš nekega dne videl, da je tvoj bančni račun prazen, kljub temu, da natančno kontroliraš svoje odhodke in ko boš na banki poizvedel kaj je, in ko boš videl, da ne plačuješ preživnine in ko boš ponorel, in rekel da nimaš otrok in ko boš raziskoval in se spomnil xy imena punce, ki je bila one night stand, pa boš reku, pa sej sem mel potapljaško obleko na svojem mojstru?, pa boš ugotovil da ti je oblekico naluknjala med tem ko si se rokoval s svojim prijateljem ?, in ko se boš pojavil na sodišču in se zagovarjal in jokal in se jezil in rekel da ni pošteno da ti jemljejo 5/6 tvoje plače namesto 1/3 zakonsko določenih in ko boš videl da te noben ne posluša, ko boš videl da nobenga ne briga resnica, da je uboga mati samohranilka najbolj ubogo, sveto in božansko bitje na tem svetu, pri čemer je isto naredila še trem drugim in 5 njenih prijateljic tudi, ko ne boš našel druge utehe kot da s tisto 1/6 plače poleg fižola in kruha kupiš še najcenejšo travarico, ko boš ugotovil da 20% davkov ki jih plačuješ od te 1/6 ki ti ostane gredo za otroške dodatke ubogi, sveti, božanski materi samohranilki, ki se vozi s porschejem cayenne,
takrat,
bom z veseljem prebral tvoj post o tvojem mnenju glede mgtow in glede tega kaki pussssyji so ti ljudje, pri čemer je očitno dejstvo, da trenutno živiš življenje tipičnega mgtow-a. Mgtow pravi, zveze so bullsh*t, kar si napisal zgoraj.
Men going their own way.
Je pa seveda možnost, da sploh nisi moški, temveč ženska.
Potem pa ne razumem zakaj nisi v zvezi in ne molzeš.
Si mogoče neprijetna na pogled?

Joze67

Dobro si ciljal.
V bistvu sem mislil točno nekaj takega:
Ambicioznega odvetnika, ki je pripravljen izgubit.
Za mene ne more bit slabš. Za otroka tudi ne.
In stvar je v tem, da nas je kar nekaj moških po svetu, ki vidimo, da pač ni pravice.
Cca 1950 so ženske norele in se borile za emancipacijo.

Butelj sem. Ampak slabš ne more bit.
In nekako verjamem, da smo na točki ko se moški (saj nekateri) moramo začenjati borit za pravice.
Ne moti me, če bom eden izmed prvih na slovenskih sodiščih.

Tolk velik idiot kljub vsemu pa nisem, da bi karkoli o mgtow omenjal na sodišču.
Tam je itak 95% žensk.
In če ženski rečeš samo M od mgtow, vsaka skoči v luft.

RED PILL

Se strinjam.
Butelj sem bil.
Bluepill pusssssy.
Sam glej, veš pa, da je treba nekaj spremenit v sodnem sistemu.
In zakaj se ne bi začelo z menoj?
Zato pa iščem odvetnika ki ima jajce in ki bi probal mal podrezat.

Imam cel kup datiranih dokazov za argumentiranje.

Rabim sam človeka ki dost pozna zakone in člene, da lahko preko njih uspešno zagovarja mojo resnico.

Ne bom se šel dreti na sodišče, kako je nepravično.

Želim zmagat po tiho.
S poznavanjem zakonov.
S tem da se jih držim, pa kljub temu dosežem da je moja resnica slišana, brez da bi to omenjal.

In to bom dosegel samo z nekom ki dovolj dobro pozna zakone, da ve kaj gre skozi in kaj ne. In bi skupaj našla pot.
Vsak zakon ima veliko lukenj in možnosti da svojo resnico pripelješ skozi.

111111111111 ::

Kontaktiraj uporabnika Invictus. Morda ima kakšen nasvet zate, ker je šel čez isto sranje.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Furbo ::

Gagatronix je izjavil:

In kje je Judy Sheindlin pristala ? Na debilnem TV showu. She should've been disbarred a long time ago.

Za ta šov je dobila številne nagrade, na zemljo spustila marsikatero entitled Karen in za njo je lepa kariera.
In če ona reče, da je večina sodnic na family courtu nesposobnih, ji jaz bolj verjamem, kot enemu random osebku na forumu, ki morda še niti ni ugotovil, katerega spola je.

P.S.
Salary
In 2005, Sheindlin's salary was US$15 million per year.[20] Her net worth at the beginning of 2007 was $95 million, and she ranked #13 on the Forbes top 20 richest women in entertainment.[37] In July 2010 when Sheindlin's contract was renewed, her salary increased to $45 million per year. It was later reported in October 2013 that Sheindlin is the highest-paid TV star, earning $47 million per year for Judge Judy, which translates into just over $900,000 per workday (she works 52 days per year).[38] According to Forbes, Sheindlin earned $147 million, pretax, in 2017.[39]
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Kdo sem je izjavil:

Najdražji/najdražja Gagatronix ;)

Ko boš nekega dne videl, da je tvoj bančni račun prazen, kljub temu, da natančno kontroliraš svoje odhodke in ko boš na banki poizvedel kaj je, in ko boš videl, da ne plačuješ preživnine in ko boš ponorel, in rekel da nimaš otrok in ko boš raziskoval in se spomnil xy imena punce, ki je bila one night stand, pa boš reku, pa sej sem mel potapljaško obleko na svojem mojstru?, pa boš ugotovil da ti je oblekico naluknjala med tem ko si se rokoval s svojim prijateljem ?, in ko se boš pojavil na sodišču in se zagovarjal in jokal in se jezil in rekel da ni pošteno da ti jemljejo 5/6 tvoje plače namesto 1/3 zakonsko določenih in ko boš videl da te noben ne posluša, ko boš videl da nobenga ne briga resnica, da je uboga mati samohranilka najbolj ubogo, sveto in božansko bitje na tem svetu, pri čemer je isto naredila še trem drugim in 5 njenih prijateljic tudi, ko ne boš našel druge utehe kot da s tisto 1/6 plače poleg fižola in kruha kupiš še najcenejšo travarico, ko boš ugotovil da 20% davkov ki jih plačuješ od te 1/6 ki ti ostane gredo za otroške dodatke ubogi, sveti, božanski materi samohranilki, ki se vozi s porschejem cayenne,
takrat,
bom z veseljem prebral tvoj post o tvojem mnenju glede mgtow in glede tega kaki pussssyji so ti ljudje, pri čemer je očitno dejstvo, da trenutno živiš življenje tipičnega mgtow-a. Mgtow pravi, zveze so bullsh*t, kar si napisal zgoraj.
Men going their own way.
Je pa seveda možnost, da sploh nisi moški, temveč ženska.
Potem pa ne razumem zakaj nisi v zvezi in ne molzeš.
Si mogoče neprijetna na pogled?

V zveze se spuscam s pametjo ne s trdim penisom. In ne, nisem zenska.

No vidiš, Gagatronix,
Pol si pa čisti MGTOW ne da bi sploh vedel.
In stokrat bolj pameten si kot sem bil js.
Bodi ponosen nase da se spuščaš v zveze s pametjo in ne čustvi.
Mgtow filozofija je za take tepce kot sem js, ki prej tega nismo vedeli.

111111111111 je izjavil:

Kontaktiraj uporabnika Invictus. Morda ima kakšen nasvet zate, ker je šel čez isto sranje.

Ful hvala.
Pa misliš da ga ne bom s tem moral in žokal v kake rane?

Zgodovina sprememb…

z drugo besedo zenska ni kriva da ti si glup

da zdaj se neka mislis po sodiscih vlacit bo ti samo stalo se vec denarja a dobil ne bos nic

tikitoki je izjavil:

Meni ni jasno kaj ima MGTOW in sodni postopki. TI rabis dobrega odvetnika, ki te bo cimboljse zastopal v okviru danih zakonskih okvirjev. In seveda ovetnika, ki ni idiot in zastopa tvoje interese in nima kaksnih predsodkov do tebe.

Seveda ima veze mgtow. Tega ne bom omenjal na sodišču. Če pa odvetnik ve za kaj gre mi pa s svojim znanjem lahko veliko pomaga.
Z vsem ostalim kar si napisal se zelo strinjam.

Ne, nisem MGTOW zato ker MGTOW so inceli ki ne seksajo zato ker so prepricani da so zenske krive za vse njihove probleme, obenem pa hrepenijo po njih.

Normalni ljudje tretiramo normalne zenske kot enakovredne ljudi.

(Zdaj samo cakam da se bo Hipatija oglasil pa spet gagal svojo feminazi propagando)

meni so tukaj povedali da hipatija je ded

kaj govori pa itak so cerkvene stvari

Master_Yoda je izjavil:

A ni sedaj v EU tako da ti lahko odrecejo skupno skrbnistvo le v primeru ce ti dokazejo da bi bil neprimeren stars ? Oziroma se lahko pritozis na EU sodisce ce ti ga v sloveniji nocejo dati in se vedno privilizirajo zenske. Enakopravnost med spoloma pa to ...

Ful hvala za tole informacijo.
Mi zna zelo prav pridit.
Se bom pozanimal.

D3m ::

Kdo sem je izjavil:

Master_Yoda je izjavil:

Ful hvala za tole informacijo.
Mi zna zelo prav pridit.
Se bom pozanimal.

|HP EliteBook|R5 6650U|

feryz ::

Mamo mi to v naši vasi, saj ste verjetno zasledili v medijih, soseda nori kot zmešana. Totalna štala, vpitje, kričanje, odvetniki, policija, ni da ni.

Je pa oče dobil vse tri mulce. Mama pa prepoved oz. uro tedensko pod nadzorom.
Ampak on se je tega lotil sistematično. Z detektivom, nešteto prijavami in podobno. Jo je degradiral u nulo.
Velja pa, da sta oba glih. Najebejo pa mulci.

Gagatronix je izjavil:

Ne, nisem MGTOW zato ker MGTOW so inceli ki ne seksajo zato ker so prepricani da so zenske krive za vse njihove probleme, obenem pa hrepenijo po njih.

(Zdaj samo cakam da se bo Hipatija oglasil pa spet gagal svojo feminazi propagando)

To sploh ni res.
Zlo velik mgtow-ovcev je, ki imajo redne spolne odnose z ženskami. Ampak nič več kot to.
Pa še tu so zelo previdni.
Kakor si najbrž ti tudi: sej veš, zvečer se ga ženska napije, dela hopacupa s tabo, zjutri se zbudi,ima fizičnega in moralnega mačka,in se odloči da si jo posilil.

Moje spolno zivljenje (ali ne-eksistenca le-tega) ni stvar javne debate.

mahoni ::

Kdo sem je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

To sploh ni res.
Zlo velik mgtow-ovcev je, ki imajo redne spolne odnose z ženskami. Ampak nič več kot to.
Pa še tu so zelo previdni.
Kakor si najbrž ti tudi: sej veš, zvečer se ga ženska napije, dela hopacupa s tabo, zjutri se zbudi,ima fizičnega in moralnega mačka,in se odloči da si jo posilil.

Zato pa take fukas s prizgano kamero...

Gagatronix,sej si ti omenjal in začenjal.
Vseen začenjam sumit da si ženska al pa imaš vsaj večji del ženskih hormonov.

Zgodovina sprememb…

tone31 je izjavil:

z drugo besedo zenska ni kriva da ti si glup

da zdaj se neka mislis po sodiscih vlacit bo ti samo stalo se vec denarja a dobil ne bos nic

Jaz se ne mislim nič po sodiščih vlačit.
Tam sem že. Nikakor ne na svojo željo.

Če ti omenim dejstvo, da je ona odvetnica, jaz laik, pol pa veš kje sem.
:D8-):P

Zgodovina sprememb…

mahoni :D

Pa še v tem primeru se boš matral na sodiščih da ti bodo verjeli, ker po tistem in tistem členu ne bi smel imeti prižgano kamero in ker je uboga ženskica zato prizadeta. In sodišče toči debele solzice ob tako zelo ubogih, prizadetih, nedolžnih princeskicah.

111111111111 ::

Kdo sem je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Ful hvala.
Pa misliš da ga ne bom s tem moral in žokal v kake rane?

Mislim, da ne. Precej prosto razlaga po forumu o skrbništvu in težavah, ki jih je imel s sodnicami ko se je ločeval.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Cruz ::

Torej isces pripadnika vasega kulta. Ker to, da nekateri moski slabo potegnejo na sodiscu, razume vsak razumen clovek. Ti pa isces nekoga, ki bo agresiven, bo posploseval in citiral slabe izvlecke iz evolucijske psihologije.

Kar je najvecja skoda je to, da si morda res naletel na mino, nevede ali ne, in bos na podlagi tega zaniceval vsa nadaljna razmerja.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

GabrieLeo ::

A ni pred kratkim Severina zgubila froca, čeprav je izkoristila vse možne outlete in videospot da se je kazala v luči najboljše matere na koncu je otroka gladko dobil mož?
MGTOW je postal greznica btw, tako kot rdečetabletnost. Je vredu da (predvsem) mladi fantje dobijo lepo perspektivo kako je, če se opečeš in ne potem, ko so že fejst opečeni. Boomerji žal tega niso imeli, prodana jim je bila seks revolucija in nihče od njih ni predal informacije naprej razen v obliki gostilniškega natolcevanja. Zdaj pa so lepo dokumentirane različne zgodbe o res RES grdih praksah jurisdikcij.
Za OP: Eno stvar morate upoštevati: MGTOW prihaja iz Amerike, kjer je individuala ter predajanje čistemu hedonizmu bog in batina. Tukaj v Evropi so hočeš nočeš še vedno prisotne moralne vrednote, bolj mirno je-ne toliko krvoločno. Tak primer kot je tale odrezana rokica ter "drama" na sodišči je čez lužo neki vsakdanjega oz. že nezanimiva za katerikoli TV

Kdo sem je izjavil:

Gagatronix,sej si ti omenjal in začenjal.
Vseen začenjam sumit da si ženska al pa imaš vsaj večji del ženskih hormonov.

Cloveska bitja smo devterostomi, kar pomeni da se anus razvije kot prva odprtina telesa. Nekateri ocitno ne preidete preko te faze.

Gagatronix, haha :D Good one.
Vidiš, tega nisem vedel.
In ja, najbrž imaš prav, če si s tem mislil na mene.
Jaz sigurno nisem prešel te faze.

Zgodovina sprememb…

Cruz
Delno imaš prav.
Nikakor pa ne mislim izvajat nikakršnega nasilja v nobeni obliki.
Ne želim poniževat in kazat s prstom.
Ne želim nepoštenosti in laži.
Vse kar si želim, je, doseči pošteno sodbo.
Kjer bo za vse 3 udeležene kar najboljša rešitev.
Trenutno je samo za enega, žensko.

111111111111

Hvala. Ga bom kontaktiral.

Zgodovina sprememb…

Third wave feministke se rade derejo kako je sistem obrnjen proti njim, po drugi strani pa se jih pravno povsod ujcka.
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moški (ki) gredo po svoje (MGTOW) (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5612477 (10544) Mavrik

Več podobnih tem