» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
1221 / 1221
»
»»

Noah0024 ::

Pa dej ne se hecat. Torej, najprej si razgonil državo, pognal v smrt na stotisoče ljudi, zdaj boš pa na lizing vzel neka ozemlja, ki si jih kao zasedel?

Pa kdo je tu nor? Oprostite, ampak tole je hilarious. Droge so slabe, ok? lol

Da je pa to predlog, ki ga je Putlerju vrgel pod nos Donnie, je pa sploh hilarious. :)))

Windlass ::

Taka implementacija bi bila kolosalna napaka za svobodni svet.

V ospredju je predvsem ekonomika, sodelovanje ZDA in Rusije. Ukrajina je v teh točkah skoraj zadnji briga.

redtech ::

Jaz bi vzel se do Dnepra, da bo to šola za EU nadaljnih 100 let...

redtech je izjavil:

Putin realno nima kart niti za to kar trenutno drži. O kakšnem Dnepru sanjaš no :))

UkrFTW!! ::

redtech je izjavil:

Ruzzke mokre sanje. Fasisti ste res na glavo padlim

Telbanc ::

UkrFTW!! je izjavil:

redtech je izjavil:

Ruzzke mokre sanje. Fasisti ste res na glavo padlim

Če ne bo dogovora, bojo šli na Dneper. 8-)

Če nisi opazil, nič ne guslajo, da je treba takoj ustavit boje. Najprej podpis zaj na papir.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

skumpl ::

Res me zanima kdo bo zmagovalec vojne, če se ta načrt obdrži.

Noah0024 ::

Skumpl, pozabi. Nič ne bo iz tega kvazi načrta. Pa ne samo zarad Ukrajincev, ampak ker tudi Evropa ne bo takšne kapitulacije dovolila. Francozi, Nemci in Britanci ni šans, da tole spustijo skozi.

Noah0024 je izjavil:

Skumpl, pozabi. Nič ne bo iz tega kvazi načrta. Pa ne samo zarad Ukrajincev, ampak ker tudi Evropa ne bo takšne kapitulacije dovolila. Francozi, Nemci in Britanci ni šans, da tole spustijo skozi.

Drži. Že samo sprejetje Rusije nazaj v G8 in ekonomijo nasplošno (pa tudi opustitev pregona vojnih zločinov) bi tako razklalo evropo, da nihče pri zdravi pameti tega ne more tvegati. Ne vem a se v Washingtonu zavedajo tega ali jih ne briga.

Itak da jo bo razklalo, ker bojo vsi hotli pocen rusko nafto in plin, preden crkne vsa proizvodnja v Evropi.

kopriwa ::

Srbsko tele je reklo, da je že podpisano. Deal done. Da bo lažje zaspal mu raje ne povemo, da je Zelenski rekel: "jok brate, odpade"

Mislim tiste točke o služenju ZDA na račun tega sporazuma so čista perverzija. Saj ne da se bo kdo strinjal s tem, ampak zgodovina ne bo prijazna do tegale merkantilizma. Če se Chamberlainu smejimo v njegovi naivnosti, bo Trump na nivoju Quislinga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

gozdar1 ::

Tu je stvar malo bolj razdelana,

https://x.com/michaeldweiss/status/1991...

Sicer pa me zanima kako se bo s tem strinjal putin, Ker tole bolj izgleda, kot seznam ameriških želja, recimo potegnit rusijo stran od kitajske...recimo ukrjina proti eu nekaj kar je bilo opvod za samo vojno....

Kekci z sendvičarskim pridihom, če lah zaj povedo, Zakaj silijo Ukrajino v Kapitulacijo, "če pa tko zmaguje" ?

Telbanc je izjavil:

Kekci z sendvičarskim pridihom, če lah zaj povedo, Zakaj silijo Ukrajino v Kapitulacijo, "če pa tko zmaguje" ?

Vi še sendvičev ne dobite. Kako je plan zmaga za rusijo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Rusija je že zmagala, Nato bo dobu brco u rito in gre iz Ukrajine. :))A nisi informiran ?

Verjetno čakaš na jutranja poročila in to, kaj bo povedla Kaja Kalas?

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Rusija je že zmagala, Nato bo dobu brco u rito in gre iz Ukrajine. :))A nisi informiran ?

Saj veš, da so ata putin začeli vojno zaradi eu sporazuma v času ko je bila ukrajina nevtralna. Sedaj po sporazumu pa eu članstvo za ukrajaino.

Lahko pa nam pokažeš kje so te nato baze po ukrajini, veretno tam kot vsi tisti nato generali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Telbanc je izjavil:

Model, a se ne naveličaš? Ama ena stvar, ki si jo v proruski evforiji napovedal, se še ni uresničila.

No, Ukrajina je zgubla vojno, tko ko sem napovedal. Sam duhovni revež je lah mislil, da bojo bogi ukrajinci, premagali ruse. ki so v beg pognali 4 milijonsko Hitlerjevo armado, takrat opremljeno z nasodobnejšim orožjem. Amerikanci so to sprovocirali v Ukrajini, Majdan in ostalo, zato se zaj pogajajo z rusi. Una Viktorija....

Res pa je, da če bi Nato opremil Ukrajino z droni pravočasno, bi se lahko vse skupaj drugače končalo. V dveh letih kolko je poteklo od vojne v Armeniji, bi se marsikaj dalo naredit. Pa se ni. Zato je Nato za en kurac.

Zgodovina sprememb…

V tej armadi je bilo več miljonov ukrjincev, belorusov,..ostalo je bulšit na podobnem nivoj, kot rusk pripisovanje zaslug samemu sebi. Vojno je začel in sprovociral putin, ko je uvidel da mu propada imperij.
««
1221 / 1221
»
»»