» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
1071 / 1082
»»

Machete ::

Jaz genocida ne podpiram. Naša vlada je edina ralativno glasna glede tega. Voli naprej, smo v demokraciji. Židi pa bi tolkli po svoje neglede na Evropo. Je pa to bolj sramota za cel svet, ne vem zakaj je EU na tapeti. A putka si je upal kaj reči? Krompirjeva glava mogoče? Orban? Ah ja samo ta grda EU.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

skrtuh ::

Machete je izjavil:

Jaz genocida ne podpiram. Naša vlada je edina ralativno glasna glede tega. Voli naprej, smo v demokraciji. Židi pa bi tolkli po svoje neglede na Evropo. Je pa to bolj sramota za cel svet, ne vem zakaj je EU na tapeti. A putka si je upal kaj reči? Krompirjeva glava mogoče? Orban? Ah ja samo ta grda EU.

Mene zanima, kaj dela Evropa, katere del sem. In če Evropa ne spoštuje nekih osnovnih človeških norm in ima dvojna merila, potem z logičnim sklepanjem hitro prideš do zaključkov:
Evropa ne sledi mednarodnim in človeškim normam - čemu torej sledi, ali a) ciljem geopolitičnih igric, ali b) navodilom iz ZDA
če a) potem ne vem zakaj se bunimo glede Putina, saj smo isti. Gremo se neke geopolitične igrice s kmeti na šahovnici.
če b) potem ne vem kaj se bunimo glede ogroženosti Evrope, to so nam določili... Problem je mentalna ogroženost, ker so naši politiki navadni kimavci brez hrbtenice in lastne pameti.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

pegasus ::

Aha aha, spet projicirate svoje domače zablode na preostali svet ...

Resno, vostok ekipa, nehajte, ste tako transparentni, da ste že dolgočasni.

kow ::

Skrtuh, sedaj razumem logiko. Evropa ni idealna. Svet ni idealen. Ergo. Rus lahko pobija, posiljuje in krade. Le kako nismo dojeli ze prej?!?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

bm1973 ::

Ocitno ne razumes njihovega humorja. Centrala ni pojasnila kaksno ljudstvo so Estonci, a?

Kje sem napisal da Rus lahko to dela. Jaz samo govorim, da ne vem zakaj se bunimo nad rezultatu, če smo sprejeli take igrice. Pač slabo smo igrali, to je to... nimamo zdaj nobene osnove, da se bunimo...
In nehajo naj nam prodajat bučke...

Zgodovina sprememb…

Fun fact: Estonski otroci so po raziskavi PISA, pri matematiki 7. na lestvici. Kje so Srbi, ti raje ne bom povedal, bm1973. Da ti ne bo prevec nerodno.

kow je izjavil:

Fun fact: Estonski otroci so po raziskavi PISA, pri matematiki 7. na lestvici. Kje so Srbi, ti raje ne bom povedal, bm1973. Da ti ne bo prevec nerodno.

Fun fact je, da ne moreš prebavit ene enostavne kmečke logike, ker ti rezultat ne ustreza...

Zgodovina sprememb…

gozdar1 ::

Standardna ruska kgb propaganda z napadi na politike, ki jim niso po godu. Kar je ironično glade na to kdo vodi rusijo.

gozdar1 je izjavil:

Standardna ruska kgb propaganda z napadi na politike, ki jim niso po godu. Kar je ironično glade na to kdo vodi rusijo.

A veš da sem vedel da boš to napisal :) ker nimaš nobenih drugih protiargumentov, takoj vzameš knjižico z navodili od Vonderlajnove in obrneš na prvo stran in prebereš: če se ne ujema s tem kar mi trdimo, gre zagotovo za propagando.

Zgodovina sprememb…

Očitno tudi linki z videi niso več merodajen dokaz za vernike...

gozdar1 ::

Poglej kaj so pisali o titu za časa informbiroja, vse kar lahko sedaj beremo o ukrajinskih in evropskih voditeljih...nacisti, ameriški plačanec,..isti mušter samo druga imena.

skrtuh je izjavil:

če b) potem ne vem kaj se bunimo glede ogroženosti Evrope, to so nam določili... Problem je mentalna ogroženost, ker so naši politiki navadni kimavci brez hrbtenice in lastne pameti.

Sej menda je jasno, da gre za to drugo. Naši politiki vedno najprej vprašajo "očija", kaj on misli, ker drugače če naredijo kaj narobe, jih lahko dobijo po riti...

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

Machete je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Evropa je ogrožena ne samo vojaško ampak tudi podnebno. Medtem ko Rusija zaradi svoje geografske lege, uživa v prijetnih toplih dneh brez kakšnih morilskih vročinskih valov. In več časa ko gre mimo, bolj bo Rusija podnebno bolj prijazna za živet in počitnikovat.

Zato putina med drugim tudi boli ku*ac za podnebne spremembe, ker bodo rusi še več stoletij živeli relativno normalno. Slabši kot bodo pogoji na zahodu, bolj se bodo lahko naseljevali proti severu oz. severovzhodu rusije.
V Sochiju (črno morje), je temperatura vode prijetnih 22.7 stopinj. Greš na našo ali hrvaško obalo, skoraj 30.

Še moj 10 letnik zna razmišljati globje od tvojega propagandnega lakmusa.
Res si tepec, če dejansko verjameš, da je o kar si napisal, dejansko vse. Sama pozitiva torej za Ruse. Karkoli se zgodi, ruski troli obrnejo kako je to dobro. Še Kim se ne bi sramoval takih pravljic.

Podpišem. +1

Sicer je tako, da bodo Rusi za 50-100 let prišli do pristanišč na severu, ki ne bodo trajno zamrznjena, čisto tako brez ledene kape sicer ne bo šlo, samo prišli bodo do pristanišč, ki ne bodo okovana v led.

Negativna stran pa je, da 98% vsega, kar je zgrajeno, je zgrajeno na permafrostu, na zmrznjeni zeleni masi, pomešani s šoto. To so že imeli težave, ker so se vgreznili in sesuli rezervoarji za diesel, ter povzročili masovne ekološke škode.

Bolj se bo toplilo, bolj bodo imeli težave. Ponekod bo treba samo na globlje temelje postaviti, samo v Sibiriji pa bodo morali morda na pilotih graditi, ker je debelina šote 15+ m in tu ne moreš trinadstropne stavbe postaviti.

Tako za Ruse, kot za vse ostale - bodo spremembe.

Ne vem, ce je enostavno prepricati prebivalstvo da naseljuje arkticne predele. No, morda bodo uspeli s casom dvigniti rodnost.
Murmansk je v 30 letih izgubil skoraj polovico prebivalcev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Tole sem gledal včeraj:

Moraš biti posebne vrste tič, da se tu počutiš doma ... za turizem je pa kul.

Kdaj bo Rusija ponudila turistični ogled gnijočih jedrskih podmornic v Murmansku? :))

damirj79 ::

bm1973 je izjavil:

Znanje politikov v EU...

https://insajder.com/svet/estonska-mini...

Precej hudo, verjetno v resnici zna množit, ampak trema, stres, nepripravljenost ipd naredi svoje.

Enako kot ti tudi ne bi v trenutku nepripravljenosti znal množiti. Se pač zgodi jbg.

Jaz s tem nimam neke težave, bolj mi je smešno to kazanje in prikazovanje vloge alfa samca nekaterih, jezdenje konja zgoraj brez ipd pomilovanja vredne samopromocije večvrednosti.

damirj79 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Znanje politikov v EU...

Precej hudo, verjetno v resnici zna množit, ampak trema, stres, nepripravljenost ipd naredi svoje.
Enako kot ti tudi ne bi v trenutku nepripravljenosti znal množiti. Se pač zgodi jbg.
Jaz s tem nimam neke težave, bolj mi je smešno to kazanje in prikazovanje vloge alfa samca nekaterih, jezdenje konja zgoraj brez ipd pomilovanja vredne samopromocije večvrednosti.

Kaj pa je to takega če nekdo jaha na konju - stres, trema, nepripravljenost naredita svoje. Kaj pa je to takega če nekdo napade drugo državo, pač takrat je bil pod stresom in je potegnil napačno potezo. Nič takega, to se vsakemu lahko zgodi... ali kaj si hotel povedat?

Pač če nisi za politika in ne prenašaš stresa, ne rini tja... stres ni izgovor...

Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ ::

Ojej!!!

Rusofobi, hitro denacificirat!!!

skrtuh je izjavil:

damirj79 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Znanje politikov v EU...

Kaj pa je to takega če nekdo jaha na konju - stres, trema, nepripravljenost naredita svoje. Kaj pa je to takega če nekdo napade drugo državo, pač takrat je bil pod stresom in je potegnil napačno potezo. Nič takega, to se vsakemu lahko zgodi... ali kaj si hotel povedat?

Pač če nisi za politika in ne prenašaš stresa, ne rini tja... stres ni izgovor...
¸

Eno je, če zaradi "stresa" ne izstreliš kot iz topa koliko je 4x8, popolnoma nekaj drugega je, da greš zaradi tega napast drugo državo.

Ravno tako je jahanje konja eno, popolnoma nekaj drugega pa razkazovanje zgoraj brez, na konju :D razumi, če hočeš in moreš.

damirj79 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Znanje politikov v EU...

Politik ne sme sprejeti taksnih novinarjev igric. Lahko samo izgubi. Ce bo pravilno zmnozil, bo dokazal kaj? Da obvlada petosolsko aritmetiko. Ce se zmoti, pa se bo osramotil.

Saj zato pravim, da je precej hudo. Že zato ker kot javna oseba vse kar rečejo lahko uporabijo proti njim. Zato tole neznanje množenja izpade slabo, mediji pa sploh napihnejo. V resnici pa ni tako šokantno kot prikazovanje alfa samca. O prvem težko rečem kaj izjemno negativnega, medtem ko drugi primer se mi pa dobesedno gnusi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: damirj79 ()

kow je izjavil:

Ne vem, ce je enostavno prepricati prebivalstvo da naseljuje arkticne predele. No, morda bodo uspeli s casom dvigniti rodnost.
Murmansk je v 30 letih izgubil skoraj polovico prebivalcev.

Glede tega se strinjam. Problem bo, po moje tudi fluktuacija temperature, ki yebe tudi nas. Češnje cvetejo, nakar pride ledeni val in cvetovi pomrznejo. Ko je pri nas narisano modro, je taka cela Madžarska, Ukrajina, Rusija vse do severnega povratnika.

Temu pojavu so sedaj nadeli ime "omega pattern", ki izhaja iz vijuge, ki jo dela jet stream. Če je omega kot jo poznamo, vleče puščavski topel zrak gor in imamo vročinski val kot sedaj, če je omega obrnjena, vleče arktični mrzel zrak dol in imamo spomladi pozebe. Ali kot si rekel, "modro do severnega povratnika".

Machete ::

JohnyQ_ je izjavil:

Ojej!!!

Rusofobi, hitro denacificirat!!!

Nekako normalna stvar, tudi mi smo Srbo-hrvaščino na hitro postavili v zgodovino.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Pac-Man ::

to

https://x.com/bscholl/status/1936915176...

"Sem študent, ki iz nič izdeluje reaktivni motor, da bi lahko izdelal najhitrejše daljinsko vodeno letalo," je bilo bistvo elektronskega sporočila, ki sem ga prejel od Ivana, študenta prvega letnika univerze CalTech in ruskega emigranta.

Podpiram njegov GoFundMe - povezava je spodaj, če želite tudi vi prispevati.

in to, v niti ga razstavi s potrdili. V Rusiji se je šolal na srednji šoli za potomce apartčikov

https://x.com/c10ned/status/19399829078...
https://threadreaderapp.com/thread/1939...

Živjo, sem Ivan - popolnoma nesumljiv čudežni deček na področju letalstva in vesolja.

Imam očarljiv ruski naglas, opravljeno pripravništvo pri podjetju Sukhoi (nič posebnega) in rahlo obsedenost z reaktivnimi pogonskimi sistemi za brezpilotna letala.
Moj "projekt" je imel tudi srečo, da ga je sponzoriralo podjetje "AO Лазерные Системы" (prevedeno: JSC Laser Systems), povezano z rusko vojaško industrijo, ki mi je velikodušno zagotovilo napredno aditivno tehnologijo 3D tiskanja kovin.
Sem le skromni ruski otroški genij s sanjami, zato so me seveda vpisali v eno od tistih povsem običajnih šola za "nadarjene" v Sankt Peterburgu. Saj veste, tiste, v katerih vsakega tretješolca domov odpelje zasebni varnostnik v Maybachu.

Fantje, umirite se - kaj mislite s "sinom nekega aparatčika", ki je na Caltechu zastonj (ne, moj oče ni napisal debelega čeka za donacijo!!!), da bi se kasneje vrnil in vodil neko vladno "družinsko podjetje"?
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Stane2 ::

https://x.com/front_ukrainian/status/19...
Lavrov - he has been the Russian Foreign Minister since the birth of Jesus Christ, I think? And nothing useful has come out of his mouth since then, - NATO Secretary General Rutte

:))

windigo ::

Stane2 je izjavil:

Lavrov - he has been the Russian Foreign Minister since the birth of Jesus Christ, I think? And nothing useful has come out of his mouth since then, - NATO Secretary General Rutte

Potem, ko se je sine Rutte pri tatiju Trumpu vzpostavil kot favorit za največjega brown-noserja zunaj ZDA, sedaj poskuša drugod popraviti svoj imiđ, da malo bolj ihtavo tolče po prej označenih tarčah. Tsk, tsk, tsk.
Ceterum censeo Balandeque fascistum esse

Saj je res. Lavrov je zivi fosil.

Meanwhile, sveze novice:
https://www.kommersant.ru/doc/7854322

The Ministry of energy predicts a loss of coal companies in 300-350 billion rubles per year

By the end of 2025, the balance loss of Russian companies in the coal industry may reach 300-350 billion rubles, the Ministry of Energy said. The mainness of the negative trend, the department considers the situation on foreign markets, as well as the ruble exchange rate and interest rates.

Deputy Director of the Department of the Ministry of Energy Dmitry Lopatin said that "the situation is deteriorating". If in 2024 the loss was 112.6 billion rubles, then in the first five months of this year "we already have a loss of about 112 billion rubles."

"One of the most important problems ... is the situation with debt," he said at a meeting of the Council for the Development of Siberia in the Federation Council (quoted by Interfax). -- Loans were collected by 1.2 trillion rubles. By the end of the year, we expect ... to 1.4 trillion rubles.

Ce zeli, lahko fikus pretvori stevilke v dolarje.

Se ena: https://www.kommersant.ru/doc/7853262

The Ministry of industry and trade said about the threat of falling the automotive market in Russia by 40%

The Ministry of Industry and Trade is developing new options for supporting the automotive industry to prevent the market from falling by 40% by the end of 2025. This was announced by the head of the department Anton Alikhanov at a meeting of the Federation Council Committee on Economic Policy. He noted that last year the automotive industry was "in good plus", but now the negative dynamics of the industry was formed by the key rate of the Central Bank and the conditions for car loans.

"And we see a serious drop, minus 28%, but we are taking measures ... that will allow us to avoid the planned ... 40% fall," said Mr. Alikhanov (quoted by "Interfax").

Vse vecji del ruske ekonomije je subvencioniran. Rusom se vse bolj mudi zmagati vojno.

kow je izjavil:

Se ena: https://www.kommersant.ru/doc/7853262

The Ministry of industry and trade said about the threat of falling the automotive market in Russia by 40%

The Ministry of Industry and Trade is developing new options for supporting the automotive industry to prevent the market from falling by 40% by the end of 2025. This was announced by the head of the department Anton Alikhanov at a meeting of the Federation Council Committee on Economic Policy. He noted that last year the automotive industry was "in good plus", but now the negative dynamics of the industry was formed by the key rate of the Central Bank and the conditions for car loans.

"And we see a serious drop, minus 28%, but we are taking measures ... that will allow us to avoid the planned ... 40% fall," said Mr. Alikhanov (quoted by "Interfax").

Vse vecji del ruske ekonomije je subvencioniran. Rusom se vse bolj mudi zmagati vojno.

Tu ne vem, če bodo subvencije pomagale. Folk noče / ne more kupiti avta na kredit, če je bazna obrestna mera 21%, kar pomeni, da so komercialne obresti okrog 25%. Plače verjetno ne sledijo temu trendu in dejansko folk nima niti za kredit.

Saj nekaj takega je bilo opaziti ob krizi leta 2011 pri nas. Morda ne v takih procentih, ampak prodaja novih avtov je upadla. Pač nič, bodo rabljene buhanke pele.

Stane2 ::

Ma seveda da plače ne sledijo temu.

sam pogledaš anuitetni plan
https://www.zps.si/kalkulatorji/izracun...

primerjajte: 3.2% v SLO in 25-30% v Rusiji 8-O

Stane2 je izjavil:

https://x.com/front_ukrainian/status/19...

:))

Kakšen bedak moraš bit, da na taki funkciji take tveziš - noro... a to se je od svojega "očija" nalezel...

kow je izjavil:

Politik ne sme sprejeti taksnih novinarjev igric. Lahko samo izgubi. Ce bo pravilno zmnozil, bo dokazal kaj? Da obvlada petosolsko aritmetiko. Ce se zmoti, pa se bo osramotil.

Očitno je več kot potrebno, da kak novinar koga potipa, če ima kaj pameti. Ne verjamem, da tile, ki ne znajo zmnožit dveh števil, znajo razmišljat s svojo glavo. To so lutke... Tudi Routeja bi bilo potrebno mal potipat...

Zgodovina sprememb…

skrtuh je izjavil:

Očitno je več kot potrebno, da kak novinar koga potipa, če ima kaj pameti. Ne verjamem, da tile, ki ne znajo zmnožit dveh števil, znajo razmišljat s svojo glavo. To so lutke... Tudi Routeja bi bilo potrebno mal potipat...

Tudi Putina, pa Medvedjeva, pa ... ne dvomim, da ne bi naleteli na trenutek, ko nečesa pač ne bi znali..

skrtuh je izjavil:

Tudi Routeja bi bilo potrebno mal potipat...

Saj ga...

Certificirana pederčina plus najslabši nizozemski premier ever...

damirj79 je izjavil:

skrtuh je izjavil:

Tudi Putina, pa Medvedjeva, pa ... ne dvomim, da ne bi naleteli na trenutek, ko nečesa pač ne bi znali..

Prav, nimam problema, če rusi postavijo bedake na vodilna mesta, še toliko bolje... Samo mene kot Evropejca zanimajo/skrbijo naši politiki.

Zgodovina sprememb…

skrtuh je izjavil:

damirj79 je izjavil:

skrtuh je izjavil:

Prav, nimam problema, če rusi postavijo bedake na vodilna mesta, še toliko bolje... Samo mene kot Evropejca zanimajo/skrbijo naši politiki.

Naši EU politiki niso toliko škodljivi, kot Putin&Co.

Putin&Co niso tako škodljivi za EU kot EU politiki, ki ne poznajo osnovnih matematičnih operacij...

mtosev ::

Mi v EUju na srečo imamo še kr dobre politike. Ni primerjave.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

bm1973 je izjavil:

Putin&Co niso tako škodljivi za EU kot EU politiki, ki ne poznajo osnovnih matematičnih operacij...

Seveda je Putin&Co bolj škodljiv za EU kot EU politiki. Se ravnokar dogaja, če nisi opazil

Kak dokaz za to ne bi škodil...

Meni bolj škodujejo slovenski politiki kot Putin...

Pithlit ::

bm1973 je izjavil:

Teb škoduje predvsem manjko babe. Ampak ker to lahk sam sebi pripišeš... si sam sebi največji škodljivec. Veš, problem je ko začneš enkrat za vse krivit druge. Prej al slej si je treba priznat da si ti problem.
Life is as complicated as we make it...

cleanac ::

bm1973 je izjavil:

A dokaz, da so slovenski politiki nagovorili Putina, da naj kolje soljudi, da mu lahko nabijemo sankcije in omejimo poslovanje? Ne se smešit. Normalne države kaznujejo agresijo, čeprav je zato potrebno žrtvovati lasten dobrobit. Na tem planetu pobijanje ni sprejeto kot nekaj normalnega.

Pithlit je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Teb škoduje predvsem manjko babe. Ampak ker to lahk sam sebi pripišeš... si sam sebi največji škodljivec. Veš, problem je ko začneš enkrat za vse krivit druge. Prej al slej si je treba priznat da si ti problem.

Bab imam lahko kolikor jih hočem... Ni bil nikoli probolem. Lezbijsk pa res nimam >:D.

Vlada nabija davke in skoraj ukinja normiranca.

A je to Putin naredil?

cleanac je izjavil:

A dokaz, da so slovenski politiki nagovorili Putina, da naj kolje soljudi, da mu lahko nabijemo sankcije in omejimo poslovanje? Ne se smešit. Normalne države kaznujejo agresijo, čeprav je zato potrebno žrtvovati lasten dobrobit. Na tem planetu pobijanje ni sprejeto kot nekaj normalnega.

Zakaj pol ni sankcij za Izrael?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

damirj79 je izjavil:

Ne govorim o tem ali so škodljivi ali ne - to je pač odvisno od tega, katero politiko zasledujejo in katero politiko zasleduješ ti.
Problem je, da so naši politiki bedaki. Bedak pa dela škodo, ne glede na to, katero politiko zasleduje.
Če pogledaš npr. Bidena - za njega je bilo jasno, da je bil lutka (senilen starček).
Rutte je očitno pudelj oz. navaden mulc, ki ga oči po riti če naredi nekaj narobe. Mi v Evropi ne rabimo takih ljudi, mi rabimo ljudi, ki bodo furali NAŠO politiko.

Zgodovina sprememb…

bm1973 je izjavil:

No malo manj egoistično glej na zadevo. Sej pač nisi samo ti tu. Verjetno vas je takih kot ti več, mogoče tudi precej, kaj pa vem, a vseeno niste večina. Vsaj tako izgleda. Večini torej Putin bolj škoduje.

AvtoR ::

bm1973 je izjavil:

Kak dokaz za to ne bi ĹĄkodil...

Meni bolj ĹĄkodujejo slovenski politiki kot Putin...

Daj ne trolaj prosim.

bm1973 je izjavil:

Vlada nabija davke in skoraj ukinja normiranca.

Si izven te teme, pa vseeno; normiranci so se preveč razvadili.

skrtuh je izjavil:

damirj79 je izjavil:

Ne govorim o tem ali so škodljivi ali ne - to je pač odvisno od tega, katero politiko zasledujejo in katero politiko zasleduješ ti.
Problem je, da so naši politiki bedaki. Bedak pa dela škodo, ne glede na to, katero politiko zasleduje.
Če pogledaš npr. Bidena - za njega je bilo jasno, da je bil lutka (senilen starček).
Rutte je očitno pudelj oz. navaden mulc, ki ga oči po riti če naredi nekaj narobe. Mi v Evropi ne rabimo takih ljudi, mi rabimo ljudi, ki bodo furali NAŠO politiko.

Govorili smo, kdo je bolj škodljiv. Če ti besede "škodljiv" nisi razumel pravilno, ti ne morem pomagati.

Kaj pa je to "NAŠA" politika? Zakaj misliš, da je ta NAŠA in ne tvoja?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: damirj79 ()

damirj79 je izjavil:

Govorili smo, kdo je bolj škodljiv. Če ti besede "škodljiv" nisi razumel pravilno, ti ne morem pomagati.
Kaj pa je to "NAŠA" politika? Zakaj misliš, da je ta NAŠA in ne tvoja?

Kaj je škodljivo je relativen pojem - ne vem kaj tukaj ni jasno - zato taka debata nima ravno nekega smisla. Zakaj misliš da pri nas (in drugod) v parlamentu obstajajo različne stranke... če tega ne razumeš potem ti tudi jaz ne morem pomagat - pa bi ti rad...

Zgodovina sprememb…

««
1071 / 1082
»»