Forum » Problemi človeštva » Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Temo vidijo: vsi

Ales78 ::
In iz teh zgornjih podatkov si ti ugotovil 300% povečanje proizvodnje? Nimam besed, res ne...
Ima vsak svojo glavo, pa naj jo uporablja po svojih najboljših močeh.
Tvoje besede.
Kaj si pa ti izračunal ali zaključil iz tega in kje sem se jaz zmotil? Ker vojne v ukrajini, ne bo rešilo nakladanje, podobno kot nogometne tekme ne zmagajo navijači.
Zato me resno zanima, kje sem se jaz zmotil in kaj si ti drugače izračunal? In kako.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

Pithlit ::
Povsod, malo poglej nevtralne war mapping kanale na yt. Samo ne Denysa, ker tip zamolči Ruske uspehe in napihne Ukrajinske. Me je vsaj eno leto nategoval.
Objektivna statistika površine, ki so jo osvojili v 3 letih in cene, ki so jo plačali za to je brutalna.
Pa že 3 leta govorite za vsak kurnik, da se fronta podira, poćelo je poćelo, konec je in podobno.. Bedno izpadete, nič se ne podira. Še najhujši nacionalistični senator Rogozin je ravnokar priznal, da ne gre nikamor.
zaradi dronov vojskovanje praktično nemogoče, sile bojujočih se armad so enake in nobenega zloma fronte ni na vidiku.
Mah ni tako preprosto, Ukrajina je celotno fronto zdizajnirala, da bodo rusi ostali tam in se zajebavali z jarki in utrdbami + nekaj mest vmes. In to fronto so krepili leta. Če rusi prodrejo, nimajo zadaj nič več, da bi jih ustavili. Razen tega so rusi zadevo raztegnili cez celo vzhodno Ukrajino in s tem raztegnili ukrajinsko vojsko, ukrajinci pa nimajo dovolj ljudi, da bi lahko celo držali dovolj okrepljeno. Zelensky že razmišlja, da bi spustil starostno mejo za mobilizacijo, kar pomeni, da jim zmanjkuje ljudi.
Vec ali manj vsem čudežnim ruskim prebojem sledijo UA poročila o čiščenju ostankov enot.
Ne gledat samo ukrajinska ali samo ruska poročila, ker oboji lažejo, da se kar kadi.
Nov dan, nov account, Nova prilika za ponavljanje 3 leta stare mantre ki se vedno znova izkaže za laž.
Inteligenca verjetno nekje na nivoju povožene žabe.
Life is as complicated as we make it...

windigo ::
legenda za branje poročil s fronte (termin -- premik frontne črte na zelo omejenem območju):
uspeh -- 50-100m
velik uspeh -- 100-200m
preboj -- 200-500m
velikanski preboj -- 500m - 1km
kolaps fronte -- 1-2km
uspeh -- 50-100m
velik uspeh -- 100-200m
preboj -- 200-500m
kolaps fronte -- 1-2km
Ceterum censeo Balandeque fascistum esse

legenda za branje poročil s fronte (termin -- premik frontne črte na zelo omejenem območju):
uspeh -- 50-100m
velik uspeh -- 100-200m
preboj -- 200-500m
kolaps fronte -- 1-2km
Dejansko, za utrjeno ozemlje, imaš prav. Zadnji trije so malo na meji in bi jih malo dvignil, ampaš še vedno ok.
Zgodovina sprememb…

floyd1 ::
In iz teh zgornjih podatkov si ti ugotovil 300% povečanje proizvodnje? Nimam besed, res ne...
Tvoje besede.
Kaj si pa ti izračunal ali zaključil iz tega in kje sem se jaz zmotil? Ker vojne v ukrajini, ne bo rešilo nakladanje, podobno kot nogometne tekme ne zmagajo navijači.
Zato me resno zanima, kje sem se jaz zmotil in kaj si ti drugače izračunal? In kako.
Jaz nisem nič izračunal ali sem kje rekel da sem? Preveč neznank. "Iz riti" pa podatkov ne bom vlekel, to je resna debata

Tisto "navijaštvo" si pa definitivno potegnil iz tazadnje. Pusti ga raje tam. In predvsem se drži svojega:

Chalky ::
Rutte: NATO ready to shoot down Russian planes if threatened
NATO Secretary General Mark Rutte said the alliance did not shoot down the three Russian MiG-31s that violated Estonian airspace because "there was no need."
"This doesn't mean we won't shoot down a plane immediately if necessary. First, we assess the situation. But if required -- we will do what's necessary," he emphasized.
https://x.com/nexta_tv/status/197046139...
NATO Secretary General Mark Rutte said the alliance did not shoot down the three Russian MiG-31s that violated Estonian airspace because "there was no need."
"This doesn't mean we won't shoot down a plane immediately if necessary. First, we assess the situation. But if required -- we will do what's necessary," he emphasized.
https://x.com/nexta_tv/status/197046139...

Tvoje besede.
Jaz nisem nič izračunal ali sem kje rekel da sem? Preveč neznank. "Iz riti" pa podatkov ne bom vlekel, to je resna debata. So mi pa ravno zato tvoji zaključki toliko bolj fascinantni.
Tisto "navijaštvo" si pa definitivno potegnil iz tazadnje. Pusti ga raje tam. In predvsem se drži svojega:
Razsvetli nas. Ker jaz ne bom šel violam razlagati, da bodo izgubili naslednjo tekmo proti Olimpiji (čeprav jo zelo verjetno bojo).
Pač, naj sanjajo karkoli hočejo. Ni moj problem.
Opazujem podatke in zaključujem na podlagi njih. Mi je čisto vseeno, kaj kdo naklada, tako ali tako bo čas pokazal, kdo ima prav, viole, pa tudi, če še tako stegujejo jezičke, ne bodo nič spremenile.
Boljši igralci so boljši igralci, in če bi vedel, kdo to so, grem takoj vplačat stavo.
Zgodovina sprememb…

Chalky ::
French President Macron was stopped by police in the United States.
He was driving through New York after addressing the United Nations headquarters when officers blocked the streets due to Trump's motorcade.
Macron reportedly called Donald Trump, but it made no difference: after several minutes, the street was reopened, but only for pedestrians.
Macron calls Trump to allow him to pass, but Trump humiliates Macron and tells him to walk instead, which he does
https://x.com/EricLDaugh/status/1970453...
Ni čudno da nihče nič ne stori glede Rusije, ko imaš takšne kekce v Evropi. Ima srečo da je vseskupaj v NY, ker če bi bilo v Franciji bi mu še kdo kaj storil na ulici glede nato da tam vsak dan razbijajo in uničujejo.
He was driving through New York after addressing the United Nations headquarters when officers blocked the streets due to Trump's motorcade.
Macron reportedly called Donald Trump, but it made no difference: after several minutes, the street was reopened, but only for pedestrians.
Macron calls Trump to allow him to pass, but Trump humiliates Macron and tells him to walk instead, which he does
https://x.com/EricLDaugh/status/1970453...
Ni čudno da nihče nič ne stori glede Rusije, ko imaš takšne kekce v Evropi. Ima srečo da je vseskupaj v NY, ker če bi bilo v Franciji bi mu še kdo kaj storil na ulici glede nato da tam vsak dan razbijajo in uničujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Chalky ()

luli ::
Še en, ki bo poletel čez zaprto okno. Ded sploh ne ve, kaj govori.
https://x.com/Gerashchenko_en/status/19...
Ales78 poskrbite malo za te dezinformatorje. No morete vi tumbat o prebojih, če vam v zaledju govorijo o zaustavitvi.
https://x.com/Gerashchenko_en/status/19...
Ales78 poskrbite malo za te dezinformatorje. No morete vi tumbat o prebojih, če vam v zaledju govorijo o zaustavitvi.

Tvoje besede.
Jaz nisem nič izračunal ali sem kje rekel da sem? Preveč neznank. "Iz riti" pa podatkov ne bom vlekel, to je resna debata. So mi pa ravno zato tvoji zaključki toliko bolj fascinantni.
Razsvetli nas. Ker jaz ne bom šel violam razlagati, da bodo izgubili naslednjo tekmo proti Olimpiji (čeprav jo zelo verjetno bojo).
Pač, naj sanjajo karkoli hočejo. Ni moj problem.
Opazujem podatke in zaključujem na podlagi njih. Mi je čisto vseeno, kaj kdo naklada, tako ali tako bo čas pokazal, kdo ima prav, viole, pa tudi, če še tako stegujejo jezičke, ne bodo nič spremenile.
Boljši igralci so boljši igralci, in če bi vedel, kdo to so, grem takoj vplačat stavo.
O čem zdaj to blodiš, ti sveta forumska nevtralnost? Podatke si potegnil iz riti in bolj jih boš mešal, bolj bo smrdelo. Brez info o uvozu dronov, pogostosti napadov in točnega števila poslanih dronov za vsak napad pač ne moreš sklepati o 300% povečanju proizvodnje.

jernejl ::

fur80 ::
Droni so prava revolucija tega konflikta, sam kaj ko so Ukrajinci dobili to nazaj z obrestmi... Sploh tistih z optiko, ki se jih ne da motit.
Osebno mislim, da je največji problem Ukrajine, ruska industrija in njihov output, ko enkrat zalaufa v smer vojne je tako kot ameriška med www. Preprosto pumpa ven nenormalne količine orožja in zdaj se je usmerila na drone in vedno več jih bo.
Sem za foro pogooglal (ne vem ali je pravi podatek, lahko, da spet nekdo naklada, tako, da z mero soli prosim) in največ dronov uporabljenih, v enem dnevu, s strani rusije skozi čas.
"Feb 23, 2025: 267 drones" : 267
"May 18, 2025: 273 drones" : 273
"June 1, 2025: 472 drones" : 472
"July 9, 2025: 728 drones" : 728
"Sep 7, 2025: >800 drones" : 800
Se pravi so povečali proizvodnjo, recimo v enem letu, za skoraj 300% (ni pravilno izračunano, ker so jih akumulirali vmes, čas med napadi zgoraj pa ni linearen).
Ne vem, kako bodo to rešili, treba bo najti dejansko učinkovito zaščito pred droni.
Tole je dejansko problem ja in tega se Ukrajinci in Zahod zavedajo. Vendar je obratno tudi, Ukrajinci počasi ampak zagotovo bodo začeli masovno proizvajati orožje dolgega dosega in bodo dnevno napadene rafinerije po Rusiji. Prihodnost za nobenega ni nič kaj rožnata, edini, ki pa lahko to norijo konča je pa Putin, tako da ja, treba je pomagat Ukrajincem!

Zelensky že razmišlja, da bi spustil starostno mejo za mobilizacijo, kar pomeni, da jim zmanjkuje ljudi.Rusi so si pri severnokorejcih že izprosili ljudi za na fronto, kar pomeni, da rusov zmanjkuje.
Ohjej, sveta preproščina... poglej, če hočeš imeti vsaj pribljižno učinkovito vojsko, potrebuješ vojne veterane, ki jim je, izven teorije, vsaj pribljižno kaj jasno, na dejanskem bojišču.
Vojne za S. Korejo ni bilo že kar nekaj let, inštruktorji pa ne postajajo nič mlajši.
Ni Rusija prosile S. Koreje, za vojsko, S. Koreja je prosila za možnost treninga novih rodov inštruktorjev.
Zdaj pa uganka, za veleume: kaj je največ vredna zadeva, ki jo je ruska vojska dobila v tej vojni? Ne ugibajte, poglejte gor, odgovor se skriva v prejšnjih 3 vrsticah.
Zgodovina sprememb…

Ohjej sveta preproščina. Tudi Zelenski razmišlja o novem rodu inštruktorjev, zato pa je smiselno, da vključi mlade. Saj razumeš, 50 let stari vojaki bodo šli kmalu v penzion, mladi imajo pa precej daljši čas trajanja in čas je, da se kalijo ob veteranih.Zelensky že razmišlja, da bi spustil starostno mejo za mobilizacijo, kar pomeni, da jim zmanjkuje ljudi.Rusi so si pri severnokorejcih že izprosili ljudi za na fronto, kar pomeni, da rusov zmanjkuje.
Ohjej, sveta preproščina... poglej, če hočeš imeti vsaj pribljižno učinkovito vojsko, potrebuješ vojne veterane, ki jim je, izven teorije, vsaj pribljižno kaj jasno.
Vojne za S. Korejo ni bilo že kar nekaj let, inštruktorji pa ne postajajo nič mlajši.
Ni Rusija prosile S. Koreje, za vojsko, S. Koreja je prosila za možnost treninga novih rodov inštruktorjev.
Če hočeš imeti pribljižno učinkovito vojsko je treba šolati mlade, ampak tebi to niti pribljižno ni jasno, nje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()

Zelensky že razmišlja, da bi spustil starostno mejo za mobilizacijo, kar pomeni, da jim zmanjkuje ljudi.Rusi so si pri severnokorejcih že izprosili ljudi za na fronto, kar pomeni, da rusov zmanjkuje.
Ohjej, sveta preproščina... poglej, če hočeš imeti vsaj pribljižno učinkovito vojsko, potrebuješ vojne veterane, ki jim je, izven teorije, vsaj pribljižno kaj jasno.
Zdaj pa uganka, za veleume: kaj je največ vredna zadeva, ki jo je ruska vojska dobila v tej vojni? Ne ugibajte, poglejte gor, odgovor se skriva v prejšnjih 3 vrsticah.
Vsaj miljon pohabljenih in z vojnim sidronom označenih ljudi, ki jih bo treba vzdževati in vklopiti v življenje + njihove družine. Še nagradno vprašanje zate, kaj so dobile vojske vrednega v balkanskih vojnah leta 91-95.

Ohjej sveta preproščina. Tudi Zelenski razmišlja o novem rodu inštruktorjev, zato pa je smiselno, da vključi mlade. Saj razumeš, 50 let stari vojaki bodo šli kmalu v penzion, mladi imajo pa precej daljši čas trajanja in čas je, da se kalijo ob veteranih.Zelensky že razmišlja, da bi spustil starostno mejo za mobilizacijo, kar pomeni, da jim zmanjkuje ljudi.Rusi so si pri severnokorejcih že izprosili ljudi za na fronto, kar pomeni, da rusov zmanjkuje.
Se absolutno strinjam. Problem je samo, da bo Ukrajinska "rasa" izbrisana, če se bodo še zajebavali z mobilizacijo, ljudi, ki so jih izgubili, ne bodo nadoknadili še nekaj generacij.
Vsaj miljon pohabljenih
Daj mi prosim vir, ki dokaže tvojo trditev, sicer bom s tvojo izjavo počel kot z ruskim in ukrajinskimi lažmi. Preslišal jo bom.
Zgodovina sprememb…

Se absolutno strinjam. Problem je samo, da bo Ukrajinska "rasa" izbrisana, če se bodo še zajebavali z mobilizacijo, ljudi, ki so jih izgubili, ne bodo nadoknadili še nekaj generacij.
Ukrajincev je 40 mijonov, Rusov je 140 miljonov, kako in kdaj in kje, pa če je 200 000 mrtvih vojakov bo rasa izbrisana!?!?! POvej, pomisli, izračunaj, preštej in odgovori! Ne na pamet, ker prehitro pišeš!

Ukrajincev je 40 mijonov, Rusov je 140 miljonov, kako in kdaj in kje, pa če je 200 000 mrtvih vojakov bo rasa izbrisana!?!?! POvej, pomisli, izračunaj, preštej in odgovori! Ne na pamet, ker prehitro pišeš!
Ne rabim nič računati, dokaz trditve je na ramenih tistega, ki trdi. Razen tega, mi čisto dol visi, kdo zmaga.
Zgodovina sprememb…

Problem je samo, da bo Ukrajinska "rasa" izbrisana, če se bodo še zajebavali z mobilizacijo, ljudi, ki so jih izgubili, ne bodo nadoknadili še nekaj generacij.Enako velja za ruse. Ampak Ukrajinci nimajo česa izgubiti, borijo se za svoja življenja, za svoje premoženje, za vse kar so si doslej ustvarili. Rusi množično umirajo za koristi nekoga tretjega, v tuji državi.

Ne rabim nič računati, dokaz trditve je na ramenih tistega, ki trdi.
Ti trdiš, da bo ukrajinska rasa izbrisana! Kako bo 40 miljonski narod izbrisan?

Problem je samo, da bo Ukrajinska "rasa" izbrisana, če se bodo še zajebavali z mobilizacijo, ljudi, ki so jih izgubili, ne bodo nadoknadili še nekaj generacij.Enako velja za ruse. Ampak Ukrajinci nimajo česa izgubiti, borijo se za svoja življenja, za svoje premoženje, za vse kar so si doslej ustvarili. Rusi množično umirajo za koristi nekoga tretjega, v tuji državi.
Dokler jim paše, pa naj.
Ti trdiš, da bo ukrajinska rasa izbrisana! Kako bo 40 miljonski narod izbrisan?
Imaš kilometerske študije narejene o nataliteti, preberi si jih.
Zgodovina sprememb…

Dokler jim paše, pa naj.
Tako, mi moramo Ukrajincem zgolj pomagati, da bo pocrkalo bistveno več rusov kot Ukrajincev.

Tako, mi moramo Ukrajincem zgolj pomagati, da bo pocrkalo bistveno več rusov kot Ukrajincev.
Pa dajmo. Imam svoje mnenje, ampak, če večina tako misli, ne vem zakaj ne. V čem vidiš problem? Jaz ga ne vidim, slabše kot bo šlo EU, bolje bo šlo meni, tako, da mi je vseeno, ukrepate lahko na eno ali drugo stran, meni ne bo šlo nič slabše, lahko mi gre pa boljše. Tako, da veselo glodam kokice in opazujem.
Zgodovina sprememb…

Vsaj miljon pohabljenih
Daj mi prosim vir, ki dokaže tvojo trditev, sicer bom s tvojo izjavo počel kot z ruskim in ukrajinskimi lažmi. Preslišal jo bom.
Število vojakov, ki bodo domov prišli s sindromom je še veliko višja pa vseeno:
Fourth, Russian fatalities and casualties have been extraordinary. Russia will likely hit the 1 million casualty mark in the summer of 2025—a stunning and grisly milestone. Overall, a high of 250,000 Russian soldiers have died in Ukraine, with over 950,000 total Russian casualties, a sign of Putin’s blatant disregard for his soldiers.
https://www.csis.org/analysis/russias-b...
Center for Strategic & International Studies.

Vsaj miljon pohabljenih
Fourth, Russian fatalities and casualties have been extraordinary. Russia will likely hit the 1 million casualty mark in the summer of 2025—a stunning and grisly milestone. Overall, a high of 250,000 Russian soldiers have died in Ukraine, with over 950,000 total Russian casualties, a sign of Putin’s blatant disregard for his soldiers.
Naaah, boš moral pa kar ruski vir dodati in to najmanj od Kremlja, pa še temu ne bom verjel, tega fake sranja sem se že prenajedel od obeh strani.
Zgodovina sprememb…

Vsaj miljon pohabljenih
In, kaj se to mene tiče?
Si ti malo zmeden ali se samo delaš norega? Si rekel naj ti dam vir o miljonu pohabljenih vojakov tako fizično kot psihično. Blebetaš neumnosti, sedaj bi pa kaj rad ti? Da te toleriramo?
Za začetek lahko daš študije o izbrisu Ukrajincev, kot si prej trdil, je polno študij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Si ti malo zmeden ali se samo delaš norega? Si rekel naj ti dam vir o miljonu pohabljenih vojakov tako fizično kot psihično. Blebetaš neumnosti, sedaj bi pa kaj rad ti? Da te toleriramo?
Poglej, v tej vojni lažeta obe strani, do maksimuma, pa še malo dlje. Če trditš, da je 1 milion vojakov pohabljenih (whatever), boš moral zame podati verodostojen vir. Sam trdim, da ne obstaja, zato takim izjavam ne verjemam. Ti pa le...
Zgodovina sprememb…

Poglej, v tej vojni lažeta obe strani, do maksimuma, pa še malo dlje. Če trditš, da je 1 milion vojakov pohabljenih (whatever), boš moral zame podati verodostojen vir. Sam trdim, da ne obstaja, zato takim izjavam ne verjemam. Ti pa le...
Sedaj boš ti trdil, da se v vojni v Ukrajini ni vsaj zarotiralo in borilo vsaj 1 miljon vojakov iz Rusije?

Sedaj boš ti trdil, da se v vojni v Ukrajini ni vsaj zarotiralo in borilo vsaj 1 miljon vojakov iz Rusije?
Ne, jaz bom trdil, da ne samo, da jaz ne vem, ampak ne veš niti ti, za povrh, sem prepričan, da tega ne ve nihče, razen virov zelo, da ne rečem ekstremno blizu Kremlju, na nivoju državne tajnosti. Ti se delaš, da veš, torej dokaži svojo trditev in svojo kariero super spya, v čigar senci se tresejo od strahu vsi James Bondi posneti do sedaj.
Zgodovina sprememb…

Ne, jaz bom trdil, da ne samo, da jaz ne vem, ampak ne veš niti ti, za povrh, sem prepričan, da tega ne ve nihče, razen virov zelo, da ne rečem ekstremno blizu Kremlju, na nivoju državne tajnosti. Ti se delaš, da veš, torej dokaži svojo trditev in svojo kariero super spya.
Aha, že vem, eden tak kot ti je že bil tukaj. :D Nič ni veljajlo, če človek ni šel tja in poslikal, pa še takrat naj ne bi bilo res, ker x ni vir, analize niso vir, organizacije niso vir, wiki ni vir,.. ... Torej kateri vir bi zate veljal, da grem na fronto in lastnoročno preštejem vojake, ki so tam, se mi podpišejo in boš ti v exel tabeli preštel in izločil dvojnike?
Zgodovina sprememb…

Ne, jaz bom trdil, da ne samo, da jaz ne vem, ampak ne veš niti ti, za povrh, sem prepričan, da tega ne ve nihče, razen virov zelo, da ne rečem ekstremno blizu Kremlju, na nivoju državne tajnosti. Ti se delaš, da veš, torej dokaži svojo trditev in svojo kariero super spya.
Aha, že vem, eden tak kot ti je že bil tukaj. :D Nič ni veljajlo, če človek ni šel tja in poslikal, pa še takrat naj ne bi bilo res, ker x ni vir, analize niso vir... Torej kateri vir bi zate veljal, da grem na fronto in lastnoročno preštejem vojake, ki so tam, se mi podpišejo in boš ti v exel tabeli preštel in izločil dvojnike?
Dokaz je dokaz. Blebetanje branjevk je pa blebetanje branjevk. Imaš kaj proti, če hočem dokaz, ne blebetanja branjevk?
Obe strani aktivno lažeta, od samega začetka o vsem. Ti trdiš, da imaš verodostojne informacije in ne blebetanja branjevk.
Ekstremno bom zadovoljen, če jih boš predočil. Samo rabim način, da jih ločim od blebetanja branjevk.
A je to tako težko razumeti? Hočem dokaze, ne laži, ene ali druge strani, ker mi samo tratijo čas, da si oblikujem sliko.
Zgodovina sprememb…

Aha, že vem, eden tak kot ti je že bil tukaj. :D Nič ni veljajlo, če človek ni šel tja in poslikal, pa še takrat naj ne bi bilo res, ker x ni vir, analize niso vir... Torej kateri vir bi zate veljal, da grem na fronto in lastnoročno preštejem vojake, ki so tam, se mi podpišejo in boš ti v exel tabeli preštel in izločil dvojnike?
Dokaz je dokaz. Blebetanje branjevk je pa blebetanje branjevk. Imaš kaj proti, če hočem dokaz, ne blebetanja branjevk?
Ja ti si cel dokaz! :D Prinesi ti druge dokaze, če se ne strinjaš. Da malo preverim tvoje dokaze. Zadeve se analizirajo, malo tu, malo tam in vzameš logiko.
Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

Aha, že vem, eden tak kot ti je že bil tukaj.
Nick si že lahko spremeni, njegovi idiotizmi pa ostanejo, nezmotljivo. Ne vem, kaj tu ne razumeš

Stane2 ::
Ales78 prijavljen 19. september, povratnik, ki vse ve, pa nima nobenih dokazov za svoje blodnje (koliko smo jih že imeli takih tukaj, oh jej...).
Popolnoma irelevantno je, kaj tukaj na tem forumu menimo in mislimo. Ta forum NIMA nobenega vpliva na situacijo v Ukrajini. To je vedno potrebno povedat takim kot ti, ki mislijo, da nas bodo z lažmi prepričali v nekaj drugega in potem se bo vojna v Ukrajini kar ustavila čez noč.
Prepričuješ že zdavnaj prepričane, klovn.
Pokaži te tvoje zemljevide. Sploh pokaži one v Sumiju ter v Dobropili. Tudi one pri reki Dnjepr okol Kersona pokaži, kako fronte kolapsirajo.... kekec zlagani.
Popolnoma irelevantno je, kaj tukaj na tem forumu menimo in mislimo. Ta forum NIMA nobenega vpliva na situacijo v Ukrajini. To je vedno potrebno povedat takim kot ti, ki mislijo, da nas bodo z lažmi prepričali v nekaj drugega in potem se bo vojna v Ukrajini kar ustavila čez noč.
Poglej zemljevide, imaš vrisane jarke. Jaz ne navijam ne za enega ne za drugega, me pa zanima kaj se dogaja, tako, da navijačev zagotovo ne bom v nič prepričeval.
Pokaži te tvoje zemljevide. Sploh pokaži one v Sumiju ter v Dobropili. Tudi one pri reki Dnjepr okol Kersona pokaži, kako fronte kolapsirajo.... kekec zlagani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stane2 ()

AvtoR ::
Ales78 se predstavlja kot nevtralen forumaš. Napiše morda res dva nevtralna komentarja, potem pa preklopi na polno na rusofilijo. Že videno na tem forumu. Sploh ko začne omenjati kremeljsko statistiko kot verodostojen vir je takoj vsakemu jasno koliko je ura. Kekec!

ej če tega ne bodo zabrisal čez oken... hahaha
https://x.com/NatalkaKyiv/status/197034...
From 3 days to '2 hours'...
To paraphrase Shakespeare: "There's something rotten in Russia," and the Russians know it.
Very eye-opening clip considering it was broadcast on Russian TV.
saj poznamo te njihove "napredne" metode...
https://x.com/NatalkaKyiv/status/197034...
From 3 days to '2 hours'...
To paraphrase Shakespeare: "There's something rotten in Russia," and the Russians know it.
Very eye-opening clip considering it was broadcast on Russian TV.
Ales78 se predstavlja kot nevtralen forumaš. Napiše morda res dva nevtralna komentarja, potem pa preklopi na polno na rusofilijo. Že videno na tem forumu. Sploh ko začne omenjati kremeljsko statistiko kot verodostojen vir je takoj vsakemu jasno koliko je ura. Kekec!
saj poznamo te njihove "napredne" metode...

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stane2 ()

uporabnik97 ::
Na hitro povzetek ales78 na zadnji strani.
- nevtralen
- vzvišen
- verjame samo Kremlju
- ve kaj razmišlja Zelensky
- ko gre EU slabo on zmaguje
- zanima ga samo resnica
- razmišlja s svojo glavo
Mislim da je pokljukal že kar lepo število kljukic za ruskega bota in to samo na eni strani. Kar tako naprej fant. Še malo pa boš vse prepričal.
- nevtralen
- vzvišen
- verjame samo Kremlju
- ve kaj razmišlja Zelensky
- ko gre EU slabo on zmaguje
- zanima ga samo resnica
- razmišlja s svojo glavo
Mislim da je pokljukal že kar lepo število kljukic za ruskega bota in to samo na eni strani. Kar tako naprej fant. Še malo pa boš vse prepričal.

Ales78 prijavljen 19. september, povratnik, ki vse ve, pa nima nobenih dokazov za svoje blodnje (koliko smo jih že imeli takih tukaj, oh jej...).
Poglej zemljevide, imaš vrisane jarke. Jaz ne navijam ne za enega ne za drugega, me pa zanima kaj se dogaja, tako, da navijačev zagotovo ne bom v nič prepričeval.
Slučajno sem prej sodeloval v temi, polni SDSovskih dronov, s katerimi si tudi nisem delil mnenje, principe delovanja pa so imeli enake, se pravi, ko se ne strinjaš, diskreditiraš (Morda kdo ve, iz kje to izvira? Res me zanima, če lahko kdo to razloži, lahko tudi na PM, mu bom večno hvaležen, je namreč zelo primitiven način delovanja, kjer se nikoli ne moreš naučiti nič od nikogar, ki se ne strinja s tabo, kar pomeni, da se ves čas vrtiš v krogu lastnega enoumja. Človeštvo bi bilo v načinu takega delovanja še vedno v srednjem veku in cerkvenih dogmah, niti do renesanse še ne bi prišli.). Zato sem jim spisal en majhen sestavek, za katerega priporočam, da si ga preberete vsi, ki raje diskreditirate kot argumentirate:
https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...
Pa čimmanj enoumja želim. Dela družbo dolgočasno. Naj tudi omenim, da so SDSovci nekaj najbolj podlega in zahrbtnega v slovenski družbi in, da ujemanje z njimi ni ravno nekaj za pohvalit.
Zgodovina sprememb…

Goran10 ::
V Moldaviji se pripravljajo na volitve. Pripravlja se teren da ta pravi zmagajo. Rusofilska gajba gre pa lahko domov ali pa v zapor.
Moldova will hold parliamentary elections this Sunday. If it falls to Russia, it could be used as a base to attack Odesa. Given the high stakes, the Ukrainian, Romanian, and Moldovan intelligence services will not allow Russian agents to carry out their usual activities. Tens of millions of euros prepared for bribes have been confiscated, and some agents have been arrested. I think Maia's party will win.
Moldova will hold parliamentary elections this Sunday. If it falls to Russia, it could be used as a base to attack Odesa. Given the high stakes, the Ukrainian, Romanian, and Moldovan intelligence services will not allow Russian agents to carry out their usual activities. Tens of millions of euros prepared for bribes have been confiscated, and some agents have been arrested. I think Maia's party will win.

Slučajno sem prej sodeloval v temi, polni SDSovskih dronov, s katerimi si tudi nisem delil mnenje, principe delovanja pa so imeli enake, se pravi, ko se ne strinjaš, diskreditiraš (Morda kdo ve, iz kje to izvira? Res me zanima, če lahko kdo to razloži, lahko tudi na PM, mu bom večno hvaležen, je namreč zelo primitiven način delovanja, kjer se nikoli ne moreš naučiti nič od nikogar, ki se ne strinja s tabo, kar pomeni, da se ves čas vrtiš v krogu lastnega enoumja. Človeštvo bi bilo v načinu takega delovanja še vedno v srednjem veku in cerkvenih dogmah.). Zato sem jim spisal en majhen sestavek, za katerega priporočam, da si ga preberete vsi, ki raje diskreditirate kot argumentirate:
Seveda te diskreditiram, saj ne podajaš nobenih dokazov za svoja pisanja.
Dejansko SE DISKREDITIRAŠ SAM.
Rusi napredujejo z okoli 1% ukrajinskega ozemlja na leto (če imajo srečo) ob katastrofičnih žrtvah. To zame ni uspeh. A zate je?

fikus_ ::
Aleš, dregnil si v njihov mehurcek, ne prenesejo drugače mislečih, se posebej če ni v skladu z njihovo agendo. Potem sledi gostilnisko nakladanje in obtozevanje, diskreditacija,...
Glede Moldove , zna biti pestro, eni viri pišejo, da bo RU takoj po volitvah destabilizirala državo z nemiri in prevzela vpliv (podobno kot Usa v UA), zato menda čaka NATO vojska v RO da posreduje.
Cez teden dni se bo videlo, ali je kaj na tem.
Glede Moldove , zna biti pestro, eni viri pišejo, da bo RU takoj po volitvah destabilizirala državo z nemiri in prevzela vpliv (podobno kot Usa v UA), zato menda čaka NATO vojska v RO da posreduje.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Aleš, dregnil si v njihov mehurcek, ne prenesejo drugače mislečih, se posebej če ni v skladu z njihovo agendo. Potem sledi gostilnisko nakladanje in obtozevanje, diskreditacija,...
Aja, to je tvoj sekundarni account. Razumemo sedaj. Je precej logično.
Mi bojda živimo v nekih mehurčkih, a? Kaj pa ti? A ti ne?

Slučajno sem prej sodeloval v temi, polni SDSovskih dronov, s katerimi si tudi nisem delil mnenje, principe delovanja pa so imeli enake, se pravi, ko se ne strinjaš, diskreditiraš (Morda kdo ve, iz kje to izvira? Res me zanima, če lahko kdo to razloži, lahko tudi na PM, mu bom večno hvaležen, je namreč zelo primitiven način delovanja, kjer se nikoli ne moreš naučiti nič od nikogar, ki se ne strinja s tabo, kar pomeni, da se ves čas vrtiš v krogu lastnega enoumja. Človeštvo bi bilo v načinu takega delovanja še vedno v srednjem veku in cerkvenih dogmah.). Zato sem jim spisal en majhen sestavek, za katerega priporočam, da si ga preberete vsi, ki raje diskreditirate kot argumentirate:
Seveda te diskreditiram, saj ne podajaš nobenih dokazov za svoja pisanja.
Dejansko SE DISKREDITIRAŠ SAM.
Rusi napredujejo z okoli 1% ukrajinskega ozemlja na leto (če imajo srečo) ob katastrofičnih žrtvah. To zame ni uspeh. A zate je?![]()
Dragi Stane2, nimam nič proti tebi ampak daj preberi si tole: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...
Res sem se potrudil in poizkusil najbolj počasnim v slovenski družbi razložiti, kako neumne so njihove izjave. Ni ti v čast, biti niti blizu temu, daj nauči se prosim vljudne komunikacije, kot jo namenjam jaz tebi.
Razumi, da to, da se greš najbolj pritlehnega, nima absolutno nič s tem, da bi imel karkoli bolj prav.
Skratka, vljudnost, olikanost in prijaznost, te bodo vedno spravile dlje od žaljivosti, neotesanosti in nesramnosti.
Zgodovina sprememb…

KBraneK007 ::
Ponovno napoveduješ?? Ti si mi neka rt. ru šlogarca

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KBraneK007 ()

fikus_ ::
Aja, to je tvoj sekundarni account. Razumemo sedaj. Je precej logično.
Mi bojda živimo v nekih mehurčkih, a? Kaj pa ti? A ti ne?
Stane motiš se, tipično za mehurčkarje. Prvi in edini "account" na ST.
Glede mehurčkov, gledam širše, za vsakim dejanjem stojijo interesi. Če poznaš interese in "lastnike" interesov , potem veš, kam pes taco moli.
Tokrat sem naredil izjemo, sicer pa velja podpis.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Ma ne razumem zakaj, saj nisem rekel ničesar zoper Ukrajino, samo pogovarjal sem se. Sem samo nevtralen in samo poizkušam dobiti realno mnenje o situaciji, ne razumem, kaj je s tem narobe.
Zgodovina sprememb…

UkrFTW!! ::

Dragi Stane2, nimam nič proti tebi ampak daj preberi si tole: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...
Res sem se potrudil in poizkusil najbolj počasnim v slovenski družbi razložiti, kako neumne so njihove izjave. Ni ti v čast, biti niti blizu temu, daj nauči se prosim vljudne komunikacije, kot jo namenjam jaz tebi.
Razumi, da to, da se greš najbolj pritlehnega, nima absolutno nič s tem, da bi imel karkoli bolj prav.
Skratka, vljudnost, olikanost in prijaznost, te bodo vedno spravile dlje od žaljivosti, neotesanosti in nesramnosti.
Lej koliko enih besed, NAMESTO DA BI PODAJAL DOKAZE ZA SVOJE TRDITVE.
A si mentalno prizadet? Česa ne razumeš? Kje "kolapsira" ukrajinska fronta?? POKAŽI na mapi.