Forum » Loža » Kaj v sobah uporabljate proti komarjem?
Kaj v sobah uporabljate proti komarjem?
Gagatronix ::
Na Raidu ti celo lepo pise da moras za x ur zapustiti prostor. Nekateri si pa spricate s tem po spalnicah. Jao, ljudje bozji.
Furbo ::
A dejte paniko zganjat, raid še muho ne ubije, če jo skoraj ne utopiš v njem, bo pa človeka?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
hr_natakar ::
A dejte paniko zganjat, raid še muho ne ubije, če jo skoraj ne utopiš v njem, bo pa človeka?
Tudi skatla cigaretov ne ubije cloveka. Na skatli pa vseeno pise, da kajenje ubija. Si mors mislit, kaksno zavajanje!!! Sem pa bral da en cigaret v povprecju zmanjsa zivljenje za povprecno 14 minut. So pa drugac tovrstni strupi bolj nevarni kot cigaret.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
LeQuack ::
September je, konec vročine, ponoči dosti hladno, komarjev je pa še rekordno število v Ljubljani.
Quack !
WizzardOfOZ ::
Prid v črnuče, ne moreš bit 10 minut na vrtu, brez da bi te vsaj trije komarji obdelal.
Invictus ::
Na Brodu je cel kup komarjev letos. Mene sicer ne napadajo, ampak je to bolj moj problem...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Steinkauz ::
Gagatronix je izjavil:
September je, konec vročine, ponoči dosti hladno, komarjev je pa še rekordno število v Ljubljani.
Na katerem koncu LJ pa zivis ? Tu na Vicu nisem celo poletje enega komarja videl.
Pol pa nisi bil kej dosti zunaj. En kup jih je povsod tudi po Viču.
Gagatronix je izjavil:
Na katerem koncu LJ pa zivis ? Tu na Vicu nisem celo poletje enega komarja videl.
Pol pa nisi bil kej dosti zunaj. En kup jih je povsod tudi po Viču.
Zunaj vsak dan vsaj par ur. Sem pa na tem koncu Vica pri bivsi tovarni Ilirija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita pred komarjiOddelek: Loža | 2526 (1547) | DeeJay |
» | KomarjiOddelek: Loža | 9620 (7692) | WizzardOfOZ |
» | Prokleti komarji! Kako se jih znebiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22281 (12288) | MostWanted |
» | Giveaway (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 12086 (7770) | MIHAc27 |
» | Komarji pikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13931 (11058) | Volk| |