Forum » Kaj kupiti » Tepih
Tepih
lejko0 ::
Če spregledamo dejstvo, da so preproge gojišča raznih mikroorganizmov, kje se da kupit kvaliteten tepih?
Všeč so mi patchwork variante, torej razrezani stari tuški tepihi, ki jih sešijejo v nov package. Koliko je dejansko vredna takšna zadeva?
Všeč so mi patchwork variante, torej razrezani stari tuški tepihi, ki jih sešijejo v nov package. Koliko je dejansko vredna takšna zadeva?
- spremenilo: lejko0 ()
mahoni ::
Če spregledamo dejstvo, da so preproge gojišča raznih mikroorganizmov, kje se da kupit kvaliteten tepih?
Gojisca mikrooranizmov je ponavadi ritna luknja in ne tepih. A hodis obut po tepihu?
lejko0 ::
Ne razumem zakaj bi se kdo obesil na to trditev, saj je dokazana s tisočimi raziskavami. Ampak ja, I guess bolje izpast idiot kot podat dober predlog.
mahoni ::
Ne razumem zakaj bi se kdo obesil na to trditev, saj je dokazana s tisočimi raziskavami. Ampak ja, I guess bolje izpast idiot kot podat dober predlog.
Ne ga kakat prosim. Muslimani ze skoraj tisocletje in pol molijo na tepihu in dokler je higiena porihtana, vse stima.
Mi imamo doma tepihe in bi ga lahko lizal, ker:
- ne hodimo obuti po stanovanju
- se redno sesa
- se redno izvaja pranje
Poglej npr. v Bosni. Tam je standard, da so bajte pokrite s tepihi. Kaj delajo? Vsako leto majo "partije", kjer se tepihi dobro stresejo in se jih se na koncu spucajo. Prej so to delal ob rekah, pa se druzili so se.
Tako da ispadas samo ti idiot.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen stoječi baterijski sesalec (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16217 (15187) | MaticKregar |
» | vodni sesalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21145 (11266) | AnjaNja |
» | Muc prinesel bolhe, kako se jih znebitiOddelek: Loža | 8171 (7261) | MaterVola |
» | Stanovanje, ki smrdi po cigaretahOddelek: Loža | 7472 (5233) | Malajlo |
» | Malo za salo malo za res-priporocam crappy robotski sesalec ROBOMAXX za dobrih 17 jurOddelek: Loža | 4091 (3514) | Calligula |