» »

notebook standby

notebook standby

Roman ::

Zanima me nekaj. Dobil sem nov notebook NX 7000, pa me zanimam kako je kej s tem standby. Ko ga zaprem, se racunalnik ugasne?? al kako. Zanima me kako je z diski, ter če ga lahko nosim v standby načinu naokrog v torbi?

hvala za odgovore

Cokolesnik ::

Ko poklopiš pokrov se večina prenosnikov (to nastavljaš v OS) postavi v stand-by način. Ko ga boš dal v torbo, ga izklopi (popolnoma). Če se ti ne ljubi pritiskati na gumb za izklop, lahko, kot sem že omenil, nastaviš v OS-ju, da se popolnoma izklopi, ko poklopiš pokrov.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

jcj ::

Cool ta notebook imam ze kak teden vplacan in ga zelo nestrpno pricakujem. a si ga kupil pri nas? kateri model 1,5 ali 1,6. koliko si dal? baje jih dobijo na firmi Diss ki jih uvaza v petek?
mail> junior@volja.net

Torej bom stvar raje ugasal.

Notebook je super. Imam model 1.5 ter 60gb disk, cena je bla pa nekje 450.000 sit + DDV. Mal drazji zarad hitrejsega in vecjega diska. Dela super, je pa lep,tanek, hiter...zakon

Kje si ga pa kupil ce ni skrivnost? (pri katerem podjetju).
hvala
lp
jcj

Kupil sem ga v anni-ju.

Meni se bo zmesalo. Danes tako z veseljem cakal da dobim NX in so danes javili da je sicer posiljka prisla vendar zravne ni NX-ov. Sedaj na Dissu preverjajo kje se je zakomliciralo. baje dobivajo posilje vsakih par dni. ce ga v naslednjem tednu ne bom doibil se mi bo zmesalo (Zal sem ga ze placal, ce g ane bi bi sel takoj v avstijo po njega). Kako si ti drugace zadovoljen z njim? Kako hitro kaj dela?
LP
JCJ

Kot sem že povedal. Dela zlo hitro, amapak ne vem kolk je to v primerjavi s p4 2.4.
Svoje doda tudi hitrejsi disk (5400) ker 4200 je res mogoce mal pocasen, rama ma pa tud 512 kr precej. Tipkovnica je super, monitro pa fantastičen!! Zaenkrat nobene pripombe res. Bluetooth testiran, wireless dela zakon (neo).

Ne vem kaj naj se recem, ker sem cisto pod vplivom navdusenja ze 14 dni.

pred parimi dnevi sem dobil nx7000. nimam kaj reči kot NORO. ful sem navdušen. razočaran sem le nad tem da nima vgrajenega mikrofona ki bi ga nujno rabil

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14916868 (7829) Seb4
»

Katero miš za prenosnik?

71576 (1366) trek@s

Notesnik iz Avstrije cenejši/boljši?

81163 (1060) boštjan
»

posodobitev firmware na Artec 40x 12x 48x pekacu! please help

Oddelek: Pomoč in nasveti