Forum » Loža » Audio vsebina in NUK
Audio vsebina in NUK
Grizzly ::
V Narodni in univerzitetni knjižnici (NUK) sem preko COBISS sistema izsledil neko oddajo (v obliki audio kasete), ki bi mi prišla prav pri nekem projektu. Ta posnetek naj bi bil na voljo na terminalih v prostorih knjižnice - torej verjetno ga imajo v digitalni obliki. Zdaj pa mene zanima, če imam dostop do teh terminalov, glede na to, da nisem član knjižnice (ali bi se moral prej včlaniti?). Prav bi mi prišla tudi kopija tega posnetka, zato me zanima, če imajo te terminali dostop do spleta, da bi si vse skupaj shranil nekam na mail... če sploh je to dovoljeno??? Ima kdo kakšne izkušnje z dostopom do audio vsebin?
- zaklenilo: zee ()
Gejspodar ::
Kaj če bi se obrnil na NUK?
Halo? Ne? Če ti crkne avto tud najprej vprašaš na Slo-Tech in ne odpelješ h avtomehaniku. Mislim, mladina danes...
Za dodatne informacije o izposoji gradiva nam pišite na elektronski naslov izposoja@nuk.uni-lj.si ali nas pokličite v času od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00 ter ob sobotah med 9.00 in 14.00 na telefonsko številko (01) 2001 205.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Gejspodar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manning na prostosti maja, arhivi CIA že danesOddelek: Novice / NWO | 10759 (7661) | gus5 |
» | Parking v ljubljaniOddelek: Na cesti | 5678 (4743) | videc |
» | Prostor za učenje- lokali v LjubljaniOddelek: Loža | 5662 (5186) | elomat |
» | Študija (ne)učinkovitosti Londonskega CCTV videonazdornega sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 24790 (21211) | kuglvinkl |
» | Zastonj knjiga: Linux na namizju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27150 (22108) | Brane2 |